- 5 Ekim 2020
- 13.531
- 36.151
- 548
- 36
Mantarınız var
evet mantar olduğunu biliyorum ama gebelikte bir sorun yaratır mı? Ve daha yeni smear yaptırmıştım yoktu hiçbir şey inanılmaz bir şey bu mantar belası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantarınız var
Mantar dogumda sorunmus canim normal dogum yaparken bebege bulasiyormus sigilde oyleymis kizima hamileyken dr oyle soylemisdi o zamana kadar tedavi eder fitille dr simdilik bir zarari olacagini sanmiyorum bagsiklik sistemi coktugu icin hamilelikde cogu hamile mantar enfeksiyon gibi seylere malesef mazur kaliyor gecmis olsun canimevet mantar olduğunu biliyorum ama gebelikte bir sorun yaratır mı? Ve daha yeni smear yaptırmıştım yoktu hiçbir şey inanılmaz bir şey bu mantar belası.
Mantar dogumda sorunmus canim normal dogum yaparken bebege bulasiyormus sigilde oyleymis kizima hamileyken dr oyle soylemisdi o zamana kadar tedavi eder fitille dr simdilik bir zarari olacagini sanmiyorum bagsiklik sistemi coktugu icin hamilelikde cogu hamile mantar enfeksiyon gibi seylere malesef mazur kaliyor gecmis olsun canim
Kullanirsin canim ben kullandim hamilelere gore fitil var arkadasimda oldu hemde doguma yakin gecti sigil bende vardi sanki dr var dedi onu almamiz gerek falan dedi erken dogum yapinca kaldi bence her gorunen sigil olmuyor bazi ozeldeki drlar insani korkutuyor belkide dogusdan gelen bir et var orami hamileyken ayna ile goremiyorumki anlatayim o vardi yok du diye zaten hamileyken insan bildigini unutuyor iyice aptala bagliyor birde korkutuyorlarTeşekkür ederim. allah korusun siğil beni çok korkutuyor o daha beter bir şey. Ondan çocuğa bulaşmasın normal doğum da yapamıyorsun. Tedavisi sıkıntı. Mantara şükür de. Ne bileyim ilaç falan kullanabilcek miyim diye gerildim.
Yoo genelde gebelikte bağışıklık düştüğü için bi çok insan yaşar bu durumu.evet mantar olduğunu biliyorum ama gebelikte bir sorun yaratır mı? Ve daha yeni smear yaptırmıştım yoktu hiçbir şey inanılmaz bir şey bu mantar belası.
Cnm ben de kabızlık yaşıyorum gaz agrisii oluyorGunaydin kizçeler nasilsiniz ? Kizlar benim bir sorunum var. Gaz problemi yasiyorum af edersiniz ama kabizlik vardi zaten hamilelikte dahada kötü oldum. Dünden beride gazim varmis gibi çok sancilaniyorum.
Evet laktozsuz süt içince gaz problemi olmuyormus, ben de 3 güne bir 2 kg hakikı ınek sütü alıyorum, daha dogal diye, bılemedım ki gecen bi arkadsım da yogurt tüketmeye calıs, o daha faydalı dedı gaz probelmı de olmaz dedıSüt yapıyor kesinlikle ben 2 gündür içmiyorum çok şükür rahatladım nasılmışım öyle pınarın laktozsuz sütü var acaba onu mu içsem hamilelikte sindirim sistemi yavaşlıyormuş ya o sütte sindrimi kolaymış
İnşallah bebeğimKızlar selamlar umarım herkes iyidir bir ara üst üste kötü haberler gelmeye başladı.
Sohrab Yarın inşallah iyi haberlerini alacağız.
@Ceyda2000 takip edemedim geçmiş konuşmaları. Sen nasılsın?
Aman aman kuzum
MerhabalarMerhaba kızlar benim de tahmini tarih 28 haziran gösteriyor. Beni de yazar mısınız listeyeSohrab
Pazartesi gidince mutlaka haber edin merak ediyorum benim randevu çarşambaAynıyız ben emin değilim ya 12 yada 13 Eylül diye hatırlıyorum kan testi pozitif ama daha gitmedim pazartesi aldım randevumu hayırlısı olsun hakkımızda
Beni de eklermisiniz kızlar. 29 yaşım, 11 eylül adet tarihim ilk bebegimMerhabalaryaş, son adet tarihi ve kacıncı bebek oldugunu da yazar mısınız
![]()
25 yaşındayım 21 Eylül son adet tarihi. İlk bebeğimMerhabalaryaş, son adet tarihi ve kacıncı bebek oldugunu da yazar mısınız
![]()
Bana da yoğur karin ağrısı yapıyor ondan süt içiyorum diyetisyen ilk 3 aydan sonra yoğurda süte ağırlık vercez dediEvet laktozsuz süt içince gaz problemi olmuyormus, ben de 3 güne bir 2 kg hakikı ınek sütü alıyorum, daha dogal diye, bılemedım ki gecen bi arkadsım da yogurt tüketmeye calıs, o daha faydalı dedı gaz probelmı de olmaz dedı
Ben de normal de hıc süt içen biri değilimdir, yogurdu severim de.. Bebiş için herseyı yerım içerimBana da yoğur karin ağrısı yapıyor ondan süt içiyorum diyetisyen ilk 3 aydan sonra yoğurda süte ağırlık vercez dedi
Bende öyle valla herşey onların sağlığı için yarın bende sağlık ocağına kaydımı actircam heyecan yaptimBen de normal de hıc süt içen biri değilimdir, yogurdu severim de.. Bebiş için herseyı yerım içerim![]()