- 6 Ekim 2020
- 136
- 132
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor da öyle dedi ben de öyle yapıyorum artık. Amin çok teşekkürler.İnşallahh cnm, hıcbır iş yapma, kendını hıc yorma, Allahım esırgesın![]()
Amin inşallah benim pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum kan fazla sulanmış o yüzden olmuş. Peki sizin neden olmuş?Aynı ben.. ikimiz de sağ salim kucağımıza alırız inşallah![]()
Olsun kuzum en azından birine soyleyın, eve gelsın cocugunla ılgılenır ymegını yapar, en azından sen de dınlenme fırsatı bulursunEvet ikisinin de gelme durumu var ama üzülmesinler diye düşük riski olduğunu söyleyemedik![]()
Oyy maşallahbende sizin gibiydim ama zaman hızlı geçiyor gerçekten 2 gün önce gittim doktora elleri ayakları oluşmuş kalp atışlarını da dinledik,sdarısı başınıza bende 9+3 üm :)
Benim kansızlık sorunu yeniden hortladı B12 takviyesi alıyorum ,o yüzden.Doktor da öyle dedi ben de öyle yapıyorum artık. Amin çok teşekkürler.
Amin inşallah benim pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum kan fazla sulanmış o yüzden olmuş. Peki sizin neden olmuş?
Nilgün abla gündüzleri hallediyor ama akşamları eşime devrediyorum o da bütün mutfağı berbat ediyor bıraksam oğlum her gün makarna yemekten mahvolur herhalde o yüzden akşamları annemi çağıracağım bundan sonra evet en iyisiOlsun kuzum en azından birine soyleyın, eve gelsın cocugunla ılgılenır ymegını yapar, en azından sen de dınlenme fırsatı bulursun
Amin canım sagolGörmemişim.Tebrik ederim hayırlı olsuuun![]()
En azından bi süre, hepınız ıcın en ıyısı olur kuzumNilgün abla gündüzleri hallediyor ama akşamları eşime devrediyorum o da bütün mutfağı berbat ediyor bıraksam oğlum her gün makarna yemekten mahvolur herhalde o yüzden akşamları annemi çağıracağım bundan sonra evet en iyisi![]()
EvetEn azından bi süre, hepınız ıcın en ıyısı olur kuzum![]()
Bende 7 olarak gittim 6+4 cıktıKızlar ben de bu gün gittim 7 haftalık olarak gittim ama 6+2 çıktıkalp atışını duyduk şükür herhangi bir sorun da olmadığı söylendi. Gebelik için ilk kan testleri varmış onları yaptırmamı istedi; ailelere de söyledik
![]()
Canım çok sevindim gözün AydınKızlar ben de bu gün gittim 7 haftalık olarak gittim ama 6+2 çıktıkalp atışını duyduk şükür herhangi bir sorun da olmadığı söylendi. Gebelik için ilk kan testleri varmış onları yaptırmamı istedi; ailelere de söyledik
![]()
Canım hayırlı olsun çok sevindim artık inşallah bir daha bir sıkıntı kanama yaşamasan sağlıkla alırsın kucağınaBende 7 olarak gittim 6+4 cıktışükür bende duydum gördüm stresim korkum geçti
Hayırlı kandiller kızlar dualarda buluşmak dileğiylekalp atışı duyan herkese hayırlı olsun cuma günü benimde kontrolüm var inşallah bende duyarım
![]()
Cuma ben de varımCanım çok sevindim gözün AydınUmarım bende senin gibi güzel haberler duyarım cuma günü. Yani belirtimizin olmaması normal o zaman
Amin canım inşallah ama benim tam hesaplandı hesaplayınca yumurtlama günüme denk geliyorCanım hayırlı olsun çok sevindim artık inşallah bir daha bir sıkıntı kanama yaşamasan sağlıkla alırsın kucağınaBenimde 7 haftalık ama kaç görünecek acaba çok merak ediyorum sizleri gördükçe
evet canım normalmiş :)Canım çok sevindim gözün AydınUmarım bende senin gibi güzel haberler duyarım cuma günü. Yani belirtimizin olmaması normal o zaman
ilk kan testlerinde hepsi var sanırımKızlar ben de bu gün gittim 7 haftalık olarak gittim ama 6+2 çıktıkalp atışını duyduk şükür herhangi bir sorun da olmadığı söylendi. Gebelik için ilk kan testleri varmış onları yaptırmamı istedi; ailelere de söyledik
![]()
İnan bilmiyorum hastahaneye gittim acilde kan vereyim diye de öyle değilmiş kadın doğum polikliniğinde yapılıyor dedi ona da randevu aldım bakalım nasıl olacakilk kan testlerinde hepsi var sanırım