• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Amin canım dört buçuk yıllık evliyim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah 🙏♥️

Evet ben daha yeni gelmiştim hastaneden yani perşembe gittim her sey normaldi bir anda sırtım ağrımaya başladı Sonra bir üşümeye başladım titremeye başladım adet olacakmış gibi dün gece oldu bunlar ve çok yoğun bir bel ağrısı hissettim Sabah kalktığımda ise çok aşırı derecede kanamam vardı zaten hemen gittim doktor bana kalp atışı yok dediğinde canımın ayaklarından çekildiğini hissettim tarifi olmayacak bir acı çaresizce beklemek sonra alttan baktı gene yok tam otursun çekeceği anda son anda Kalp atışını aldım ama çok zayıftı şu an bile Benimle olup olmadığını bilmiyorum bebeğim Çaresizce Bekliyorum Rabb'ime emanet ettim onu �nşallah benimle kalir
Ayy Allah korusun 🙏 inşallah seninle kalır sağlıkla gelir annesine😔♥️

Ben de aynı durumdayım canım yumurtlama testiyle takip ettiğim için az çok gününü biliyorum. Bugün bende 6+0 diye gittim ama 4+6 çıktı kese ölçüsü. 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışı için. İnşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin minikleri
İnşallah ben önce endişelendim ama doktorum herşey normal kese güzel dedi boyutu falan. 2 hafta sonrası kalp atışını rahat görürüz dedi randevu verdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Doğru zor tabii ben bir değil iki olduğunu öğrenince başladım hemen 3 çocuk nasıl büyüyecek diye:)
36 yaşımdayım. 35 yaşımda evlendim iş güç kariyer yapacağız diye evlilikten uzak kalıyoruz istemedik hiç. Şimdi ilk çocuğum inşallahsağlıkla doğar. Ama bir kardeşi olsun isterdim kardeş çok önemli can yoldaşı olsunlar diye. Gerçi kuzenlerim birbirleriyle düşman oldular. Kardeşin de hayırlısını versin Allah. nasip ama benim yaş çok fazla. Karta kaçtım ben😂😂

Allah yardımcı in olsun canım cocuklarımızı da bebeklerimizide korusun🤲 Kucağina almayi nasip etsin. Düşünmemeye çaliş hiç kıyamıyor insan biliyorum ama güzel günler gelince telafi edersiniz 🙏
Amin cok tsk ederim evet dediğin gibi insan kiyamiyor zor bir bekleyiş içindeyim ins her sey guzel olur Amin Rabbim bütün bebekleri korusun

Evet ben daha yeni gelmiştim hastaneden yani perşembe gittim her sey normaldi bir anda sırtım ağrımaya başladı Sonra bir üşümeye başladım titremeye başladım adet olacakmış gibi dün gece oldu bunlar ve çok yoğun bir bel ağrısı hissettim Sabah kalktığımda ise çok aşırı derecede kanamam vardı zaten hemen gittim doktor bana kalp atışı yok dediğinde canımın ayaklarından çekildiğini hissettim tarifi olmayacak bir acı çaresizce beklemek sonra alttan baktı gene yok tam otursun çekeceği anda son anda Kalp atışını aldım ama çok zayıftı şu an bile Benimle olup olmadığını bilmiyorum bebeğim Çaresizce Bekliyorum Rabb'ime emanet ettim onu �nşallah benimle kalir
Annelik bambaşka bi duygu gercekten, hep diyordum suan bısye hissetmıyorum diye, ama dün doktor kalp atısı alamadım diyince aynen ben de senın gıbı oldum, dakıka aklımdan cıkmıyor, Allahım hepımızın yardımcısı olsun 🙏🏻atlatıcaz bu gunlerı ınsallah

Hepinize kendim yaşamiş kadar üzüldüm inşallah her şey yoluna girer hepimiz iyi oluruz 🤲

36 yaşımdayım. 35 yaşımda evlendim iş güç kariyer yapacağız diye evlilikten uzak kalıyoruz istemedik hiç. Şimdi ilk çocuğum inşallahsağlıkla doğar. Ama bir kardeşi olsun isterdim kardeş çok önemli can yoldaşı olsunlar diye. Gerçi kuzenlerim birbirleriyle düşman oldular. Kardeşin de hayırlısını versin Allah. nasip ama benim yaş çok fazla. Karta kaçtım ben😂😂
Ay deme kız öyle 45 yaşında anne olanlar var gayet sağlıklı doğuyor çocukları. Bu arada bende tek çocuğum kardeş o kadar da gerekli birşey değil bence ben halimden memnunum 😅

Dur daha, en güzel yaştasın ❤️

Hepinize kendim yaşamiş kadar üzüldüm inşallah her şey yoluna girer hepimiz iyi oluruz 🤲
❤❤ Canım benim teşekkür ederim ama sen üzülme Senin de bebeğin var güzel dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim Çok sağ olasın rtık yapacağım bir şey yok elimden geleni yaptım İnşallah benimle kalır

Annelik bambaşka bi duygu gercekten, hep diyordum suan bısye hissetmıyorum diye, ama dün doktor kalp atısı alamadım diyince aynen ben de senın gıbı oldum, dakıka aklımdan cıkmıyor, Allahım hepımızın yardımcısı olsun 🙏🏻atlatıcaz bu gunlerı ınsallah
Evet annelik Tarifsiz bir duygu Allah dileğini isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği seni çok iyi anlıyorum Aynı acıyı Bugün ben de hissettim kalp atışı yok dediğinde ki acının tarifi hiç yok

Evet annelik Tarifsiz bir duygu Allah dileğini isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği seni çok iyi anlıyorum Aynı acıyı Bugün ben de hissettim kalp atışı yok dediğinde ki acının tarifi hiç yok
Allahın izniyle hersey yoluna girecek, sabır lazım bize

Kese var yolk var dedı doktor da, yolk nezaman kayboluyor acaba, bebek olustultan sonra mı???
Böyle 10.dan sonra falan görünmüyor Muş ultrasonda canım geçen bı yerde okumuştum bende. benim ilk oglumdan bı foto var bebekle yolk ikisi bir görünüyor 8 haftalık sonra 11 haftalikda görünmüyor hiç bisey

Back