• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben de bu gün gittim 7 haftalık olarak gittim ama 6+2 çıktı 🤣 kalp atışını duyduk şükür herhangi bir sorun da olmadığı söylendi. Gebelik için ilk kan testleri varmış onları yaptırmamı istedi; ailelere de söyledik 🌺

İnşallahh cnm, hıcbır iş yapma, kendını hıc yorma, Allahım esırgesın 🙏🏻
Doktor da öyle dedi ben de öyle yapıyorum artık. Amin çok teşekkürler.
Aynı ben.. ikimiz de sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏♥️
Amin inşallah benim pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum kan fazla sulanmış o yüzden olmuş. Peki sizin neden olmuş?

Evet ikisinin de gelme durumu var ama üzülmesinler diye düşük riski olduğunu söyleyemedik😔
Olsun kuzum en azından birine soyleyın, eve gelsın cocugunla ılgılenır ymegını yapar, en azından sen de dınlenme fırsatı bulursun

bende sizin gibiydim ama zaman hızlı geçiyor gerçekten 2 gün önce gittim doktora elleri ayakları oluşmuş kalp atışlarını da dinledik,sdarısı başınıza bende 9+3 üm :)
Oyy maşallah 😍 Teşekkür ederim canım inşallah bize de nasip olur o kadar heyecanlıyım ki günler geçmiyor 🤭 İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız yavrularımızı 😍♥️

Doktor da öyle dedi ben de öyle yapıyorum artık. Amin çok teşekkürler.

Amin inşallah benim pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum kan fazla sulanmış o yüzden olmuş. Peki sizin neden olmuş?
Benim kansızlık sorunu yeniden hortladı B12 takviyesi alıyorum ,o yüzden.😔 Bu arada sizin adet kanaması gibi mi geliyor yani ne renk veya günde ne kadar geliyor bir ped batıyor mu mesela?

Olsun kuzum en azından birine soyleyın, eve gelsın cocugunla ılgılenır ymegını yapar, en azından sen de dınlenme fırsatı bulursun
Nilgün abla gündüzleri hallediyor ama akşamları eşime devrediyorum o da bütün mutfağı berbat ediyor bıraksam oğlum her gün makarna yemekten mahvolur herhalde o yüzden akşamları annemi çağıracağım bundan sonra evet en iyisi 🙏🙁

Nilgün abla gündüzleri hallediyor ama akşamları eşime devrediyorum o da bütün mutfağı berbat ediyor bıraksam oğlum her gün makarna yemekten mahvolur herhalde o yüzden akşamları annemi çağıracağım bundan sonra evet en iyisi 🙏🙁
En azından bi süre, hepınız ıcın en ıyısı olur kuzum ❤️🥰

Kızlar ben de bu gün gittim 7 haftalık olarak gittim ama 6+2 çıktı 🤣 kalp atışını duyduk şükür herhangi bir sorun da olmadığı söylendi. Gebelik için ilk kan testleri varmış onları yaptırmamı istedi; ailelere de söyledik 🌺
Bende 7 olarak gittim 6+4 cıktı 😀 şükür bende duydum gördüm stresim korkum geçti

Canım çok sevindim gözün Aydın 🙏🏻 Umarım bende senin gibi güzel haberler duyarım cuma günü. Yani belirtimizin olmaması normal o zaman

Hayırlı kandiller kızlar dualarda buluşmak dileğiyle🌹🌹🌹kalp atışı duyan herkese hayırlı olsun cuma günü benimde kontrolüm var inşallah bende duyarım🤲🤲

Canım çok sevindim gözün Aydın 🙏🏻 Umarım bende senin gibi güzel haberler duyarım cuma günü. Yani belirtimizin olmaması normal o zaman
Cuma ben de varım ❤️ insallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 🙏🏻🥰

Canım hayırlı olsun çok sevindim artık inşallah bir daha bir sıkıntı kanama yaşamasan sağlıkla alırsın kucağına 🙏🏻 Benimde 7 haftalık ama kaç görünecek acaba çok merak ediyorum sizleri gördükçe
Amin canım inşallah ama benim tam hesaplandı hesaplayınca yumurtlama günüme denk geliyor

Back