- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Hayırlı olsun gözün aydin canımCanm bnm cok cok tesekkür ederimyemin ederim doktordan cıkar cıkmaz İlk buraya yazdım, eşim netleşssin falan dedi, yok haber vericem dedim, iyiki varsınız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gözün aydin canımCanm bnm cok cok tesekkür ederimyemin ederim doktordan cıkar cıkmaz İlk buraya yazdım, eşim netleşssin falan dedi, yok haber vericem dedim, iyiki varsınız
![]()
Gözün aydın canım inşallah bizde kipirtilarjni görürüz gittiğimizde çok heyecan vericiDra gittim bnde kızımda iyi bebişte çok şükür kıpır kıpır olmuş zıplıyordu epey inceledi ölçümler iyi ikili için haftaya gideceğim![]()
Bi sey dikkatimi cekti ikimizinde tahmini dogum.tarihi ayni:)400mgmis neden 2 tane demiş onu merak ettim. Neyse zaten pek bisey kalmadı 12.haftada birakicaz
İnşallah canım görürsünüz eşimde vardı bu sefer ilk defa gördü içerde hareketlerini bu kadar beklemiyordum sizde görürsünüz epey büyürGözün aydın canım inşallah bizde kipirtilarjni görürüz gittiğimizde çok heyecan verici![]()
Inşallah canım 9+4 de gidicem bakalım eşim zaten benden heyecanlı hevesli hemen kıyafet almaya başlayacak nerdeyseİnşallah canım görürsünüz eşimde vardı bu sefer ilk defa gördü içerde hareketlerini bu kadar beklemiyordum sizde görürsünüz epey büyür![]()
Senin kız da kardeşiyle öyle olacakYaa kıyamam ben onakardeşi olsun tepesinden ayrılmaz, onunla oynamaya calısır
Çok geçmiş olsun ilaç ne kullandın ? İyi kurtulmuşsun bari.Merhaba kızlar epeydir yoktum kendi derdime düştüm kusura bakmayın. Pazartesi eşim korona pozitif çıktı dünde ben pozitif çıktım. İkimizde karantinadayız. Şuan iyiyim hamdolsun. Salı günü belirtilerim başladı ağor grip gibiyim ateşim olmadı hamdolsun. Bugün daha iyiyim sizlere bakıyım dedim ama çok sayfa var okuyamadım hepsinisohrapp için çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin.
Bnm 10+5 iki üç gün önde çikti canım yine de büyümüs olur minicik halini gördünüz nerdeyse en son 8+4 gözükmüştü ama nasil büyümüşInşallah canım 9+4 de gidicem bakalım eşim zaten benden heyecanlı hevesli hemen kıyafet almaya başlayacak nerdeyse![]()
Ahh nerde o günlerSenin kız da kardeşiyle öyle olacak![]()
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbime binlerce kere şükürler olsunKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
![]()
Aynen canim bende öyle yapcam inşallah bende büyüdüğünü görürüm bakalımBnm 10+5 iki üç gün önde çikti canım yine de büyümüs olur minicik halini gördünüz nerdeyse en son 8+4 gözükmüştü ama nasil büyümüş
Bi cinsiyet belli olsun alırsınız sonra boşa gitmesin :)
Maaşallah canım ne guzelDra gittim bnde kızımda iyi bebişte çok şükür kıpır kıpır olmuş zıplıyordu epey inceledi ölçümler iyi ikili için haftaya gideceğim![]()
Evet grupta birkaç kişi daha var satı 1eylul olan:)Bi sey dikkatimi cekti ikimizinde tahmini dogum.tarihi ayni:)
Ne denir bilmiyorum hayırlısı olsun hakkında canım Allah tez vakitte yeniden nasip etsin inşAllah.İnsallahh cnm, vucuttakı bu 25 bın hcg ne zaman sıfırlanır acaba
kız o zamanAğlamak zararlı mı hamilelikte? ilk hamileliğimde çok sinirliydim herşeye bağırırdım vücudumda oğlumun ürettiği testesteron hormonu yüzünden oluyordu galiba:) ama bunda da tam tersi herşeye ağlıyorum dün Hünkar Yaman öldü çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra hem de iki saat boyunca sonrada başıma ağrı girdi yatıp uyudumama bugün aklıma geldi ya bir zararı olduysa diye.. bir tanesini kaybedince diğerinin sağlığı için hep diken üstündeyim artık
![]()
Canım kesin bir bebek yok mu şimdi? Bir köşede küçülüp kalınca sana zarar vermeyecek demi iyice sorsaydinAğlamak zararlı mı hamilelikte? ilk hamileliğimde çok sinirliydim herşeye bağırırdım vücudumda oğlumun ürettiği testesteron hormonu yüzünden oluyordu galiba:) ama bunda da tam tersi herşeye ağlıyorum dün Hünkar Yaman öldü çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra hem de iki saat boyunca sonrada başıma ağrı girdi yatıp uyudumama bugün aklıma geldi ya bir zararı olduysa diye.. bir tanesini kaybedince diğerinin sağlığı için hep diken üstündeyim artık
![]()
Yolk sac görünüyor sanki ama bende pek anlamıyorum usg görüntüsünden. En son devlete gittim dümdüz bisey vardi alet ne kadar kötüyse artıkKızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi
Yok benim kızda kese uzundu erkek dediler onlar doğru değil. Ama kalp atış sayısından tahmin çoğu kez doğru çıkıyor. 140ustu kız altı erkek derler.Ben de birşey öğrendim. Fasülye kese erkek yuvarlak ve diğer şekiller kız çocuğuymuş. Doğru mudur