- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
Evet cnm.. o yuzden guzelce dinlen, sonra kararini ver git doktoruna insallahAaa evet yolk da gorunmuyor, ben de yolk da gorunuyor ama bebek gorunmedı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm.. o yuzden guzelce dinlen, sonra kararini ver git doktoruna insallahAaa evet yolk da gorunmuyor, ben de yolk da gorunuyor ama bebek gorunmedı![]()
Ayva sanki benim mideme direk oturuyor ama bebeğin güzel olmasını sağlarmıs derler kızımda yedim güzel bi yüzü var :)ayva beni çok rahatlatıyor
Evet cnm.. o yuzden guzelce dinlen, sonra kararini ver git doktoruna insallah![]()
Stes yapma üzme kendini bunun icin hayırlısı olsun bnde baktım o zaman gözükmüs su an senin için bi tehlikesi yok tamamen boş degil canım acele etmesin beklemenin sana zararı olmadıgı sürece bekle iyi olur inşallahHeryerde maksimum 25 mm olana kadar beklenir yazıyor, ben anlamadım bu doktoru da yok da yok dıyıp duruyor asılamaya taktı kafayı.. Gidicem sanırım bi uyuyup uyanayım da
Bugun o kadar cok agladım kı, su an adet sancısı gıbı sancım var hafıf hafıf yokluyor, doktora gidemeden dusuk yapmaktan korkuyorum
Haber ver mutlaka merak ederim benGidersem 17. 30 da cnmgidecek olursam haber ederım
İnşallah kuzum çok sağolCnm benim 2 hafta once kesem bu sekilde bombostu...
2 hafta sonra gittigimde sukur kalbinin attigiini gordumFikir olsun diye atmak istedim.
Sohrab
MahidevranSultan cnm cok uuzldum ne dicegimi bilemiyorum
rabbim evladina ve bebegine uzun ömurler nasip etsin
![]()
Bende de aynı durum var üzüntüden oluyorHeryerde maksimum 25 mm olana kadar beklenir yazıyor, ben anlamadım bu doktoru da yok da yok dıyıp duruyor asılamaya taktı kafayı.. Gidicem sanırım bi uyuyup uyanayım da
Bugun o kadar cok agladım kı, su an adet sancısı gıbı sancım var hafıf hafıf yokluyor, doktora gidemeden dusuk yapmaktan korkuyorum
İnşallah canmStes yapma üzme kendini bunun icin hayırlısı olsun bnde baktım o zaman gözükmüs su an senin için bi tehlikesi yok tamamen boş degil canım acele etmesin beklemenin sana zararı olmadıgı sürece bekle iyi olur inşallah
Neyse kı yarın tüm gun okuldayım, nobetcıyım kafam dagılır bıraz, az düşünürümBende de aynı durum var üzüntüden oluyorama sen üzülme iyi olacaksın sen
![]()
Okul yorar insanı ama kafan dağılır, benim kuzenimin kızı 8. sınıfa gidiyor galiba sınavlar başlamış bide matematikten konu karekök galiba en sevmediğimNeyse kı yarın tüm gun okuldayım, nobetcıyım kafam dagılır bıraz, az düşünürüm![]()
Bizde önümüzdeki hafta yapıcaz tüm okul sınav olacak, hepsi gelecek okula..Okul yorar insanı ama kafan dağılır, benim kuzenimin kızı 8. sınıfa gidiyor galiba sınavlar başlamış bide matematikten konu karekök galiba en sevmediğimAllah kolaylık versin
niye yazdığımı bilmiyorum sadece karekökten nefret ederdim o yüzden söylemek istedim
![]()
Ayy nasıl eğlencelidir şimdi oBizde önümüzdeki hafta yapıcaz tüm okul sınav olacak, hepsi gelecek okula..
Bu arada ben de matematik ögretmeniyim, soyledım mı önce hatırlamıyorum,
8lerde bu hafta gectım karekoklu sayılaraeglenceli bi konudur halbukı..
Ertesi gün geçti kuzum hiç bir sorun yokmuş oğluma hamileyken de öyle olmuştu ama bir kere peçeteye gelmişti sadece birde kahverengi lekelenme olmuştu bunda da oldu ama kırmızı 3-4 defa baya geldi bebek gayet iyi çok şükür kalp atışını da duydum sadece 5 gün geride görünüyor tarihini karıştırıyorum sanırımCanım noldu iyi misin? Ne dedi doktor?
Hiç bir sorun yok kuzum geçti ertesi günNaptın canım gittin mi doktora inşaallah önemli bı durum yoktur kanama.ara ara cogumuzda oluyor
Ben yerınde olsam 1 uzman görüşü daha alırdım . Böyle konularda tek bir doktora güvenemiyorum . Ters rahim olayını flana duydum ama görüntülüme işini hiç bilmşyorum. 8+2 de artık karından bakıldığında gayet net gözükmesi lazım en kötü ultrasonda bike eğer bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa
Ayva sanki benim mideme direk oturuyor ama bebeğin güzel olmasını sağlarmıs derler kızımda yedim güzel bi yüzü var :)
Benimde doktor arkadaşımın öyleydi Rahmi ama gebeliğe bir engeli yok demişti, detaylarını bilmiyorum ama. Bebeğinin sağlıklı olması önemli olan onun sağlığını etkilemeyecekse boşuna strese girme bence
Ayy nasıl eğlencelidir şimdi oSınıfın affedersin inekleri dışında kimsenin anlamadığına yemin edebilirim içimde kareköke ve aşırı çalışkan çocuklara karşı bir öfke var öğrenciliğimden kalma
ay bu arada hepsi gelecekse virüs açısından sıkıntı olmayacak mı hiçbir anlamı kalmaz ki alınan önlemlerin o zaman
![]()