- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 63
- 32
Bekleyelim bakalim kuzum herseyin hayirlisi yinede umutlanmak yok. Yoksa daha kotu olursunMuhtemelen devlet hastanesindeki doktor kendini garantiye almak istiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim bakalim kuzum herseyin hayirlisi yinede umutlanmak yok. Yoksa daha kotu olursunMuhtemelen devlet hastanesindeki doktor kendini garantiye almak istiyor
Ya belki öyle değildir,8.haftaya kadar bekleyin bakalım bebek da varmış özelde de duymuşsunuz,doktor yine de bekletelim demiş,bence hala bir ümit var gibiKızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
ya bu dahada kötüymüş. allah sabır versın cnm. ne değişik seyler yasıyoruz ya..Duymuştum canım sonradan öldü..
Evet canım maalesef.. Allah daha kötülerini yaşatmasın ne diyelimya bu dahada kötüymüş. allah sabır versın cnm. ne değişik seyler yasıyoruz ya..
Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahKizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldumnasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
kurtulma olasılığı var mıymış şimdi benim kafam karıştıKızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
aşırı yağlanma bende de var pullanma bir iki defa oldu ama çok değildi hem de artık hiç olmuyorKızlar sizdede saç derisinde pullanma kepeklenme oldu mu kuru saçlarım aşırı yağlanıp pullandi acayipte saçlarım dökülüyor
Benim yeni başladı pullanma şampuanı mı değiştirsem acabaaşırı yağlanma bende de var pullanma bir iki defa oldu ama çok değildi hem de artık hiç olmuyor
Bende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorumBenim yeni başladı pullanma şampuanı mı değiştirsem acaba
saç kremi kullanıyorsan diplerine sürmemeye çalış sadece uçlarına sür ben öyle bir çözüm buldum olmadı bir daha zaten çok azdı böyle bir iki parçaBenim yeni başladı pullanma şampuanı mı değiştirsem acaba
Benim hamilelikten önce daha çok dökülüyordu şimdi sanki duruldu gibi kremle şampuanı ayrı kullan istersen uçlarına sürersin sadeceBende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum![]()
Belki artan hormonlara mı bağlı dicem ama ilk defa duyuyorum doktoruna bir danış istersen belki mikrop vardırMerhaba kızlar,
Ben kirpiklerimden şıkayetçiyim hamile kalmadan önce kirpiklerim gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu,ama şuan aşırı derece karışıklar resmen birbirine girmiş durumdalar rimel sürünce daha da kötü görünüyor,kirpik tarağı ile düzeltmeye çalıştım yok öyle de olmadı gözüme giriyorlar bide yapışık yapışıkSonra da gözüme birşey kaçtı diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum ama aslında kirpiğim kaçmış oluyor..
Sizde de böyle mi, ve nasıl çözüm buluyorsunuz?
Ben kremi her türlü kullanıyorum şampuanda da ayrı da,ama bide hindistan cevizi yağı var süper oluyor geçen kullandım azalttı gibi biraz ama kokusunu sevemedim maalesef saç spreyi kullandım kokusu gitsin diye o da yağlandırıyor kısır döngüye girdim yanisaç kremi kullanıyorsan diplerine sürmemeye çalış sadece uçlarına sür ben öyle bir çözüm buldum olmadı bir daha zaten çok azdı böyle bir iki parça
Benim hamilelikten önce daha çok dökülüyordu şimdi sanki duruldu gibi kremle şampuanı ayrı kullan istersen uçlarına sürersin sadece
Olabilir, internetten baktım biraz hamilelikte çok oluyormuş ama kirpik tarağı ile düzeltebilirsiniz diyorlar ama öyle de düzelmiyor kaş kirpik birbirine girdiBelki artan hormonlara mı bağlı dicem ama ilk defa duyuyorum doktoruna bir danış istersen belki mikrop vardır
Bilmiyorum kikurtulma olasılığı var mıymış şimdi benim kafam karıştı
En de saçlarımı komple kesesim var biçimsiz duruyor bi saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum iyi geliyordu ama keçe gibi yapıyor zararlı olur mu bilemedim bid. saçlarımı elidorla yıkadım geçen gün biraz daha iyi oldu kirpiklerini kuaförde az kısaltırsan mı öyle bi sorun yaşamadım hiç bilemedimBende saç dökülmesinden şikayetçiyim hamilelikten sonra başladı kremsiz şampuanlar azaltıyor ama o da saç taramayı zorlaştırıyor ben artık kremliyle kremsizi karıştırıp kullanıyorum![]()