• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Heryerde maksimum 25 mm olana kadar beklenir yazıyor, ben anlamadım bu doktoru da yok da yok dıyıp duruyor asılamaya taktı kafayı.. Gidicem sanırım bi uyuyup uyanayım da 😔
Bugun o kadar cok agladım kı, su an adet sancısı gıbı sancım var hafıf hafıf yokluyor, doktora gidemeden dusuk yapmaktan korkuyorum
Stes yapma üzme kendini bunun icin hayırlısı olsun bnde baktım o zaman gözükmüs su an senin için bi tehlikesi yok tamamen boş degil canım acele etmesin beklemenin sana zararı olmadıgı sürece bekle iyi olur inşallah

Cnm benim 2 hafta once kesem bu sekilde bombostu...

2 hafta sonra gittigimde sukur kalbinin attigiini gordum❤️ Fikir olsun diye atmak istedim. Sohrab Sohrab

MahidevranSultan MahidevranSultan cnm cok uuzldum ne dicegimi bilemiyorum :KK43: rabbim evladina ve bebegine uzun ömurler nasip etsin❤️
İnşallah kuzum çok sağol❤️ eminiz öldüğüne de yarın kesin olarak anlayacağız🤲🏻😔

Heryerde maksimum 25 mm olana kadar beklenir yazıyor, ben anlamadım bu doktoru da yok da yok dıyıp duruyor asılamaya taktı kafayı.. Gidicem sanırım bi uyuyup uyanayım da 😔
Bugun o kadar cok agladım kı, su an adet sancısı gıbı sancım var hafıf hafıf yokluyor, doktora gidemeden dusuk yapmaktan korkuyorum
Bende de aynı durum var üzüntüden oluyor😔 ama sen üzülme iyi olacaksın sen❤️

Stes yapma üzme kendini bunun icin hayırlısı olsun bnde baktım o zaman gözükmüs su an senin için bi tehlikesi yok tamamen boş degil canım acele etmesin beklemenin sana zararı olmadıgı sürece bekle iyi olur inşallah
İnşallah canm🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Neyse kı yarın tüm gun okuldayım, nobetcıyım kafam dagılır bıraz, az düşünürüm 🙏🏻
Okul yorar insanı ama kafan dağılır, benim kuzenimin kızı 8. sınıfa gidiyor galiba sınavlar başlamış bide matematikten konu karekök galiba en sevmediğim 😅 Allah kolaylık versin❤️ niye yazdığımı bilmiyorum sadece karekökten nefret ederdim o yüzden söylemek istedim🙈

Okul yorar insanı ama kafan dağılır, benim kuzenimin kızı 8. sınıfa gidiyor galiba sınavlar başlamış bide matematikten konu karekök galiba en sevmediğim 😅 Allah kolaylık versin❤️ niye yazdığımı bilmiyorum sadece karekökten nefret ederdim o yüzden söylemek istedim🙈
Bizde önümüzdeki hafta yapıcaz tüm okul sınav olacak, hepsi gelecek okula..
Bu arada ben de matematik ögretmeniyim, soyledım mı önce hatırlamıyorum,
8lerde bu hafta gectım karekoklu sayılara 😂 eglenceli bi konudur halbukı..

Bizde önümüzdeki hafta yapıcaz tüm okul sınav olacak, hepsi gelecek okula..
Bu arada ben de matematik ögretmeniyim, soyledım mı önce hatırlamıyorum,
8lerde bu hafta gectım karekoklu sayılara 😂 eglenceli bi konudur halbukı..
Ayy nasıl eğlencelidir şimdi o😅 Sınıfın affedersin inekleri dışında kimsenin anlamadığına yemin edebilirim içimde kareköke ve aşırı çalışkan çocuklara karşı bir öfke var öğrenciliğimden kalma😅 ay bu arada hepsi gelecekse virüs açısından sıkıntı olmayacak mı hiçbir anlamı kalmaz ki alınan önlemlerin o zaman🙁

Canım noldu iyi misin? Ne dedi doktor?
Ertesi gün geçti kuzum hiç bir sorun yokmuş oğluma hamileyken de öyle olmuştu ama bir kere peçeteye gelmişti sadece birde kahverengi lekelenme olmuştu bunda da oldu ama kırmızı 3-4 defa baya geldi bebek gayet iyi çok şükür kalp atışını da duydum sadece 5 gün geride görünüyor tarihini karıştırıyorum sanırım

Ben yerınde olsam 1 uzman görüşü daha alırdım . Böyle konularda tek bir doktora güvenemiyorum . Ters rahim olayını flana duydum ama görüntülüme işini hiç bilmşyorum. 8+2 de artık karından bakıldığında gayet net gözükmesi lazım en kötü ultrasonda bike eğer bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa

gelişimi uyumlu benim sat a göre 1 gün ileride çıkıyor hatta. Bilemedim sanırım yeni bir doktor araştıraacağım.

Sohrab Sohrab
Canım yazılanları hepsini takip ediyordum . Size bişey diyecem şimdi daha önceleri doktor yok ebe yok mesela kocaman köyde bı ebe oluyormuş oda okumuş ebe değil yanı. Kadınlar hamile kalıyor doğuma kadar doktora bile gitmiyolarmis çok merak ediyorum acaba onlarda yok dış gebelik yok işte boş gebelik olmuyormuydu diye.
Kendi anneme sordum eskiden hiç gitmezdik doğuma kadar diyor mesela boş gebelik çok çok düşük yüzdesi hiç canını sıkma görürsün bebeği benimde geç döllenme oldu doktor adet tarihimi değiştirdi. Aşılama da son gün tutmuş olabilir catlamadan sonra mesela bence kafanı bulandirma canım. Bu arada adet ağrısı gibi ağrılar kesenin ve bebeğin büyüdüğü için oluyormuş bende de arada giriyor çıkıyor.

Benimde doktor arkadaşımın öyleydi Rahmi ama gebeliğe bir engeli yok demişti, detaylarını bilmiyorum ama. Bebeğinin sağlıklı olması önemli olan onun sağlığını etkilemeyecekse boşuna strese girme bence

gebeliğe bir şeyi yokmuş acaba normal doğumu etkiler mi ne garip bir şey ya.

Ayy nasıl eğlencelidir şimdi o😅 Sınıfın affedersin inekleri dışında kimsenin anlamadığına yemin edebilirim içimde kareköke ve aşırı çalışkan çocuklara karşı bir öfke var öğrenciliğimden kalma😅 ay bu arada hepsi gelecekse virüs açısından sıkıntı olmayacak mı hiçbir anlamı kalmaz ki alınan önlemlerin o zaman🙁
😂😂😂Hahhaa olabılır, anlatmak ıcın bi taraflarımızı tırtıyoz 😂
Walla kuzum onu kımsenın dusundugu yok, ara tatıl den once sınav yapın dıye yazı gonderdıler, nasıl yaparsanız yapın dıyorlar resmen, sonumuz hayrolsunn bakalım

Back