2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2020 fena girdi salgin deprem
Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr

Geçmiş olsun İzmir ve İstanbul'daki arkadaşlara Allah beterinden korusun hepimizi hayırlı akşamlar

Allahtan hayırlısı diyorum, demek kı daha vaktımız varmıs, yolk kesesi olması tuhaf geliyor bana madem bos gebelıkse

Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr
Evet ve bazı yakınlarından haber alamıyorum ama yollar su dolu o yüzden onların evine de bir türlü ulaşamıyoruz çaresiz kaldım öyle yüz bin kere aradım

Evet ve bazı yakınlarından haber alamıyorum ama yollar su dolu o yüzden onların evine de bir türlü ulaşamıyoruz çaresiz kaldım öyle yüz bin kere aradım
Kuzum kendı derdıme dustum, kendımı unuttum resmen cok ama cok gecmıs olsun, ıyı olmanıza cok sevındım, güvenli bi yerdesiniz deil mi şu anda

Kuzum kendı derdıme dustum, kendımı unuttum resmen cok ama cok gecmıs olsun, ıyı olmanıza cok sevındım, güvenli bi yerdesiniz deil mi şu anda
Oy olur mu kuzum hiç çok şükür iyiyiz, çok korktuk evdeki bütün eşyalar sallandı zor ayağa kalkıp çocuğu kapıp çıktım ama iyiyiz Allah'ıma bin şükür

Canım zaten 10 milimken vajinadan yolk kesesi gözüküyor bebek görünmemesi normal benim kesem 16.46 milimken yolkta bebekte gözükmedi bence geç döllenme ve küçük olduğu için gözükmüyor

Ne soylenir canim bilemedim Allahdan umut kesilmez tabii takdir ilahi rabbim ne eylerse guzel eyler ins sana buyuk bir supriz yapar bebegin sesini duyurur duva et baska elden ne gelir cok uzgunum teselli edecek hic bir cumle yok

Bu mesaj karisik gelmis ogle yazdim aksam baska mesaj gitmis kusura bakma canim usteki ayri msj di

biz devlette ozelde gittik hekim diyorku bu senin doktorun kaçıncı kürtaj talebi sizin gibi kac gebe geliyir bosver in dedi. bu doktorun amacı ne peki hemen kürtaj almak falan daha yeni gebelik ustelik para mı ozelde muayene oldum.

Allahtan hayırlısı diyorum, demek kı daha vaktımız varmıs, yolk kesesi olması tuhaf geliyor bana madem bos gebelıkse
Boş gebelikte olabiliyor bebek olmayınca boş gebelik deniliyor bazen plasenta bile gelişiyor embriyo yoksa boş gebelik deniliyor.

Depremde iletisim de etkileniyor bizde ulasamamisdik cok zor ins herkes iyidir

Canım zaten 10 milimken vajinadan yolk kesesi gözüküyor bebek görünmemesi normal benim kesem 16.46 milimken yolkta bebekte gözükmedi bence geç döllenme ve küçük olduğu için gözükmüyor
Ahh keske kuzum keske ama doktor da asılama oldugu ıcın 2 3 gun gec olabılır dedı, bu arada adet tarıhıdimi düzenlemem gerekecek, 6+6 sata göre hesap yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…