• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy kafam allak bullak oldu 😔eşim de sen sabaha kadar uyu sonra karar ver dıyor
Evet haklı..insan en iyi kararı dingin kafayla verir,biraz dinlen bi rahatla sonra karar ver..ama bana göre yarın git bir uzmandan daha görüş almış ol ama yine çarşambaya kadar beklersin tabi ki bir sıkıntın olmazsa:)

Ozaman eğer sen diyorsanki ben 1 hafta daha dururum dur hem tam net olur . Bide eğer sağlıksızda 8. Haftalarda vücut atmaya başlıyor . Çünkü inan bende senin gibi böyle bi belirsizlikte olsam beklerim . Böyle aklında sorularla sonlandırırsan hep aklında düşünce olur ya ordaysa diye ,
Birde hep karından baktı demi ? Vajinal kontrol etti mi ?
Hep vajınal kontrol oldum cnm.. Yarın olsun hayrolsunn ınsallah, su an cok kararsızım

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.

• Beğen
Evet haklı..insan en iyi kararı dingin kafayla verir,biraz dinlen bi rahatla sonra karar ver..ama bana göre yarın git bir uzmandan daha görüş almış ol ama yine çarşambaya kadar beklersin tabi ki bir sıkıntın olmazsa:)
İstanbuldki doktor ıkısıne de gitme 1 hafta boyunca dedı

Hep vajınal kontrol oldum cnm.. Yarın olsun hayrolsunn ınsallah, su an cok kararsızım
Aynen sen bi yat sakin kafayla karar ver . Allah içine ferahlık versin 🤲🏻
çok iyi anlıyorum bütün duygularını şuan yanında olup destek olmayı sarılmayı çok isterdim 🤲🏻

Aynen sen bi yat sakin kafayla karar ver . Allah içine ferahlık versin 🤲🏻
çok iyi anlıyorum bütün duygularını şuan yanında olup destek olmayı sarılmayı çok isterdim 🤲🏻
İnan hissettim sarıldıgnı ❤️Allah razı olsun kuzum benım 🙏🏻❤️

• Muhteşem
Kızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.
Ben yerınde olsam 1 uzman görüşü daha alırdım . Böyle konularda tek bir doktora güvenemiyorum . Ters rahim olayını flana duydum ama görüntülüme işini hiç bilmşyorum. 8+2 de artık karından bakıldığında gayet net gözükmesi lazım en kötü ultrasonda bike eğer bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa

İstanbuldki doktor ıkısıne de gitme 1 hafta boyunca dedı
Kafan karışmasın diye demiştir onu, ama yinede farklı doktorlar iyidir çok fikir ve kesinlik, tek bir doktorun dediği şeyden emin olamayabilirsin, sen doktorun dediğine uy bir hafta bekle tabi ama ben o doktora gitmeni tavsiye ediyorum belki iyi birşey der ki inşallah der🤲🏻

Kafan karışmasın diye demiştir onu, ama yinede farklı doktorlar iyidir çok fikir ve kesinlik, tek bir doktorun dediği şeyden emin olamayabilirsin, sen doktorun dediğine uy bir hafta bekle tabi ama ben o doktora gitmeni tavsiye ediyorum belki iyi birşey der ki inşallah der🤲🏻
Ben de o umutla hemen randevu aldım, istanbulda kı doktorun dedıgı gıbı tabıkı kendı doktorum daha tecrubelı ama zahıde de iyi bi doktor ki bu kadar ragbet görüyor

Benimde doktor arkadaşımın öyleydi Rahmi ama gebeliğe bir engeli yok demişti, detaylarını bilmiyorum ama. Bebeğinin sağlıklı olması önemli olan onun sağlığını etkilemeyecekse boşuna strese girme bence

Ben de o umutla hemen randevu aldım, istanbulda kı doktorun dedıgı gıbı tabıkı kendı doktorum daha tecrubelı ama zahıde de iyi bi doktor ki bu kadar ragbet görüyor
O zaman kesin git:) ay ben dua etmeye başlıyorum senin için inşallah iyi haberlerle döneceksin kuzum❤️ eğer gidersen kaçta olacak randevun kaçırdım ben oraları hep?

sut iç bence ben kronik reflu hastasiyim. cok az ilik sut uyi geliyor olmadi bal yemelisin. oda olmuyor derin nefes al ver devamlı. ilaç su an kullanma.
Kızımda gaviscon kullandım bi sikinti olmadı ondan diyosan günde iki üc kere içtim sindilerde geçti zaten canım

Mesajını okuyunca nasıl sevindim anlatamam canım kaçıncı haftada bitti
Bu mide yanması beni mahvetti
Bi hafta oluyor anca daha rahatlayalı canım ama yediklerine de dikkat et acı baharatlı gaz yapan ağır şeyler yeme bi de başını yüksekte tutmaya calis rennie gavisconda kullananabilirsin cok artarsa

Cnm benim 2 hafta once kesem bu sekilde bombostu...

2 hafta sonra gittigimde sukur kalbinin attigiini gordum❤️ Fikir olsun diye atmak istedim. Sohrab Sohrab

MahidevranSultan MahidevranSultan cnm cok uuzldum ne dicegimi bilemiyorum :( rabbim evladina ve bebegine uzun ömurler nasip etsin❤️

Eklentiler

• D339E972-8E11-47AF-B83E-BC6DA7CA560B.jpeg
    D339E972-8E11-47AF-B83E-BC6DA7CA560B.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 56
Su an adete göre 7+4, yaa acıkcası doktor ekranı İlk actıgında denız bişey mı kıpırdadı dedı, heyecanlandım var sandım tmm oldu sonunda dedım.. Sonra nefesını tut dedı, baya baktı o sekılde yok dedı 😔istanbulda kı de kese düzgün yolk sac var dıyor bak resmını atayım buraya 1 hafta bekle dedi kımseye gitme dedi
Bence de 25-26 mm olana kadar bekle canım hemen hemen bi hafta eder sen yine de git iki doktorada simdi giecegin iyi bi şey derse cuma gitmeden biraz daha beklersin bence

Cnm benim 2 hafta once kesem bu sekilde bombostu...

2 hafta sonra gittigimde sukur kalbinin attigiini gordum❤️ Fikir olsun diye atmak istedim. Sohrab Sohrab

MahidevranSultan MahidevranSultan cnm cok uuzldum ne dicegimi bilemiyorum :( rabbim evladina ve bebegine uzun ömurler nasip etsin❤️
Aaa evet yolk da gorunmuyor, ben de yolk da gorunuyor ama bebek gorunmedı 😔

Bence de 25-26 mm olana kadar bekle canım hemen hemen bi hafta eder sen yine de git iki doktorada simdi giecegin iyi bi şey derse cuma gitmeden biraz daha beklersin bence
Heryerde maksimum 25 mm olana kadar beklenir yazıyor, ben anlamadım bu doktoru da yok da yok dıyıp duruyor asılamaya taktı kafayı.. Gidicem sanırım bi uyuyup uyanayım da 😔
Bugun o kadar cok agladım kı, su an adet sancısı gıbı sancım var hafıf hafıf yokluyor, doktora gidemeden dusuk yapmaktan korkuyorum

Back