2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayirli olsun. Mide bulantisi da dahil hicbir hamilelik belirtisi yok bende. Normal yasantima devam ediyorum😊 ayni zamanda gormusuz keseyi:)
4+6 da görmüştük keseyi 😊🙏yarin tekrar gidicktim dr seçecektim doğru düzgün gitmedim cünkü iptal oldu randevum isi cikmis 😕 mide bulantilari azaldi ağrilarda zaman zaman oluyo canim sen de nasil

Hayirli olsun. Mide bulantisi da dahil hicbir hamilelik belirtisi yok bende. Normal yasantima devam ediyorum😊 ayni zamanda gormusuz keseyi:)
Teşekkür ederim canim aynen Aynı zaman görmüşüz 😊Benim ağrim çoktu ayakta durunca rahatsız ediyordu şimdi iyi şükür 🙏 Şanslısın sen de o zaman 😊Sağ salim ilerletmeyi kucağimiza almaya nasip etsin

merhaba bende geldim,bende birçok belirti yaşıyorum ve Sat 4 Eylüldü,normalde 2 ekim gibi adet olmam gerekiyor,ama dayanamayıp yarın erken gebelik testi yapacağım sanırım 😁
Bakalım hayırlısı olsun,eğer hamileysem doğum 12 Haziran gözüküyor❤
Canim test yaptinmi sen ??

Bende pandemiden dolayı çok sık gitmek istemedim ama dün tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mutlaka geçmesi lazimmis hamilelikte zararliymış çok üzüldüm. Bence erteleme canım sende.
Gecmis olsun canim evet enfeksiyon cok onemli.. Ben yurtdisindayim burda ilk randevuyu 8 ile 10. Hafta arasinda veriyorlar birazda mecburiyetten beklemedeyim :KK66:

Kızlar iyi akşamlar biraz önce idrarımı yaptıktan sonra bende çok fazla beyaz akıntı ve içinde kahverengi uzun çizgiler vardı (kılcal damar gibi görünüyor). 5 gün önce aşılma yaptım, bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi?
Midesi hassas olanlar için resmi yüklemek istemedim
yerleşme kanaması nasıl olur anlayan varsa görseli özelden atmak istiyorum.
yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🙏

Son düzenleme:
Kizlar benim 4. hamilelik haftam ve cok adet sancim oluyor. Normal mi ? Sizede oluyormu oyle ?
Yok canım benim de 2. Bebeğim bu ama çok adet sancısı olmadı. Tabi herkeste ayni etkiyi göstermez ne zaman gideceksin doktora

Son düzenleme:
Merhaba hanımlarr benim bat 14.10.. bir oğlum var 21 aylık. İkinci yavruyu istiyorduk fakat yeni yılı beklemekti niyetim.. ufak bir kazamız oldu :) bakalım.. belki aranızda olurum bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 4 gözle bekleyen arkadaşlarım sürekli dualarımdasınız

Kızlar iyi akşamlar biraz önce idrarımı yaptıktan sonra bende çok fazla beyaz akıntı ve içinde kahverengi uzun çizgiler vardı. 5 gün önce aşılma yaptım, bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi?
Midesi hassas olanlar için resmi yüklemek istemedim
yerleşme kanaması nasıl olur anlayan varsa görseli özelden atmak istiyorum.
yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🙏
Ben ilk bebeğimde sürüntü şekilnde kahve akıntı görmüştüm ama Onu da tam net hatırlamıyorum

Kızlar ben bugün idrar enfeksiyonun için gittim doktor kültür falan istedi verdim ama alttan muayene edicem dedi ben hiç alttan muayene olmadım bir gerildim öyle diyince. perşembe gel dedi siz oldunuz mu hiç?

X