Teşekkürler canım Allah herkesin kalbine göre versin bende hep 2 kız 2 erkek isterdim merakla bekliyorumçok geçmiş olsun RABBİM yerini sağlıkla tekrar doldursun inşallah. ALLAH ım sabırlar versin
Ayyy hayalimdeki çocuk sayısı ve cinsiyetleri maşallahhh![]()
Allah kolaylık versin tayin işleri sıkıntıhayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.
uzamasını sebebi unvde çalışma çakılı kadro olduğu için daha doğrusu çok karışık işler anlatsam neler dönmüş dersin artık pek guvenim kalmadı. baska şekilde işten ayrılmaya bakacam
12 - 9yaşında erkek 8 yaşında kızım var eşime ve hormonlarıma yenik düştüm yoksa 4. İçin hiç doğru bir zaman değil 1. Sınıfları okutuyorum veliler duysa yer beniHoşgeldin canım ne güzel geniş aile
Benimde 3. Bebişim
Yaşın kaç ☺
Çocukların kaç yaşında ☺
Bu arada 36 yaşındayım