Haber ver mutlaka canim. Umarim kötü bisey degildir.Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem olduilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen
Canım kesenin fotosu varsa atarmısin buraya? Birde bugün kaç haftaliksinBen ilk çocuğunda da bu doktora gittim ve gerçekten iyi bir doktor ve bende görüşüm keseyi ici boş şimdiye görmüş hatta bugün kalbini duymuş olmalıydık o yüzden benimde çok umudum yok ama belki tahminimizden küçüktür ve bırakıyoruzdur diye beni teselli etmeye çalışıyor ufak bir ihtimal olsa onu kaçırmamak için elinden geleni yapar o yüzden başkasına hiç güvenim yok hayırlısı bakalım her şey Allahtan ne kadar uzulsemde sonuç yine aynı olacak o yüzden dusunmemeye çalışıp 1 haftayı devirmeye calısıcam umarım ki çok küçük olduğu için gorememisizdir
Birazdan atarım canım birde normal sat 18 ağustos geçen hafta doktor geç döllenme olabilir kese küçük 5 haftaliksin dedi normal sata göre 7+2 doktorun geçen ölçtüğüne göre 6+1 bugünCanım kesenin fotosu varsa atarmısin buraya? Birde bugün kaç haftaliksin
Anladım canım. Hakkında hayırlısı olsunBirazdan atarım canım birde normal sat 18 ağustos geçen hafta doktor geç döllenme olabilir kese küçük 5 haftaliksin dedi normal sata göre 7+2 doktorun geçen ölçtüğüne göre 6+1 bugün
Sag ol canım sende haber ver doktordan dönünce ne dedi diye umarım tahmin ettiğimiz gibi normaldir bu da ultrason canimAnladım canım. Hakkında hayırlısı olsun
canım neden erken doğum yaptın. Bende aynı şeyleri yaşadım. Ben kronik tansiyon hastasıyım. sende sebep neydiHayırlı olsun canım benim, inşaallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bende 2018 şubat annesiydim fakat erken doğurdum aralıkta :)
Tamam canım içinde yolk sac kesesi varmı diye merak ettim biseyler var sanki ama. Tamamen boş görünmüyorSag ol canım sende haber ver doktordan dönünce ne dedi diye umarım tahmin ettiğimiz gibi normaldir bu da ultrason canim
O ultrasonda görünen dokular sanki çünkü gelende ilk görüntüde tek taş görüntü denir duvara yapışık çıkıntı yok ama kendimi yoka alıştırmak istemiyorum belki küçüktür diye düşünüyorum bakalımTamam canım içinde yolk sac kesesi varmı diye merak ettim biseyler var sanki ama. Tamamen boş görünmüyor
Öyle dusun yine de belli olmaz bu işler. Mide bulantin koku hassasiyetin falan ne durumda. Benim bugün azalmış gibi . dünde kahve lekeyi görünce kötü hissediyorum suanO ultrasonda görünen dokular sanki çünkü gelende ilk görüntüde tek taş görüntü denir duvara yapışık çıkıntı yok ama kendimi yoka alıştırmak istemiyorum belki küçüktür diye düşünüyorum bakalım
Midem hala kötü yanma halsizlik var ama zamanla azalması normal zaten o belirtilerin artması ya da azalması bebeğe bir şey olduğunu göstermez korkma o senin bedeninle alakalı bebege alınmasıyla alakalı şeyler umarım azalır biter ve bebeğinde sağlıkla keyifle beklersinÖyle dusun yine de belli olmaz bu işler. Mide bulantin koku hassasiyetin falan ne durumda. Benim bugün azalmış gibi . dünde kahve lekeyi görünce kötü hissediyorum suan
Inşallah sende haftaya güzel haberini alırsın bende ve hepimizde aminnnMidem hala kötü yanma halsizlik var ama zamanla azalması normal zaten o belirtilerin artması ya da azalması bebeğe bir şey olduğunu göstermez korkma o senin bedeninle alakalı bebege alınmasıyla alakalı şeyler umarım azalır biter ve bebeğinde sağlıkla keyifle beklersin
Amin canım amin amin insallahhhhInşallah sende haftaya güzel haberini alırsın bende ve hepimizde aminnn
Maşallah maşallahCanım sonucum çıktı 14.gün 970 nasıl sence
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlaaar bende tüp bebekle hamile kaldım ve doğum 12 Haziran diyor...
Pazartesi verdiğim kanda 237 bugün verdiğim kanda hcg değerim 1013 oldu çok şükürİnşallah cnm, sen ne yaptın kac cıktı kan degerın?
Bu değer iyi mi ?Pazartesi verdiğim kanda 237 bugün verdiğim kanda hcg değerim 1013 oldu çok şükür
İnşaAllah bir dahaki gidişinde duyarsın canım ben de aynı durumdayım. Kaç haftalık oldu sende?Bizde kalp atışını duyamadık kızlar haftaya tekrar gel dedi.
Kahve akıntı için de iğne ve hap verdi