Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usg cihazına göre değişebiliyor önde veya geride olması büyük fark olmadıgı sürece sıkıntı degıl.Ya bişey sorucam büyümesine göre her gittiğimizde böyle hafta sayısı değişecek mi? Benim iyice kafam karışıyor çünkü gittiğim her doktor başka bi hafta veriyor anlamadım
Kaç gündür giremedim evet canım gittim bende çok şükür gördüm kalp atışlarını iyi durumu bir sıkıntı yoktu çok şükürA AyseOguzzz canım sen ne yaptın gittinmi doktora
Sevindim canım çok şükürKaç gündür giremedim evet canım gittim bende çok şükür gördüm kalp atışlarını iyi durumu bir sıkıntı yoktu çok şükürÇok rahatladım hiç bir belirtim yok diye üzülüp duruyordum. Ve kalp atışını duyunca insan daha bi ikna oluyor hamile olduğuna
Çok sağ ol sorduğun için sen ne durumdasın
Merhaba kanamanın nedeni neymiş benim de oldu daKizlar doktor secimi gercekten cok onemli. 9 haftam bitti 3. Doktorum hepsinde ozele gittim yetersiz folik asit veren kanamam olmasina ragmen corasprin kullandiranen sonunda carsamba gunu isin ehli bir doktora gittim biraz pahali ama cok iyi bir doktor. En kucuk ayrintisina kadar ne yiyip ne yemeyecegimi hatta yataktan nasil kalkacagima kadar bilgisini verdi. 1.5 saat resmen ilgilendi. Ufak bir kanama gecirmistim o kanamanin nedenine kadar anlatti. Siz de sizinle en cok ilgilenen herseyi acikca anlatan doktor secimini yapin. Bana biraz pahaliya patlayacak ama en azindan icim rahat.
Canım bende gitmedim Daha perşembe günü gideceğim inşallah.bikac gun uzak kaldim. bi suru mesaj birikmissohrap cok sevindim canim. insallah hayirlisila gelir bebisin
bu arada keseye gitmeyen sadece ben kaldim sanirim. folik asit konusunda ise kullanmayani duymadim diyenler ben varim. nasip olur da hastaneye gidebilirsem folik asit olcumu isteyecegim ondan sonra gerekliyse kullancm.
Hadi inşallah yapabilirizhenuz degil ama ben ssvd dusunuyorum. Ankaradayim
Gozun aydın canım darısı inşaallah bizim başımıza tüm bekleyenlerin başınaGunaydın hanımlarbende bugun dr gıttım kalp atışı duyduk şükür 123 atıyordu çok minik dedi dr zorla bulduk
6 haftalık dedi bir hafta geri gidiyo bir ay sonra gel dedi folik asitte verdı
![]()
Kizlar aranızda sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı acaba? Çok tatlı bir doktorum var ama İstanbul Avrupa yakasında yeni bir doktor arayışına girdim. Hatta Yusuf Olgaç beyi düşündüm bilgisi olan varsa sevinirim .
Maşallah kuzuyaSelam şeker kutularıben doktora gittim şükür herşey yolunda
Ölçümleri ile günleri de uyumlu minik minik hareketlerini bile gösterdi doktorcum
![]()
Ayıp ama yaaaa bu kaçıncı görüşünSelam şeker kutularıben doktora gittim şükür herşey yolunda
Ölçümleri ile günleri de uyumlu minik minik hareketlerini bile gösterdi doktorcum
![]()
2 haftada bir çağırdıAyıp ama yaaaa bu kaçıncı görüşün![]()
Ksıkandıruorsun
İnşallah canım sevindim hayırlısıyla kucağımıza da alırız o günleri görürüz inşallah. Bende üniversite hastanesine gidiyorum doç. Doktorum çok memnunumSevindim canım çok şüküraynen kalp atışını duyunca rahatlıyor insan bende geçen hafta duymuştum salı gününe randevu aldım artık bi dr ayarlamam gerekiyor benim aşılamaydı üniversite hastanesinde tüp bebek bölümümde kalp atışını duyduktan sonra bırakıyorlar takibi şimdi yeni dr araştırıyorum salı günü gideceğim inşallah memnun kalırım
Merhaba bende dün doktora gittim. Sizin bebek ölçüsü ne çıktı acaba? Kıyaslamak bakımından değil de merak tan soruyorum. Aramizda son adete göre 2 gün varmiş.Selam şeker kutularıben doktora gittim şükür herşey yolunda
![]()
2 hafta mı ah ah2 haftada bir çağırdıbenim pimpirikli olduğunu biliyorda ondan
yapışırım vallahi yakasına
![]()
benim sat 1 ekim. batim da 28 ekimdi. evet iki defa baktirdimm adete bir hafta kala ve 5 gun kala. ondan sonra da gitmedimBende gitmedim sat 27 eylul adet olmam gereken tarih 1 kasim seninki ne zaman beta baktirdin mi