• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende öyleyim doğduğum gün evlatlık vermişler beni hiç anne sütü almamışım ısınma problemi bende de var...
Anne sütü almayanların hepsinde ısınma problemi var galiba bende de kansızlık sorunu vardı ellerim ayaklarım hep buz gibi olur soğuk bir havada hemen titremeye başlarım🤦🏼‍♀️

Kızlar ya bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bir belirtim yok. Kalp atışı için çarşamba gideceğim korkuyorum açıkçası bir sorun var diye. Niye sizler gibi midem bulanmıyor ? Sürekli yeme isteği var sadece ve hafif ara ara kasık ağrısı.. ne lekelenme ne mide bulantısı ? Böyle bir şey yaşayanınız var mı
Bende öyleyim ne güzel işte şanslıyız kötü birşey değil bu doktorda öyle dedi

Allah razi olsun 😞😥aglamaktan yazamadim rabbim sizinkileri korusun
Canım çok zor ama lütfen güçlü ol🙏 demek ki hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Hayırlısıyla başka zamana verir Allah. Seni çok seviyoruz ♥️

Canım çok zor ama lütfen güçlü ol🙏 demek ki hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Hayırlısıyla başka zamana verir Allah. Seni çok seviyoruz ♥️
Allah razinolsun hepinizden sizlerde sikinti yapmayin herkez olacak boyle olacak diye bir sey yok rabbim sizinkileri sizlere bagislasin bende sizi seviyorum anca buraya yazabildim aglamaktan anca toparlandim saat 22 de kurtaja alacaklar yatis yaptilar suan bekliyorum allah razinolsun bemde sizleri cok seviyorum tanimasamda

Sağlık ocağına gitmiştim bugün kan sonucu almaya 95.78 cıktı
Bana dedi geç döllenme yada kimyasal olabilir dedi moralim çok bozuldu🙄🙄ne yapicam bilmiyorum 🥴
Adet düzensizliğinde normalmiş geç döllenme. Rahatla hiçbirşey olmaz Allah’ın iznşyle

Allah razinolsun hepinizden sizlerde sikinti yapmayin herkez olacak boyle olacak diye bir sey yok rabbim sizinkileri sizlere bagislasin bende sizi seviyorum anca buraya yazabildim aglamaktan anca toparlandim saat 22 de kurtaja alacaklar yatis yaptilar suan bekliyorum allah razinolsun bemde sizleri cok seviyorum tanimasamda
Allah yardımcın olsun. Rabbim herşey onun izniyle oluyor. Allah’a güven. Herşeydevardır hayır

Anne sütü almayanların hepsinde ısınma problemi var galiba bende de kansızlık sorunu vardı ellerim ayaklarım hep buz gibi olur soğuk bir havada hemen titremeye başlarım🤦🏼‍♀️

ben de almadım anne sütü. Kansızlık da yok ama ellerim ayaklarım ısınmaz. Demir b12 hep tavandır benim. Değişik bir tesadüfmüş gerçekten.

Folbiol kullanıyorum canım 5 haftalık hamıleyım canım iştahım cok açıldı
Ben de 5 haftalık hamileyim, hamilelikten önce folic trio kullanıyordum o zaman doktorum günde 1 adet kullan demişti. İlacın üstünde de günde 3 adet kullanın yazıyor aklım karıştı

Back