2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Haber ver mutlaka canim. Umarim kötü bisey degildir.

Canım kesenin fotosu varsa atarmısin buraya? Birde bugün kaç haftaliksin

Canım kesenin fotosu varsa atarmısin buraya? Birde bugün kaç haftaliksin
Birazdan atarım canım birde normal sat 18 ağustos geçen hafta doktor geç döllenme olabilir kese küçük 5 haftaliksin dedi normal sata göre 7+2 doktorun geçen ölçtüğüne göre 6+1 bugün

Sag ol canım sende haber ver doktordan dönünce ne dedi diye umarım tahmin ettiğimiz gibi normaldir bu da ultrason canim
Tamam canım içinde yolk sac kesesi varmı diye merak ettim biseyler var sanki ama. Tamamen boş görünmüyor

Tamam canım içinde yolk sac kesesi varmı diye merak ettim biseyler var sanki ama. Tamamen boş görünmüyor
O ultrasonda görünen dokular sanki çünkü gelende ilk görüntüde tek taş görüntü denir duvara yapışık çıkıntı yok ama kendimi yoka alıştırmak istemiyorum belki küçüktür diye düşünüyorum bakalım

Öyle dusun yine de belli olmaz bu işler. Mide bulantin koku hassasiyetin falan ne durumda. Benim bugün azalmış gibi . dünde kahve lekeyi görünce kötü hissediyorum suan

Öyle dusun yine de belli olmaz bu işler. Mide bulantin koku hassasiyetin falan ne durumda. Benim bugün azalmış gibi . dünde kahve lekeyi görünce kötü hissediyorum suan
Midem hala kötü yanma halsizlik var ama zamanla azalması normal zaten o belirtilerin artması ya da azalması bebeğe bir şey olduğunu göstermez korkma o senin bedeninle alakalı bebege alınmasıyla alakalı şeyler umarım azalır biter ve bebeğinde sağlıkla keyifle beklersin

Inşallah sende haftaya güzel haberini alırsın bende ve hepimizde aminnn

Bizde kalp atışını duyamadık kızlar haftaya tekrar gel dedi.
Kahve akıntı için de iğne ve hap verdi

Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Aramıza katılan yeni hamileleri de tebrik ediyorum inşaAllah sağlıkla gelsinler bebişler Biz bu gün 5+5iz pembe akıntım var progesteron fitili kullanıyorum. Bu gün doktora gittim 12 mm gebelik kesesi, yolk sac ve bebek göründü. Kalp atışına ilk var dedi sonra yok. Doktor sağlıklı gebelik olup olmadığına dair bir şey söylemek için çok erken 10 gün sonra tekrar gel kalbi atıyormu bakalım dedi. Çok canım sıkkın böyle akıntısı olup sağlıklı gebelik geçiren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…