• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bikac gun uzak kaldim. bi suru mesaj birikmis😊 sohrap cok sevindim canim. insallah hayirlisila gelir bebisin🤗 bu arada keseye gitmeyen sadece ben kaldim sanirim. folik asit konusunda ise kullanmayani duymadim diyenler ben varim. nasip olur da hastaneye gidebilirsem folik asit olcumu isteyecegim ondan sonra gerekliyse kullancm.

11.haftamdayım ama hamile gibi hissetmiyorum kızlar bu durum beni endişelendiriyor benm gibi olan var mı
Bende 5 haftalık hamileyim bende hiç hamile gibi değilim bulantı kusma vs hicbisi yok 😁 sadece göğüs ve arada bel kasık ağrısı o kadar korkmayın ilk kizimdada hiç hamile degil gibiydim ben

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Çokkkk sevindim harika bir haber canım sağlıcakla kucağına al 🥰

Çok geçmiş olsun ilaç ne kullandın ? İyi kurtulmuşsun bari.
Korona için ilaç kullanmıyorum. Şuan iyiyim. Dün kan tahlili baktı enfeksiyon hekimi. Kanda enfeksiyon olsaydı ilaç verecekti ama tahlillerim iyiydi bişey vermedi. Sıvı ağırlıklı beslen elinden geldiğince dinlen sürekli yatma ama dinlen dedi. Bi sıkıntı olursa ararsın yada acile gelirsin dedi. Hamdolsun iyiyim şuanda

Kanamanın durması çok iyi olmuş bir daha gelmez inşallah benim de durdu ama bebek öldükten sonra neye yarar ki..ve evet inşallah o hareketlerini hissedeceğimiz zamana geliriz bir an önce, gerçi benim oğlum çok hareketliydi gelişine geçiriyordu tekmeleri öyle kalakalıyordum😅
Ay canım bebeğin birini kaybettiniz öyle mi? Üzüldüm şimdi eski mesajları okuyayım dedim yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Her işte vardır bir hayır. Rabbim kalanlara sağlık sıhhat versin.

bana bütün hamileliğin boyunca hiç kilo alma zaten kilolusun dedi sebep söylemedi ama doğumu zorlaştırıyor sanırım fazla kilo
Benim kilom normal ne zayıf ne kiloluyum sadece evlendikten sonra kilo aldım hormonlarım yükseldi sanırım bundan dolayı kilo alma dedi. Zaten kiloya aşırı karşı bir doktor zayıflara bile 2 3 kilo ver diyor 😂

Ay canım bebeğin birini kaybettiniz öyle mi? Üzüldüm şimdi eski mesajları okuyayım dedim yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Her işte vardır bir hayır. Rabbim kalanlara sağlık sıhhat versin.
İnşallah canım benim çok sağol ❤️🥰

bikac gun uzak kaldim. bi suru mesaj birikmis😊 sohrap cok sevindim canim. insallah hayirlisila gelir bebisin🤗 bu arada keseye gitmeyen sadece ben kaldim sanirim. folik asit konusunda ise kullanmayani duymadim diyenler ben varim. nasip olur da hastaneye gidebilirsem folik asit olcumu isteyecegim ondan sonra gerekliyse kullancm.
Bende gitmedim sat 27 eylul adet olmam gereken tarih 1 kasim seninki ne zaman beta baktirdin mi

Back