• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Son adet tarihine göre dokuz haftalıksan dokuza göre betan düşük canım. Senin bebek herhalde daha dört beş haftalık falandır. Yani daha çok yenidir adet düzensizliğin varsa böylr olması normal canım. Bi kaç gün daha bekle sonra doktora git kese o zaman görülebilir belki. Rabbim tamamına erdirsin canım. Çok şanslısın maşallah adet düzensizliğinde bile tutturmuşsun maşallah süphanallah 🧿🧿
Sağol cnm Allah herkese nasip etsin .gec döllenme olur dedi yada kimyasal gebelik olabilir dedi .dua edin olmasin.😔😔

İşten güçten sürekli giremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okudum
Hayat garip; ölüm de yaşam da hayatın içinde. Dualarım sizlerle..
İşim gereği akşama kadar öyle ilginç şeylere şahit oluyorum ki; ne garip
Bu dünya telaşında tek isteğimiz Allah bize sağlıklı bir evlat nasip etsin... hepimiz inşallah bu süreci güzelce atlatırız. 🧿

İşten güçten sürekli giremiyorum ama hepinizin yazdıklarını okudum
Hayat garip; ölüm de yaşam da hayatın içinde. Dualarım sizlerle..
İşim gereği akşama kadar öyle ilginç şeylere şahit oluyorum ki; ne garip
Bu dünya telaşında tek isteğimiz Allah bize sağlıklı bir evlat nasip etsin... hepimiz inşallah bu süreci güzelce atlatırız. 🧿
Allah bütün güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin inşallah

Pazartesiye randevu aldım ama erken mi gitmeliydim bilemiyorum şu an hiç bişey kullanmıyorum vitamin falan zarar mı veriyorum diye düşünüyorum gidip görünmezse diye de korkuyorum
Şu kaçıncı haftadasiniz . ben de daha kullanmıyorum filim asit verdi onu alicam. Ben de korkarak gittim ama şükür ki göründü inşAllah sizin de görünür .

Back