• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
dün bir eşimin iş arkadaşından duydum kendisini. Ben abartı buldum kendim için. Ama sizin durumunuzda öyle birine gitmek mantıklı olabilir. Bizim arkadaş suda doğum yapacakmış kendisiyle.
Doğum fiyatları hakkında konuştunuz mu peki bilginiz var mı🥰 videolarını falan izledim soğukkanlı ve sezeryan olsa bile bebeğe saygı duyup gününü onun belirlemesini de ayrıca begendim. Tabii ki uzaktan görüşüm yakinen tanışınca belli olmaz.
Benim küçüklükten gelen hastane fobim var. Kesi yara bere görmeye dayanamiyorum. Genel anestezi ile mecburi sezeryan oldum. Hastaneye girdiğimde hemen suni sancı verilmişti belki de bebeği strese sokunca bende kendimi kapattım ve doğum ilerlemedi. Doğum sonrası çok aciz hissettim . Annem eşim çok yardımcı oldular o zaman. Şimdi sartlarimi zorlamak istiyorum küçük bir oğlumda olunca malum.
Kendisi geçen ay sıfır kesiyle 24 doguma eşlik etmiş damar yolu açılmaması bile benim için yeterli 🥰 tabii doğum anim yine aynı olur yine sezeryan derse en azından vicdanım rahat olacak 💐 Bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz .

Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.

Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Haziran olamazsın Ağustos olursun ayların ne önemi var yeter ki sağlıcakla gelsin minik. En kısa zamanda sağlıklı hamilelikler geçirirsin inşallah

Çok üzüldüm kuzum yaa😔 Allah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin sana🤲🏻 çok geçmiş olsun❤️

Ne desem bilemedim inan. Rabbim sana sabır versin. İnşaallah en hayırlı bı anda sağlıkla kucağına alırsın. 🤲

Allah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.
Canım inşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsın . Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm . Ama inşallah bebeğin seni bırakmaz nelere şahit oluyoruz . Dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım çok üzüldüm. Rabbim tekrardan sana hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın yine 😔

Bnde aayni durumdayim esimde surekli onu ye bunu ye yiyemiyorum dedikce cocuk vitamnsz klck diye uzuluyor, benim sadece sabh degil gece yarisi bile bulantim oluyor
Yakınlarım hep uyardı beni.kendini zorlama yiyemiiorsan diye.d vitamini bile icemedim ben mide bulantisindan süt içmedim yumurta yemedim ama çocuk 2cm çıktı bugün.kotu geçti son 2hafta.bir çok gebelikten önde dedi doktor.yani onca aç kalmaya şükür bir sıkıntı olmamış maşallah.cocuk vitaminsiz kalmıyor yaji alacağını alıyor o bir şekilde sizden 😬

Allah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.
Çok üzüldüm hayırlısı inşaallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim

Yakınlarım hep uyardı beni.kendini zorlama yiyemiiorsan diye.d vitamini bile icemedim ben mide bulantisindan süt içmedim yumurta yemedim ama çocuk 2cm çıktı bugün.kotu geçti son 2hafta.bir çok gebelikten önde dedi doktor.yani onca aç kalmaya şükür bir sıkıntı olmamış maşallah.cocuk vitaminsiz kalmıyor yaji alacağını alıyor o bir şekilde sizden 😬
Canım dediğin gibi çocuk vitaminsiz kalmaz o bütün ihtiyaçlarını anneden çekiyor zaten. Ama çocuk bizim vitaminimizi kullandığı için bu sefer biz vitaminsiz kalıyoruz saç dökülmeleri cilt problemleri deri hastalıkları oluşmaya başlayabiliyor. Yani çocuk için değil kendimiz için vitamin mineral takviyesi almalıyız. İlaçlar yoluyla almak zorunda değilsin meyvelerden sebzelerden yesen zaten vücut alır ihtiyacı olanı.

Back