• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım kesin bir bebek yok mu şimdi? Bir köşede küçülüp kalınca sana zarar vermeyecek demi iyice sorsaydin

Yolk sac görünüyor sanki ama bende pek anlamıyorum usg görüntüsünden. En son devlete gittim dümdüz bisey vardi alet ne kadar kötüyse artık

Yok benim kızda kese uzundu erkek dediler onlar doğru değil. Ama kalp atış sayısından tahmin çoğu kez doğru çıkıyor. 140ustu kız altı erkek derler.
Evet canım kürtaj olunca bütün rahmi temizledikleri için diğer bebek de gidiyor,kendi kendine küçülecek diğer bebeğin plasentasında bir leke olarak kalacak,bizde gördük zaten çok küçük, kesinleşti zaten dün de😔

Evet canım kürtaj olunca bütün rahmi temizledikleri için diğer bebek de gidiyor,kendi kendine küçülecek diğer bebeğin plasentasında bir leke olarak kalacak,bizde gördük zaten çok küçük, kesinleşti zaten dün de😔
Anladım canım kısmet. Kısmeti olsaydı doğardı elbette. Allah diğerine sağlık versin ne diyelim. Hayırlısı olsun

Anladım canım kısmet. Kısmeti olsaydı doğardı elbette. Allah diğerine sağlık versin ne diyelim. Hayırlısı olsun
Evet ya üç çocuk zor olurdu hem,hayırlısı olsun ne diyelim,daha ne büyük acılar var bu hiçbir şey🤲🏻😊

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Mesajini gorunce cok sevindim cnm insallah guzel haberlerle gelirsin❤️

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Cnm gözün aydın çok sevindim dun gece yorumları okudum yazacak bir şey bulamadım sadece dua ettim senin ve bebeğin için bu gun bu yaziyi gördüm çok ama çok mutlu oldum gümbür gümbür duyarsin ins kalp atışında bütün dualarım sizinle🥰🥰🥰🥰

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbime binlerce kere şükürler olsun 🤲Ben hissettim kesinlikle güzel haberlerle geleceğini biliyordum.
Bir yandan da bugün buraya gelmeye tedirgin oldum çok üzgündüm 😥2 gün önce bir arkadaş ile çocukları okula götürürken konuştuk onun bebeğinin kalp atışları 2buçuk aylık olduğunda duyulmuş ben şoookk hatta defalarca boş gebelik demişler .Dedim hadi yaa hemen seni söyledim anlattım durumu kesinlikle beklesin dedi .
Hatta sana yazacaktım ama bir yandan da ümit veriyormuş gibi olurum diye yazamadım anla işte neyse nasıl sevindim ohhhh beee dedim okuyunca hadi beraber doğuracağız Allah'ın izniyle 🤲🤲
Yaa kuzum benım ❤️Allah razı olsun, derdimi dert bildiniz, insallahh saglıkla ılerler de guzel guzel haberler verırım ben de

Mesajini gorunce cok sevindim cnm insallah guzel haberlerle gelirsin❤️

Cnm gözün aydın çok sevindim dun gece yorumları okudum yazacak bir şey bulamadım sadece dua ettim senin ve bebeğin için bu gun bu yaziyi gördüm çok ama çok mutlu oldum gümbür gümbür duyarsin ins kalp atışında bütün dualarım sizinle🥰🥰🥰🥰
Çok tesekkür ederim 🥰sizi seviyorum ❤️😘😘😘

Ağrı falan var mı peki?
biraz agrim var özellikle ayağa kalkınca doktora acile gittik beta hgc yükselmiş ama doktor kalp atışını duymadı %50 düşük riskin var progestan verdi kullan dedi. korkuyorum acikcasi bebeği kaybetmek istemiyorum. wc ye gidince agrim oluyor kanamadan var acaba diyorum geçen ay bu donemlerde adet zamanimi acabe üstüne adet mi oluyorum yoksa Allah korusun bebeğime birsey mi oluyor.

Back