Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi
Canim yolk kesesi bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor diye biliyorum bende. Eğer küçükse duymayabilir kalp atışını. Sen şimdiden üzme kendini stres yapma bebeği de etkilemesin . Gideceğin zamanı bekle bakalım Rabbim ne gösterir ümitsiz olma.
Canım benım kzımda 6+2 de betaya bakılmıştı . Onunki 62binlerde çıkmıştı ama herkesin aynı olcak diye bişey yok . Katlanarak giden bir şey ya bu herkesle farklı ilerler
Inşallah canım ama yolk vasa bebekte vardır ama küçük diye gözükmez bide benim kese boyu 15.96 di 20 altı olduğu içinde gözükmedi duyulmadı normal yani seninde öyledir vajinal ultrasonda bile 10 cm olunca yolk kesesi gözüküyor ama kalp duyulmuyor
Ablamda kalp yetmezliği vardı doğumdan sonra ortaya çıktı 1buçuk yıl oldu kaybettik ablamı bir an olsun aklımdan çıkmıyor öyle zorki hasreti dayanılmıyor
Ablamda kalp yetmezliği vardı doğumdan sonra ortaya çıktı 1buçuk yıl oldu kaybettik ablamı bir an olsun aklımdan çıkmıyor öyle zorki hasreti dayanılmıyor
Merhaba canım bende öyleyim. Midem bulanmiyor. Göğüs hassasiyeti var kendim değince bile aciyir ve göğsümde damarlar baya belirgin oldu. Ben de daha duymadım kalp atışını biraz geç gitmeyi düşünüyorum 9. Hafta gideyim diyorum merak etme bişey yoktur olsa muhakkak bı leke kanama şiddetli ağrı olur. Dediğin gibi arada kasık ağrısı giriyor adet ağrısı gibi ayakta durdugum zaman seninde mı öyle?
Ya hanımlar lütfen bı yardım edin. Az önce eşimle yakinlastik 1 haftadan beri olmuyordu. İlişki sonrası spermle birlikte pembelik gelmiş sildim yikadim bir iki damla kadar pembe pembe geldi. Şu an lik devamı yok gibi şu an 6+4 de yim ciddi bişey olabilir mi normal mi. İnternette baktım bazen normal oluyormuş acile gitsem ki evham yapmayımmi
Değerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.