2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anne sütü almayanların hepsinde ısınma problemi var galiba bende de kansızlık sorunu vardı ellerim ayaklarım hep buz gibi olur soğuk bir havada hemen titremeye başlarım
Canım bende de tam tersi 2,5 yaşına kadar emzirmiş annem koca danaymışım ısınma problemi bende de var yaz günü bile ayaklarım buz gibi

kanamayı doktora danış mutlaka. Evham yapma tabi ama bir doktora danışıp rahatlaman lazım.
Bir de kondomsuz ilişki pek önerilmiyor diye biliyorum ben. Bu konudan bağımsız tabi.

7. Hafta ultrason görüntüsünde Kese ezik büzükse fasulyeye benziyorsa erkek yuvarlaksa kız diye bir tahmin yöntemi var benim diğer çocuklarda tuttu bunda bakalım tutacak mı
Kayınvalidemle seni tanıştırmalıyım o da meraklı onun sayesinde artık bende meraklıyım:)

7. Hafta ultrason görüntüsünde Kese ezik büzükse fasulyeye benziyorsa erkek yuvarlaksa kız diye bir tahmin yöntemi var benim diğer çocuklarda tuttu bunda bakalım tutacak mı
Bu cinsiyet işlerine

benim esimin isyerinde korona çıkmıştı 15 gün oldu ustelik korona li adam kimseyle teması olmadi demiş isyerinde de hep oda oda gezmiş konusmus insanlarla. temas yok deyincede kimseye test yapılmamış isyerinde. oldukça huylandim şimdi aradan 15 gün geçti ama bir ara hafif ateşi oldu esimde az bir öksürük vardı ama baska belirti yoktu acaba olduk mu diye şüphelerim başladı.

Bende bende benim bir yöntem daha var eşim 3 çocukta ne istiyosa o oldu inşallah bunda da tutar ilk çocuğu o erkek istiyodu ben kız erkek oldu o ikinciyi de erkek istiyordu birbirlerine destek olsunlar diye ben yine kız istiyordum erkek oldu 3. De kız olsun dedi ve kız oldu şimdi sırf kızımız yalnız kalmasın diye bu maceraya atıldık inşallah kız olur tabi önce sağlık

Iyi canım normala düşmüş çok şükür benimde 2.75 belki bende tekrar yaptırırım dr isteyecekmi yarın bakalım sağlık ocagindaki normal demişti
İster canım belki ama senin değerin normale çok yakın ilac kuşlanmıyosın ondan demıstır yukselebiliyomus biraz tsh

Kızlar benim kesem biraz oval olmuş bir sorun olduğu için mi öyledir korktum
Kese sürekli şekil değiştiriyor canım sorun yok onda benimki ilk yuvarlakti sonra yatay şekil aldi
O işler bende tutmadı. Kızımda sağda ve uzundu herkes erkek dedi ama tutmadı. Benimle hamile kalan bir arkadaşımın da yuvarlakti ona kesin kız dedik o da erkek oldu

Ahahaha ne kadar güzel yaa benim eşimde ne dese tam tersi olur hep inşallah ikimizinkilerde önce sağlıklı sonra kız olurlar

Tabi benimkiler ilk önce bi kan gönderip durmasınlarda ödüm patlıyor birinden birine birşey olacak diye

“Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım” sözüne mazhar olan, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü mübarek ve hayırlara vesile olsun.
Kandiliniz mübarek olsun.
Herkes evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağına alsın inşallah

İnşallah canım vajinal muayene olmak istemiyorum. Şu an doktora gitmediğim için hiç bir takviye kullanmıyorum kötülük mü yapıyorum acaba
Vajinal muayne olma zaten. Doktor istersede izin verme bir hafta sonra bakın hocam de geçiştir. Takviye konusundada folik asit kullnmak şart ama senin nasıl süreç ilerler bilmiyorum. Ben progestan kan cıvıltıcı iğne folik asit corasprin hepsinide kullanıyorum

Bi yöntem daha var yazmışsınız ya merak ettim açıkçası nedir o :) bütün tahminleriniz tutmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…