• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bişey sorucam, benım mesela kalp atısı alınmadı, beta 19bın cıktı, kalp durduysa(Allah korusun) bebek kendılıgınden duser mı, kanama leke hıcbısey yok
Hiç bir belirtisi olmuyor bazen. Allah korusun inşallah

😔😔😔Kürtaj mı... Allahım sen koru
Ay kız yok ben onu seninki için söylemedim. Yani o zaten 8-9. Haftada belli oluyor kalbinin durduğunu anlıyorlar o zaman kendiliğinden düşük olmuyor. Seninkinde öyle birşey yok hayırlısıyla cuma günü duyacaksınız♥️

Ay kız yok ben onu seninki için söylemedim. Yani o zaten 8-9. Haftada belli oluyor kalbinin durduğunu anlıyorlar o zaman kendiliğinden düşük olmuyor. Seninkinde öyle birşey yok hayırlısıyla cuma günü duyacaksınız♥️
İnşallah duyarız kuzum❤️çocuk sevındırcem kalp atısını duyayım da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnşallah duyarız kuzum❤️çocuk sevındırcem kalp atısını duyayım da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Oyy kuzum duyacaksın tabi ki belki de oranın makinesi falan iyi değildir stres yapma:)) mesela ben dün kafamda kesin düşük yaptım diye kurup duruyordum oraya gittim meleklerimin kalp atışlarını duydum ya çok şükür sen de öyle olacaksın ♥️

Oyy kuzum duyacaksın tabi ki belki de oranın makinesi falan iyi değildir stres yapma:)) mesela ben dün kafamda kesin düşük yaptım diye kurup duruyordum oraya gittim meleklerimin kalp atışlarını duydum ya çok şükür sen de öyle olacaksın ♥️
Çok şükürr ❤️ bişey sorucam kuzum senın bebısler sat ile uyumlu deıl mı

Üzülme canım hakkında ne hayırlısı ise olsun ama bebeğin inşallah tutunur sen sakin ol zor biliyorum ama elimzden başkasi gelemz dua edip beklemkten başka inşallah seninle kalır🤲
Tsk ederim güzel dileklerin için cnm agri devam ediyor kanama var 5 güne net belli olur ama gerçekten çok kötü durumdayım kimsem yok cocuklarim evde tek komsumu çağırdım babaları gelene kadar onları düşün bebeği düşün deli oldum😭

Tsk ederim güzel dileklerin için cnm agri devam ediyor kanama var 5 güne net belli olur ama gerçekten çok kötü durumdayım kimsem yok cocuklarim evde tek komsumu çağırdım babaları gelene kadar onları düşün bebeği düşün deli oldum😭
Ayy canım çok üzüldüm inşallah birşey olmaz😔🙏 dua edeceğim 💞

20 eylül sat. 4.bebeğim🙂 yaş 26 canım
Maşallah bravo iyi cesaret dört çocuk. Allah yardımcınız olsun biz mi korkağız bu kadar insanlar mı deli cesareti var. Bu kadar çok cocuk korkutmuyor mu Türkiye şartları zor. Eğitmesi. Büyütmesi yetiştirmesi.

Allah yardımcın olsun canm

Ayy sadece kanamada düşük falan olmadı mı yani ağrı falan yok bende sadece ara sıra adet kanı gibi kan geliyor
Evet ağrı yok. Başta çok kanamam vardı bide pıhtılı falandı yani. Şuan bu halime şükrediyorum. Bir aydır raporluyum evde yatıyorum. Hiç bir iş yapmıyorum. Ama lekelenme tarzında kanamam devam ediyor. Şuan rengi kahverengi yeşil gibi devam ediyor. Doktor progestanı bırak dedi ama ben bırakmıyorum sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. Psikolojik olarak rahat ediyorum. Yani kullanmayınca sanki hiç bişey yapmamış oluyorum gibi. Ne bilim inşallah geçer. On iki hafta mı bekliyorum sabırsızlıkla. Üç yıl önceki düşüğüm 9+6 da olmuştu. Bu haftada 9. Haftamız tedirginim.

Back