2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebeğini kaybedenlere çok gelmiş olsun sağlıklı gebeliklerle tekrar nasip etsin Rabbim bu heyecanı inşaallah

Evet ya bende kesip kurtulayım diyorum ama kuaföre gitmeye çekiniyorum virüsten dolayı kuaförler açıldığından beri toplasan 3-4 kere gitmişimdir,karantina da evde kendim kırıklarını almıştım da kesmeyi beceremem

Hamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben

Hamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben
Ayy evet şimdi hatırladım kv demişti bana oğluma hamileyken saçımı mı kestrisem diye düşünüyordum izin vermedi kadın

Ben ilk başta gittim kestirdim yoksa dökülüyordu başa çıkamazdım burada ki epey sakin kimse gelmiyor diye güvendim ama şimdi gitmiyorum sen de öyle sakin yer bulursan gidersin canım yoksa bekle

Bende de var gün boyu yatana kadar. Naneli sakız aldım gün boyu çiğniyorum rahatlatıyor. Zencefilli çay deneyeceğim

Ben ilk hamileligimi zencefille geçirmiştim cok faydasını gördüm. Ama taze zencefil alin. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayi nasip etsin

Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim

Merhaba allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Sizi tedirgin etmek istemem ama dr bana kasik ağrısı ve yogun kanama olursa görüşelim dedi. Dr un bilgisi varmi durumdan

Ben ilk hamileligimi zencefille geçirmiştim cok faydasını gördüm. Ama taze zencefil alin. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayi nasip etsin
Ben de toz zencefil Kullanıyodum az bal limonlu Sıcak su severim iyi geliyor hep geçen gün ıhlamur içtim boğaz ağrım anında kesildi

Ilk hamileligimde benimde olmuştu normalmiş

Ben de toz zencefil Kullanıyodum az bal limonlu Sıcak su severim iyi geliyor hep geçen gün ıhlamur içtim boğaz ağrım anında kesildi

Zencefil bal macun yapıp ictim bende hamilelikte bogaz agrisi için. Gerçekten cok etkili zencefil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…