2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
6.hafta da gorunmeyebiliyormus ben gittiğimde 5+6ydim mesela bebek yoktu. 8. Haftada gorenler de var. Kanama konusunu bilmiyorum yine de hemen umudunuzu yitirmeyin başka bir doktora daha görünün 7.haftanızda
Bugün benimkinde 5+6 tüp bebekti benim doktorum kesin görünmesi gerekirdi dedi ilaçları kestirdi. Keşke keşke Bi umut olsa da bebek var olsa

Pazartesi günü haftam senden önde oldugu halde görünmedi, bence 1 hafta daha bekleyin, Allahtan umut kesılmez

Pazartesi günü haftam senden önde oldugu halde görünmedi, bence 1 hafta daha bekleyin, Allahtan umut kesılmez
Doktor pazartesi tekrar bakacak. Ama benim kanamam da oldu birden hiç ağrım sızım yok

Doktor pazartesi tekrar bakacak. Ama benim kanamam da oldu birden hiç ağrım sızım yok
İnsallah, kendını gösterir minnoş, bende cok uzuldum pazartesi günü yarın tekrar bakıcak bana da, kanaması olup gebelıgı devam eden birsürü kişi var hayırlısı ne ise o olsun ınsallah, hemen Üzme kendını

Amin inşallah yarın güzel haberi alırsın hepimiz için hayırlı olanı versin rabbim.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah tekrar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…