hayırlısı olsun diyorum umarim sağlıklıdır benim umudum bu bebek. normalde taynim olmadığı için evlendiğimde n beri eşimden uzaktayım korona dönemi uzaktan eğitim başlayınca sans bana güldü evimiz kurabildik. halen mahkemede tayin isim 1.5.yildir bitmedi es durumundan ilk derece mahk olumsuz verdi bizi ayrı bıraktı temyize gittik oda 1 yildir sürüyor. Bu bebek benim umudum du acikcasi.
uzamasını sebebi unvde çalışma çakılı kadro olduğu için daha doğrusu çok karışık işler anlatsam neler dönmüş dersin artık pek guvenim kalmadı. baska şekilde işten ayrılmaya bakacam
12 - 9yaşında erkek 8 yaşında kızım var eşime ve hormonlarıma yenik düştüm yoksa 4. İçin hiç doğru bir zaman değil 1. Sınıfları okutuyorum veliler duysa yer beni
Bu arada 36 yaşındayım
doktora gittim ferro sanol gyo kullanıyorum dedim bir öneri ebulunmadilar bile bir iki doktora gittim hatta o yuzden devam ediyorum zaten bir süreye kadar folik asit kullanılıyormus.
Endişelenme lütfen herşey olacağına varıyor .
sana tek söyleyebileceğim 2.5 yok önce bende 8 haftalık kürtaj oldum . Kütrtaj olana kadar bulantım devam etti ..
Bulantı olması sağlıklı demek anlamına gelmiyor .
bol bol dua edin
Teşekkürler canım Allah herkesin kalbine göre versin bende hep 2 kız 2 erkek isterdim merakla bekliyorum
Allah kolaylık versin tayin işleri sıkıntı
12 - 9yaşında erkek 8 yaşında kızım var eşime ve hormonlarıma yenik düştüm yoksa 4. İçin hiç doğru bir zaman değil 1. Sınıfları okutuyorum veliler duysa yer beni
Bu arada 36 yaşındayım
Bende onu kullandım bir süre ve günlük alınması gereken dozun 12 katı olduğunu öğrendim. Normalde gebelere önerilen doz 400 mgc ama o 5 mg. Arada aşırı fark var ve benim folik asitim çok yüksek çıktığı için başta durumu çözememiştim, sonradan anladım. Folik asitim fazlası da bebek için zararlı. Bence çeyrek bile içebilirsin ama tabi karar senin
Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim
Kızlar dr bana folbiol yazdı folik asit olarak günde yarim içeceksin dedi ama eczanede ac karnına günde 1 tane yazmış aranızda kullanan var mı 5 miligramlik
Ya bana da aynı şekil yerinden kalkma falan denildi randevu falan verilmedi o yüzden direkt ağrın olursa atla gel dediler. Ama gitmek lazım takip edilmesi gerek çünkü ben şu an resmen adet oluyor gibiyim
Kızlar dr bana folbiol yazdı folik asit olarak günde yarim içeceksin dedi ama eczanede ac karnına günde 1 tane yazmış aranızda kullanan var mı 5 miligramlik
Eskisini o yazmamıştı ilk başka dr gidiyordum o da hep alttan bakma düşüncesinde o yüzden daha iyi bir dr gideyim diye buna başlamıştım buda çok ilgili bir dr onu yazdı zaten yarim ic dedi
doktora gittim ferro sanol gyo kullanıyorum dedim bir öneri ebulunmadilar bile bir iki doktora gittim hatta o yuzden devam ediyorum zaten bir süreye kadar folik asit kullanılıyormus.