Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim normalKizlar benim 4. hamilelik haftam ve cok adet sancim oluyor. Normal mi ? Sizede oluyormu oyle ?
Cok tesekkur ederim canimEvet canim normal
4+6 da görmüştük keseyi yarin tekrar gidicktim dr seçecektim doğru düzgün gitmedim cünkü iptal oldu randevum isi cikmis mide bulantilari azaldi ağrilarda zaman zaman oluyo canim sen de nasil
Beta hcg degeriniz kacti acaba sizin gordugunuzde?
Tam iki hafta sonra gel dedi. Yani 6+6 olucakne zaman gideceksin tekrar canim Zeynagul
Teşekkür ederim canim aynen Aynı zaman görmüşüz Benim ağrim çoktu ayakta durunca rahatsız ediyordu şimdi iyi şükür Şanslısın sen de o zaman Sağ salim ilerletmeyi kucağimiza almaya nasip etsinHayirli olsun. Mide bulantisi da dahil hicbir hamilelik belirtisi yok bende. Normal yasantima devam ediyorum ayni zamanda gormusuz keseyi:)
Gözün aydin canimÇok şükür ben de dün öğrendim haziranın ilk haftası olacak
Canim test yaptinmi sen ??merhaba bende geldim,bende birçok belirti yaşıyorum ve Sat 4 Eylüldü,normalde 2 ekim gibi adet olmam gerekiyor,ama dayanamayıp yarın erken gebelik testi yapacağım sanırım
Bakalım hayırlısı olsun,eğer hamileysem doğum 12 Haziran gözüküyor❤
Çok teşekkür ederim RABBİM isteyen herkese nasip etsinGözün aydin canim
Amin canim. Bende ekimin 20sini bekliyorum kontrol için. Hesaplarima göre benimkide haziranin ilk haftasina denk geliyorÇok teşekkür ederim RABBİM isteyen herkese nasip etsin
Hadi hayırlısı sağlıkla inşallahAmin canim. Bende ekimin 20sini bekliyorum kontrol için. Hesaplarima göre benimkide haziranin ilk haftasina denk geliyor
Gecmis olsun canim evet enfeksiyon cok onemli.. Ben yurtdisindayim burda ilk randevuyu 8 ile 10. Hafta arasinda veriyorlar birazda mecburiyetten beklemedeyimBende pandemiden dolayı çok sık gitmek istemedim ama dün tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mutlaka geçmesi lazimmis hamilelikte zararliymış çok üzüldüm. Bence erteleme canım sende.
Yok canım benim de 2. Bebeğim bu ama çok adet sancısı olmadı. Tabi herkeste ayni etkiyi göstermez ne zaman gideceksin doktoraKizlar benim 4. hamilelik haftam ve cok adet sancim oluyor. Normal mi ? Sizede oluyormu oyle ?
Ben ilk bebeğimde sürüntü şekilnde kahve akıntı görmüştüm ama Onu da tam net hatırlamıyorumKızlar iyi akşamlar biraz önce idrarımı yaptıktan sonra bende çok fazla beyaz akıntı ve içinde kahverengi uzun çizgiler vardı. 5 gün önce aşılma yaptım, bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi?
Midesi hassas olanlar için resmi yüklemek istemedim
yerleşme kanaması nasıl olur anlayan varsa görseli özelden atmak istiyorum.
yardımcı olurmusunuz lütfen