- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Annemde aynısı dediHamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemde aynısı dediHamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben![]()
Ay çok güzel ben hiç kilo alamamistim 53 le hamile kalıp 51 kiloyla doğuma giderek sulale rekoru kirmistimİnşallah canımmikinci dönemde ben o kadar rahatladım ki ama iştahım çok açılmıştı çok kilo almıştım daha 5. Ayda panda ve penguen karışımı birşeye dönüşmüştüm yanaklar da domates gibi
![]()
Evet ya benim kuaför çok kalabalık oluyor bideBen ilk başta gittim kestirdim yoksa dökülüyordu başa çıkamazdım burada ki epey sakin kimse gelmiyor diye güvendim ama şimdi gitmiyorum sen de öyle sakin yer bulursan gidersin canım yoksa bekle
Evet canım bebeklerden birini kaybettim zaten kalbi durmuş maalesef..Merhaba allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Sizi tedirgin etmek istemem ama dr bana kasik ağrısı ve yogun kanama olursa görüşelim dedi. Dr un bilgisi varmi durumdan
Vay be çok iyi yaaAy çok güzel ben hiç kilo alamamistim 53 le hamile kalıp 51 kiloyla doğuma giderek sulale rekoru kirmistiminşallah bunda bende kilo alabilirim azcık kilolu görürüm kendimi
![]()
Müge Anlınin çok sevdiğim bir repligi var nefesimi bile harcamiyorum engelliyorum kurtuluyorum diye hayat Felsefem bu oldu benim inanılmaz rahatlatiyor herkese tavsiye ederimÇok teşekkür ederim canımevham felan yapmıyor keşke öyle olsa 3 aylık hamileyim 4.5 yaşında cocugum var. benım de olsa belkı olecek dıye teselli ediyor seslı mesaj atıyo yazıyo bide arasa neler derimde aklıma geldıkce sinirleniyorum valla
![]()
Canım batıl olduğunu düşünüyorum hiçbiryerde öyle bir ayet hadis yok ben kestirdim rahatladımAnnemde aynısı dedi![]()
batıl zaten şakalaşıyoruz sadeceCanım batıl olduğunu düşünüyorum hiçbiryerde öyle bir ayet hadis yok ben kestirdim rahatladımtabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım
Doğrudur çok öncelerine gitmemiştim konuşmaların çok ciddiye alan insanlarda var ondan söyledim ben kestirdiğimibatıl zaten şakalaşıyoruz sadece
Canım batıl olduğunu düşünüyorum hiçbiryerde öyle bir ayet hadis yok ben kestirdim rahatladımtabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım
batıl zaten şakalaşıyoruz sadece
Canım hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz seniNerde o gunlerdur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor
en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem![]()
Ben bu gün ilk defa oldu halada oluyor bende anlamadım tukürügumde çoğaldı ağzımda kötü bir tat var ne yesem gecmiyorKizlar sizdede agzi zehir gibi acı olan var mi ?
Benim 5gundur var neredeyse sanki tukuruk bezlerim aci zehir salgiliyor, bide kusma var bende agzimin ici felaket tatli bile yesem aci geliyor tadi:/Ben bu gün ilk defa oldu halada oluyor bende anlamadım tukürügumde çoğaldı ağzımda kötü bir tat var ne yesem gecmiyor
Beklemedeyiz
Hiç iyi değildi canım zayif olunca bel ağrılarım ikiye katlanmışti hamileligin hiç bir nimetinden yararlanamadim çünkü 8. ayima kadar hamile olduğum bile anlasilmazdi uzaktan bide tesettürlu olduğum için geniş giderdim hepten saklanırdiVay be çok iyi yaanasıl oldu o iş kız Allah Allah
![]()
Cocuk 3600 gr zayfmi dedile gozlerine dursun 10 kilo mi cikaracakdin bence gayet yuksek ve normal bir cocuk olmus ben 20 kilo almisdim 2 kilo dogdu kizim kilo almanla bebek beslenmesi alakasiz canim hic takilma kiloya cocugun gelisimi kilosu senin kilonla alakasizHiç iyi değildi canım zayif olunca bel ağrılarım ikiye katlanmışti hamileligin hiç bir nimetinden yararlanamadim çünkü 8. ayima kadar hamile olduğum bile anlasilmazdi uzaktan bide tesettürlu olduğum için geniş giderdim hepten saklanırdine bu sırada öncelik verme ne toplu taşımada yer verilmesi olmazdi
bunlar işin şakaları ama ağrım çok oluyordu oglumda zayıf olunca 3600 gr dogdu herkes beni sorumlu tuttu yemedin kilo almadin çocuk zayıf oldu diye bir sürü psikolojik baskı ve vicdan azabı kilo almama sebebim de herseyden tiksinme bulantı ve istahsizlikti yani kilo büyük nimet
![]()