2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
çok geçmiş olsun RABBİM yerini sağlıkla tekrar doldursun inşallah. ALLAH ım sabırlar versin

Ayyy hayalimdeki çocuk sayısı ve cinsiyetleri maşallahhh
Teşekkürler canım Allah herkesin kalbine göre versin bende hep 2 kız 2 erkek isterdim merakla bekliyorum
Allah kolaylık versin tayin işleri sıkıntı
Hoşgeldin canım ne güzel geniş aile
Benimde 3. Bebişim
Yaşın kaç ☺
Çocukların kaç yaşında ☺
12 - 9yaşında erkek 8 yaşında kızım var eşime ve hormonlarıma yenik düştüm yoksa 4. İçin hiç doğru bir zaman değil 1. Sınıfları okutuyorum veliler duysa yer beni
Bu arada 36 yaşındayım

doktora gittim ferro sanol gyo kullanıyorum dedim bir öneri ebulunmadilar bile bir iki doktora gittim hatta o yuzden devam ediyorum zaten bir süreye kadar folik asit kullanılıyormus.

Reactions: H E
Tesekkur ederimm

bence velilere hemen soyleme biraz zaman geçsin

Dr yarim kullan dedi olmadı 1 gün yarim kullanırım 1 gün kullanmam yada önceki kullandığımı alırım tekrardan zaten sgk karşılamıyor folik asiti

Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim
ben pazartesi gideyim diyorum ya Kanaman yoğun mu canım nasıl oldu ya

ben pazartesi gideyim diyorum ya Kanaman yoğun mu canım nasıl oldu ya
Ayy bende gideyim bari pazartesi evet yoğun benimki bildiğin adet oluyormuşum gibi seninki ne durumda geliyor mu hala?

Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim
İstersen tekrar bi git canım belki hastanede gözetime alırlar

İstersen tekrar bi git canım belki hastanede gözetime alırlar
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum yaa yani sanki hamile değilmişim de adet oluyormuşum gibi hafif olsa o kadar üzülmeyeceğim de işte

Canım 400mg asmamasi lazım diye biliyorum bende. Eskisine niye devam ettirmedi?
Eskisini o yazmamıştı ilk başka dr gidiyordum o da hep alttan bakma düşüncesinde o yüzden daha iyi bir dr gideyim diye buna başlamıştım buda çok ilgili bir dr onu yazdı zaten yarim ic dedi

doktora gittim ferro sanol gyo kullanıyorum dedim bir öneri ebulunmadilar bile bir iki doktora gittim hatta o yuzden devam ediyorum zaten bir süreye kadar folik asit kullanılıyormus.
Demir ilacı değil mi bu?
eğer bulantınız varda şuan bu ilaç daha da arttırır haberiniz olsun . Genelde 12 . Haftadan sonra Demir ilacına başlanıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…