- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
İğne vermediler mi sanaPazartesi gitmeyi düşünüyorum yaayani sanki hamile değilmişim de adet oluyormuşum gibi hafif olsa o kadar üzülmeyeceğim de işte
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne vermediler mi sanaPazartesi gitmeyi düşünüyorum yaayani sanki hamile değilmişim de adet oluyormuşum gibi hafif olsa o kadar üzülmeyeceğim de işte
![]()
Verdiler de kesilmiyor niye bilmiyorum ben en iyisi en kısa zamanda bir doktora gideyim ya çok sağol desteklerin içinİğne vermediler mi sana
Allah korusun canım içini ferah tut lütfen inşallah bişey olmayacakVerdiler de kesilmiyor niye bilmiyorum ben en iyisi en kısa zamanda bir doktora gideyim ya çok sağol desteklerin içinzaten birkaç güne belli olur düşük..
doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurlerDemir ilacı değil mi bu?
eğer bulantınız varda şuan bu ilaç daha da arttırır haberiniz olsun . Genelde 12 . Haftadan sonra Demir ilacına başlanıyor .
İnşallah canım.. çok teşekkür ederimAllah korusun canım içini ferah tut lütfen inşallah bişey olmayacakBöyle sorun yaşayıp atlatan çok insan var
![]()
doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurler ana doktor
doktor bana eskiden vermişti ben önceden de kullandım o zaman mideye en az zarar veren kan hapı demisti ama kişiden kişiye göre değişir baziisnda ishal yada kabizlikta yapabilir.doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurler
Zararı yok ,doktora bugün söyledi birsey demedi yine gidecem bende bu ilaç mide bulantısı yapmiyor ama gyno ferro sorayim. iyi dediniz. tesekkurler
Çok geçmiş olsun, bizi de haberdar edin.Verdiler de kesilmiyor niye bilmiyorum ben en iyisi en kısa zamanda bir doktora gideyim ya çok sağol desteklerin içinzaten birkaç güne belli olur düşük..
Aynen bende baska bi hap kullaniyordum ama midemi beter etmisti sonra bununla degistirdi ve dedi ki bu hap bagirsaklarda cozuluyor mideye gidene kadar coktan cozulmus oldugu icin en az mide bulantisi yapan hap dedi gercektende midem bulanmadidoktor bana eskiden vermişti ben önceden de kullandım o zaman mideye en az zarar veren kan hapı demisti ama kişiden kişiye göre değişir baziisnda ishal yada kabizlikta yapabilir.
Ne kadar güzel yarin inşallah bizde duyarız 6+1 de duyamamıştıkBende 7 olarak gittim 6+4 cıktışükür bende duydum gördüm stresim korkum geçti
Nasılsın abla doktora gittinmi.Kayınvalıde veya annenın gelme durumu yok mu
Kızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
Cuma mi randevun yani yarin benim de doktor yarina çağırmıştı inşallah hayırlısıyla sağlıklı kalp atışlarını duyarızAynen cuma gününü iple çekiyorum ınsallah guzel haberler verırım sıze de![]()
Ne kadar güzel yarin inşallah bizde duyarız 6+1 de duyamamıştık
Canım içini ferah tut senin yolk kesen falan gözükmüş en azından ben 5+6 da sadece şu dolu kese gözüküyor dedi eyvah dedim ici boş herhalde ama çok şükür bak gördüm demekki bebiş daha küçük ki göremedi inşallah cuma günü görüp duyacaksınBenım 6+2den kucuk olabılırmıs, inşallah cumu günü güzel haberlerim olur, dua et nolur bana![]()
Sanmıyorum canım ilk benimde sivri gibiydi şimdide yuvarlak ama altda doğru çıkıntısı var ultrasonla gösterilme açısından da olabiliyor o basen yatay bazen oval oluyor sanirimKızlar benim kesem biraz oval olmuş bir sorun olduğu için mi öyledir korktum![]()
Merhaba kalp atışını duydunuzmu
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın insan bu dönemde herşeyden korkuyorSanmıyorum canım ilk benimde sivri gibiydi şimdide yuvarlak ama altda doğru çıkıntısı var ultrasonla gösterilme açısından da olabiliyor o basen yatay bazen oval oluyor sanirim