2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İğne vermediler mi sana
Verdiler de kesilmiyor niye bilmiyorum ben en iyisi en kısa zamanda bir doktora gideyim ya çok sağol desteklerin için ♥️ zaten birkaç güne belli olur düşük..

Demir ilacı değil mi bu?
eğer bulantınız varda şuan bu ilaç daha da arttırır haberiniz olsun . Genelde 12 . Haftadan sonra Demir ilacına başlanıyor .
doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurler

• Beğen
Reactions: H E
doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurler
doktor bana eskiden vermişti ben önceden de kullandım o zaman mideye en az zarar veren kan hapı demisti ama kişiden kişiye göre değişir baziisnda ishal yada kabizlikta yapabilir.

Zararı yok ,
Çünkü benim kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum bana da yazmak istedi fakat benim çok bulantım olduğu için az erteledik :)

Demir ilacı kötü oluyor ya kokusu bile bulandiriyor insanı 4 yılda gelişmiştir biraz daha kokusuz yapmışlardır umarim magnezyum kalsiyum ilacı alıyorum şimdi onun gibi büyük ve kokuyor.

doktor bana eskiden vermişti ben önceden de kullandım o zaman mideye en az zarar veren kan hapı demisti ama kişiden kişiye göre değişir baziisnda ishal yada kabizlikta yapabilir.
Aynen bende baska bi hap kullaniyordum ama midemi beter etmisti sonra bununla degistirdi ve dedi ki bu hap bagirsaklarda cozuluyor mideye gidene kadar coktan cozulmus oldugu icin en az mide bulantisi yapan hap dedi gercektende midem bulanmadi

Benım 6+2den kucuk olabılırmıs, inşallah cumu günü güzel haberlerim olur, dua et nolur bana ❤️🙏🏻
Canım içini ferah tut senin yolk kesen falan gözükmüş en azından ben 5+6 da sadece şu dolu kese gözüküyor dedi eyvah dedim ici boş herhalde ama çok şükür bak gördüm demekki bebiş daha küçük ki göremedi inşallah cuma günü görüp duyacaksın🤲🏻 rahat ol sağlıklı beslen oda büyümesini etkiliyor 🥰

Kızlar benim kesem biraz oval olmuş bir sorun olduğu için mi öyledir korktum 😔
Sanmıyorum canım ilk benimde sivri gibiydi şimdide yuvarlak ama altda doğru çıkıntısı var ultrasonla gösterilme açısından da olabiliyor o basen yatay bazen oval oluyor sanirim

Sanmıyorum canım ilk benimde sivri gibiydi şimdide yuvarlak ama altda doğru çıkıntısı var ultrasonla gösterilme açısından da olabiliyor o basen yatay bazen oval oluyor sanirim
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın insan bu dönemde herşeyden korkuyor

Back