2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Off evet. Aslında yok olup gitmemiz an meselesi insan böyle şeylerde daha iyi anlıyor çocuğumu kucaklayıp nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile..Hala şokunu atlatamadık
Anlik herseyde gec fark ediyoruz hersey olup bittikden sonra Dikkali ol canim senin bu tur seylere kendini hazirla cunku risklisin bu donem sakin kalmalisin 3 bebegin icin birini kaldiriyorsun ama diyeleri karninda panik hareket edersen hem bebeklere zarar verirsin hemde yanindaki ufakligi korkutursun ben panik atak hastasiyim ama deprem oldugunda okadar rahat hareket ediyorumki kizim benden once kaciyor ama korkudan 3 bucuk atiyorum kimsenin haberi yok ,,allahim hepimizi korusun risk altindayiz heran hersey olabilir istabulda bekliyor buyuk depremi hic hazirlikli degiliz

Sohrab merhaba benim lısteye yanlış yazılmıs.18.09.2020 böyle benim 21.09.2020 sat cnm .demın bırısı ıle konustum bana öyle dedi.bat da 18.10.2020 :)bır ara degıstırebılırsen sewınırım..

maşallah sağlıkla gelsin inşallah ikisi de grubumuz baya bereketli yahu kaçıncı ikiz haberi bu :)

Öncelikle depremi yaşayan hisseden herkese çok geçmişler olsun allah beterinden saklasın dualarımız İzmir’le
az önce geldik doktordan kalp atışını duydum çok şükür şuan sağlıklı ilerliyor allah bekleyen herkese nasip etsin

Evet çok haklısın. Yani o an o kadar panik yaptım ki karnımdakileri hiç düşünmedim ama bunun bedelini ödüyorum galiba çünkü kanamam devam ediyor keşke o sakin hareketler bende de olsa ama çok çabuk endişeleniyorum ben

Canım çok geçmiş olsun endiselenmemek elde değil ki gerçekten çok kötü ama biraz sakin olmaya çalış Allah yardımcınız olsun

Ayaklarini kaldir da yat kuzum dinlen panikden insan bedenine cok zarar veriyor hep aklinda bulunsun kotu olumsuzluklar senin yerinde kim olsa ayni panikle hareket ederdi rabbim birdaha yasatmasin

Ayaklarini kaldir da yat kuzum dinlen panikden insan bedenine cok zarar veriyor hep aklinda bulunsun kotu olumsuzluklar senin yerinde kim olsa ayni panikle hareket ederdi rabbim birdaha yasatmasin
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…