Nerde o gunler dur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem
Canım inanmıyorum çok üzüldüm ya senin kadar şok oldum. İnşallah en kısa sürede Rabbim yine nasip eder. Belirtin falan var mıydı neden gitmiştin doktora
Nerde o gunler dur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem
Ayy evet sabah ola hayrola bakalım,dua edeceğim Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah evet ya iyi olacak son günlerde deprem,bebek kaybı derken yorulduk epey..bide bugün 10 kasımdı anma töreninde o siren sesini duyduğum an içim parçalandı zaten..
Nefsimiz ve şeytanın vesvesesi... Nefse herşey güzel gelir rahatlık ister çok şükür ama 2 yıldır ben nefsimi hep terbiye ettim daha iyi namazım ibadetlerim sadece işte ilim alırken sıkıntı yaşıyorum bazen kitap okuyasım gelmiyor ne yapsam onun için bilemiyorum
Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldum nasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldum nasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
MinokkMutsuzkuzumaibu
kizlar çok geçmis olsun allahim sabir versin. Çok üzüldüm. Yine hamile kalirsiniz. Herseyin hayirlisini versin allahim. Dikkat edin kendinize.
Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.
Canım inanmıyorum çok üzüldüm ya senin kadar şok oldum. İnşallah en kısa sürede Rabbim yine nasip eder. Belirtin falan var mıydı neden gitmiştin doktora