Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
Ya belki öyle değildir,8.haftaya kadar bekleyin bakalım bebek da varmış özelde de duymuşsunuz,doktor yine de bekletelim demiş,bence hala bir ümit var gibi
Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldum nasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
Merhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışık Sonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?
Bende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum
Bende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum
Merhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışık Sonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?
Ben kremi her türlü kullanıyorum şampuanda da ayrı da,ama bide hindistan cevizi yağı var süper oluyor geçen kullandım azalttı gibi biraz ama kokusunu sevemedim maalesef saç spreyi kullandım kokusu gitsin diye o da yağlandırıyor kısır döngüye girdim yani
Olabilir, internetten baktım biraz hamilelikte çok oluyormuş ama kirpik tarağı ile düzeltebilirsiniz diyorlar ama öyle de düzelmiyor kaş kirpik birbirine girdi
En de saçlarımı komple kesesim var biçimsiz duruyor bi saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum iyi geliyordu ama keçe gibi yapıyor zararlı olur mu bilemedim bid. saçlarımı elidorla yıkadım geçen gün biraz daha iyi oldu kirpiklerini kuaförde az kısaltırsan mı öyle bi sorun yaşamadım hiç bilemedim