2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için
Haftaya salı gidicem bende tam 10.hafta oluyorum cinsiyet tahmini yaparmı acaba bende onu merak ediyorum

Merhaba iyi akşamlar herkese
Bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olucağım nasipse
Benide listeye alır mısınız sat 25.09.2020 1. Çocuk yaş 25, tahmini doğum 02.07.2020 olarak çıkıyor nasipse
Merhabalartebrıkler
Yarın pcden eklicem

Evet canım tüp bebek olmasa geç döllenme ihtimali olabiliyor ama benim döllenme olalı 1 ay olmuş oluyor kesin görülmeliydi dedi doktorum hayırlısı artık
Benimde tüp bebek 5+3 de sadece kese gördük 1 hafta sonra gittim karından görünmedi alttan minicik kalp atışı göründü 6+3 olması gerekiyordu transfere göre ama ultrasonda 6 çıktı belki bikac gun geriden geliyorsa o yüzden gorunmemis olabilir inşallah görürsunuz

Kizlar bulanti icin ne yapiyorsunuz ben suan hala kusuyorum ve karnim ac halsiz kaldim

Çubuk kraker haşlanmış patates tost makarna senin daha çoksa bi dr ile gözük belki ilaç yazar
Dun gittim doktoruma daha bu kadar bulanti yoktu bugun sabahtam basladim resmen, tesekkkur ederim cok saolun simdi tost yapiyorum

Mide agrısından uyuyamıyrm ve çok sancım var . mide agrısı yaşayıp çözüm bulan var mı ve bu kadar sancı neden olur

Merhaba hanımlar. Gece göğsümün ağrısından sürekli uyanıyorum. Dönerken yada üstüne yatarken bile ani ağrı giriyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba ? Kızımda bu denli ağrıdığını hatırlamıyorum.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar 9:30 da dr randevum var inşallah kalp atışını duyarım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Günaydın kızlar bende ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken keseye de bakacağım inşallah gözükür
Hadi inşallah ikinizde güzel haberler alırsınız Bende bugün 15.30 da randevu ama zaman hiç geçmiyor

Benimde sabah uyanınca ağrılı oluyor çok ama gece uyandıraracak kadar olmadı

Senin adına çok sevindim canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. İnşallah benimde öyle olur tüp bebek te geride kalabiliyor mu dünden beri bunu araştırıyorum normal gebeliklerde geç döllenme olabiliyor ama bizim günü belli oldupu için geri kalma ihtimali düşünmüyordum olabiliyor sa inşallah benimde öyledir dün 5+6 idi transvaginal ultrasonla da sadece kese göründü doktor bebeğe dair hiç bişey görünmüyor dedi kese düzgün gelişmiş 3 gün sonra yine bakacak yoksa sonlandıracaz dedi

Doktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için
20 kasım gibi gidicem normalde gitmezdim Aralık ortasına kadar ama eşim askere gideceği için gitmeden önce bi görelim :)
11+2 falan olucam kısmaetse :)
12+5 te %100 cinsiyeti söylemişti bakalım burda ne olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…