2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum

Ya normalde yumurtlama gununu herkes tam bilmedigi icin adet gunu baz aliniyor ama sizin ki kesin belli alti gun once girin siz
Mesela normal uygulamalar da yumurtlamadan oncesını 2 hafta kabul edıyor sanırım, 28lık donguye göre hesap yapıyor

Bugün daha 9 kardeşim çıkmaz herhalde??

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına hoşgeldin

Bebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum
Benimde sağ kasigim ağrıyor ve ultrasonda doktorda sağ tarafta gördü keseyi ben o yüzden yerini tam biliyorum

Aynı yaşta bebelerimiz ve bende haziran gibi hamile kalmayı planliyordum ama bir anda hamilelik haberi aldık sanırım benimki düşünce gücü

hiç aklıma gelmedi ama olabilir canım . Ben keseyi gördüm de sanırım biraz soldaydı. Hatırlamıyorum kağıt da vermedi doktor
Gercektenmi? Beni biraksaniz sabahtan aksama kadar aksamdan sabah kadar yatarim
Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum

Allah yanında ve karnindakini sana bağışlasın inşallah amin rabbim duysun seslerimizi
amiiiin Nekadar icten ve guzel dua etmissin Allah razi olsun Birbirimize dua edelim insallah guzel anneler ve anne adaylari,,,

Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum LesaM
[/QUOTE] bol bol dinlenmeye calis cnm Olsun halimize sükredelim insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…