2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Stes yapma üzme kendini bunun icin hayırlısı olsun bnde baktım o zaman gözükmüs su an senin için bi tehlikesi yok tamamen boş degil canım acele etmesin beklemenin sana zararı olmadıgı sürece bekle iyi olur inşallah

İnşallah kuzum çok sağol eminiz öldüğüne de yarın kesin olarak anlayacağız

Bende de aynı durum var üzüntüden oluyor ama sen üzülme iyi olacaksın sen

İnşallah canm

Neyse kı yarın tüm gun okuldayım, nobetcıyım kafam dagılır bıraz, az düşünürüm
Okul yorar insanı ama kafan dağılır, benim kuzenimin kızı 8. sınıfa gidiyor galiba sınavlar başlamış bide matematikten konu karekök galiba en sevmediğim Allah kolaylık versin niye yazdığımı bilmiyorum sadece karekökten nefret ederdim o yüzden söylemek istedim

Bizde önümüzdeki hafta yapıcaz tüm okul sınav olacak, hepsi gelecek okula..
Bu arada ben de matematik ögretmeniyim, soyledım mı önce hatırlamıyorum,
8lerde bu hafta gectım karekoklu sayılara eglenceli bi konudur halbukı..

Ayy nasıl eğlencelidir şimdi o Sınıfın affedersin inekleri dışında kimsenin anlamadığına yemin edebilirim içimde kareköke ve aşırı çalışkan çocuklara karşı bir öfke var öğrenciliğimden kalma ay bu arada hepsi gelecekse virüs açısından sıkıntı olmayacak mı hiçbir anlamı kalmaz ki alınan önlemlerin o zaman

Canım noldu iyi misin? Ne dedi doktor?
Ertesi gün geçti kuzum hiç bir sorun yokmuş oğluma hamileyken de öyle olmuştu ama bir kere peçeteye gelmişti sadece birde kahverengi lekelenme olmuştu bunda da oldu ama kırmızı 3-4 defa baya geldi bebek gayet iyi çok şükür kalp atışını da duydum sadece 5 gün geride görünüyor tarihini karıştırıyorum sanırım

gelişimi uyumlu benim sat a göre 1 gün ileride çıkıyor hatta. Bilemedim sanırım yeni bir doktor araştıraacağım.

Sohrab
Canım yazılanları hepsini takip ediyordum . Size bişey diyecem şimdi daha önceleri doktor yok ebe yok mesela kocaman köyde bı ebe oluyormuş oda okumuş ebe değil yanı. Kadınlar hamile kalıyor doğuma kadar doktora bile gitmiyolarmis çok merak ediyorum acaba onlarda yok dış gebelik yok işte boş gebelik olmuyormuydu diye.
Kendi anneme sordum eskiden hiç gitmezdik doğuma kadar diyor mesela boş gebelik çok çok düşük yüzdesi hiç canını sıkma görürsün bebeği benimde geç döllenme oldu doktor adet tarihimi değiştirdi. Aşılama da son gün tutmuş olabilir catlamadan sonra mesela bence kafanı bulandirma canım. Bu arada adet ağrısı gibi ağrılar kesenin ve bebeğin büyüdüğü için oluyormuş bende de arada giriyor çıkıyor.

gebeliğe bir şeyi yokmuş acaba normal doğumu etkiler mi ne garip bir şey ya.

Hahhaa olabılır, anlatmak ıcın bi taraflarımızı tırtıyoz
Walla kuzum onu kımsenın dusundugu yok, ara tatıl den once sınav yapın dıye yazı gonderdıler, nasıl yaparsanız yapın dıyorlar resmen, sonumuz hayrolsunn bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…