2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
LesaM ve M merve_eymen kızlar endişe yapmayın henüz kalp için erken bence hala benim ilk gebelikte 7+4te duymştum zor bela, belki siz de haftaya duyarsnız inşallaaah ben de sizleri takip ediorm sizden geride olduğum için size göre gitcm randevu alıp. içimizi ferah tutup olumlu düşünmek bizim yararımıza die düşünorum

sen de sıkma lütfen canını her şey için çok erken bi aşamadayız galiba sakin ve olumlu düşünmek iyi gelcek, endişe her zmn ters etkilicek bizi. bende henüz bi ilerleme yok sizler daha öndesiniz benden ama üzülmenize gerçketne çok üzülüorm. üzülmek can sıkmak için bile erken sabırlı ve olumlu olun olalım hepimiz

Amin canım inşallah hepimiz için her şey çok güzel olurbebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

Haziran anneleri benim gibi uykucu olmaya başladınız mı hiç uykuya düşkün değildim son zamanlar da uyumak istiyorum

Beni de 2021 Haziran annelerine eklemenizi rica ediciğim
sat 11.09.2020 tdt 18.06.2021 ilk çocuk :)

Sağ ol canım inşallah öyle olur duyarız kalbini görürüz varlığını hayırlısıyla

Hayırlısı olsun görürsün inşaAllah haftaya
Bizde kalp atışını duyamadık kızlar haftaya tekrar gel dedi.
Kahve akıntı için de iğne ve hap verdi
Ben biraz araştırdım hep 7. yada 8. haftada duyuluyor kalp atışı bu doktorlar niye böyle yapıyor anlamadım
Moralini yüksek tut kuzenimin neredeyse hamilelik boyunca kanaması oldu ve çok tatlı bir oğlu oldu oluyor bazen öyle şeyler

Bencede çok erken tecrübesiz olduğum için mi öyle düşünüyorum dedim ama sen tecrübeli biri olarak erken demişsin rahatladım

Haziran anneleri benim gibi uykucu olmaya başladınız mı hiç uykuya düşkün değildim son zamanlar da uyumak istiyorum
Ben normalde sen uykuya düşkündüm şimdi çok fena gözlerimi zor açıyorum öğlen kafamı biraz yastığa koysam rüya görmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…