Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet etmedi merhaba çubuk krakerler dedim bendeGaviscon mide yanması için bulantınıza fayda etmez onun için etkilidir
Evet ya bende kesip kurtulayım diyorum ama kuaföre gitmeye çekiniyorum virüsten dolayı kuaförler açıldığından beri toplasan 3-4 kere gitmişimdir,karantina da evde kendim kırıklarını almıştım da kesmeyi becerememEn de saçlarımı komple kesesim var biçimsiz duruyor bi saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum iyi geliyordu ama keçe gibi yapıyor zararlı olur mu bilemedim bid. saçlarımı elidorla yıkadım geçen gün biraz daha iyi oldu kirpiklerini kuaförde az kısaltırsan mı öyle bi sorun yaşamadım hiç bilemedim
Çubuk kraker candır gerisi yalandırEvet etmedi merhaba çubuk krakerler dedim bende![]()
Ben ara sıra sağ kasıklarımda sızı hissediyorum ama orada yaşamadım hiçArkadaslar tam göbek deliğinin üstünde sancı/ağrı hisseden var mi
Hamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem benEvet ya bende kesip kurtulayım diyorum ama kuaföre gitmeye çekiniyorum virüsten dolayı kuaförler açıldığından beri toplasan 3-4 kere gitmişimdir,karantina da evde kendim kırıklarını almıştım da kesmeyi beceremem
Ayy evet şimdi hatırladım kv demişti bana oğluma hamileyken saçımı mı kestrisem diye düşünüyordum izin vermedi kadınHamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben![]()
Ben ilk başta gittim kestirdim yoksa dökülüyordu başa çıkamazdım burada ki epey sakin kimse gelmiyor diye güvendim ama şimdi gitmiyorum sen de öyle sakin yer bulursan gidersin canım yoksa bekleEvet ya bende kesip kurtulayım diyorum ama kuaföre gitmeye çekiniyorum virüsten dolayı kuaförler açıldığından beri toplasan 3-4 kere gitmişimdir,karantina da evde kendim kırıklarını almıştım da kesmeyi beceremem
Benimde gece midem felaketti iki defa şurup içtimEvet etmedi merhaba çubuk krakerler dedim bende![]()
Ben ilkinde kestirdim şimdide kestirdim batıl inançHamilelikte saç kestirenin Allah korusun çocuğunun ömrü kısalır derler hiç ellemem ben![]()
Bende de var gün boyu yatana kadar. Naneli sakız aldım gün boyu çiğniyorum rahatlatıyor. Zencefilli çay deneyeceğim
Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim![]()
Ben de toz zencefil Kullanıyodum az bal limonlu Sıcak su severim iyi geliyor hep geçen gün ıhlamur içtim boğaz ağrım anında kesildiBen ilk hamileligimi zencefille geçirmiştim cok faydasını gördüm. Ama taze zencefil alin. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayi nasip etsin![]()
Benim göbek deliğimin içi sızlıyor sancıyor sanki hamilelikteArkadaslar tam göbek deliğinin üstünde sancı/ağrı hisseden var mi
Merhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışıkSonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?
Ben de toz zencefil Kullanıyodum az bal limonlu Sıcak su severim iyi geliyor hep geçen gün ıhlamur içtim boğaz ağrım anında kesildi
Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Canm ben baktim internette bilgi bulamadim, haberi paylasman mumkun mu acaba?Mesaji yanlış gruba atmisim ama buradaki arkadaşların da haber olsun![]()
Yağlanma ve dökülme bende arttı kuzum. Ama hamişlikten mi mevsimsel mi bilemedimKızlar sizdede saç derisinde pullanma kepeklenme oldu mu kuru saçlarım aşırı yağlanıp pullandi acayipte saçlarım dökülüyor