2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yarın duyacaksınız ya işte kuzum inşallah rapor yarına çıkar herhalde pazartesiye tamamdır,ikimiz birden rahat ederiz
Nerde o gunler dur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem

Nerde o gunler dur bakalım yarın olsun hayrolsunn, ben hesap yapınca tutmuyor en ıyısı beklemek
Senin içinde ıyı olur ogluna da kendıne de vakıt ayırmıs olursun hem
Ayy evet sabah ola hayrola bakalım,dua edeceğim Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah evet ya iyi olacak son günlerde deprem,bebek kaybı derken yorulduk epey..bide bugün 10 kasımdı anma töreninde o siren sesini duyduğum an içim parçalandı zaten..

Ben de senelerdir namaz kılıyordum. Sonra bir bahaneden bıraktım. Allah tekrar şevk versin inşallah

Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldum nasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum Allah en kisa surede saglikli bi bebis nasip etsin insallah

Kizlar dun hafif kanamam oldu bugunde devam edince dr gittik bebegin kalbi 2hafta once durmus kurtaj oldum nasip degilmis haziran annesi olmak hepinize saglikli guzel dogumlar diliyorum hoscakalin :)
Geçmiş olsun canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin

Çok geçmiş olsun, Allahım sabır versin kuzum insallah yeniden saglıklı Bı gebelık nasip etsin Rabbim

Saolun inşallah. Allah tez vakitte tekrar nasip etsin size de. Nasip değilmiş. Allah hayırlısını versin. Geçmiş olsun

Bebegini kaybeden arkadaslar cok gecmis olsun Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah saglikli bir gebelik yasarsiniz

Kızlar teşekkür ederim .. devlet hastanesinden geliyorum. Özel klinikte 8+5 çıkmıştım devlette 6+5 çıktım. Devlet hastanesindeki doktor henüz çok küçük kese de var bebek de 8. Haftya kadar beklememiz lazım dedi. Özel klinikteki hem önde gidiyordu hem kalp atışı duymuştu.

Devlet hastanesindeki doktor 1 hafta daha bekleyelim kanaman falan yok şuan .. haftaya muhtemelen alınır

Muhtemelen devlet hastanesindeki doktor kendini garantiye almak istiyor

Canım inanmıyorum çok üzüldüm ya senin kadar şok oldum. İnşallah en kısa sürede Rabbim yine nasip eder. Belirtin falan var mıydı neden gitmiştin doktora
Göğüs ağrım vardı sadece; o kyboldu.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…