2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Bende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok

Evet canım tüp bebek olmasa geç döllenme ihtimali olabiliyor ama benim döllenme olalı 1 ay olmuş oluyor kesin görülmeliydi dedi doktorum hayırlısı artık

Bende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok
Benim bulantım genelde sabah uyanınva ve yatınca oluyo . benım sanki bogazımda tum yedıklerım ve ardından mıde ağrısı başlıyr . yemesem karnım agrıyor inşallh en kisa zamanda geçer . bıde kızım var 2.5 yas onunla ilgılenıyrm o yuzden hep ayaktaym ama uyku çok sorun oluyo

Ben de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildi

Ben de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildi
Bende sabah uyanınca bi mide yanması başlıyor bide sırt ağrısı çok oluyor

The king eternal monarch izledimde diyer ikisine baslayayim bari dizi arıyordum bende
Aynen ikisi çok güzel favori diziler bi de baktim its okay thats love var unutmusum ama çok güzeldi bende izleyecekleri bitirdim sanki yeni bi dizi var ona başlarım sararsa its not be okay diye :)

Doktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için

Merhaba iyi akşamlar herkese
Bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olucağım nasipse
Benide listeye alır mısınız sat 25.09.2020 1. Çocuk yaş 25, tahmini doğum 02.07.2020 olarak çıkıyor nasipse

Ben gece uyurken uyaniyorum acikiyorum ama bulantilardan yiyemiyorum, senin is daha da zor cocukta varsa

Doktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için
Benim 18 inde artık günler geçmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…