• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah bravo iyi cesaret dört çocuk. Allah yardımcınız olsun biz mi korkağız bu kadar insanlar mı deli cesareti var. Bu kadar çok cocuk korkutmuyor mu Türkiye şartları zor. Eğitmesi. Büyütmesi yetiştirmesi.
Doğru zor tabii ben bir değil iki olduğunu öğrenince başladım hemen 3 çocuk nasıl büyüyecek diye:)

Maşallah bravo iyi cesaret dört çocuk. Allah yardımcınız olsun biz mi korkağız bu kadar insanlar mı deli cesareti var. Bu kadar çok cocuk korkutmuyor mu Türkiye şartları zor. Eğitmesi. Büyütmesi yetiştirmesi.
İlk oğlum isteyerek oldu iki kızım kazaya gitti en sonuncu bu da eşimin isteği üzerine oldu nasip bakalım 😊

Evet ağrı yok. Başta çok kanamam vardı bide pıhtılı falandı yani. Şuan bu halime şükrediyorum. Bir aydır raporluyum evde yatıyorum. Hiç bir iş yapmıyorum. Ama lekelenme tarzında kanamam devam ediyor. Şuan rengi kahverengi yeşil gibi devam ediyor. Doktor progestanı bırak dedi ama ben bırakmıyorum sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. Psikolojik olarak rahat ediyorum. Yani kullanmayınca sanki hiç bişey yapmamış oluyorum gibi. Ne bilim inşallah geçer. On iki hafta mı bekliyorum sabırsızlıkla. Üç yıl önceki düşüğüm 9+6 da olmuştu. Bu haftada 9. Haftamız tedirginim.
Seni çok iyi anlıyorum ufak bir kanamada bile insanın ödü patlıyor bide 1 aydır böyle,galiba benimde aynı şekilde olacak. Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın 🙏♥️

Tsk ederim güzel dileklerin için cnm agri devam ediyor kanama var 5 güne net belli olur ama gerçekten çok kötü durumdayım kimsem yok cocuklarim evde tek komsumu çağırdım babaları gelene kadar onları düşün bebeği düşün deli oldum😭
Allah yardımcı in olsun canım cocuklarımızı da bebeklerimizide korusun🤲 Kucağina almayi nasip etsin. Düşünmemeye çaliş hiç kıyamıyor insan biliyorum ama güzel günler gelince telafi edersiniz 🙏

Seni çok iyi anlıyorum ufak bir kanamada bile insanın ödü patlıyor bide 1 aydır böyle,galiba benimde aynı şekilde olacak. Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın 🙏♥️
Amin canım dört buçuk yıllık evliyim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba, sorduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim,iyki varsınız. Dün hastaneye gittik daha geç gelseydiniz bebeklerden birini kaybedebilirdiniz dediler. Ağrısız düşük yapabilirmişim,Gece boyu kanamam devam etti. Şu an düşük riskim var tuvalet dışında yerinden kalkma dedi, umarım herşey iyi olur😔
Geçmiş olsun canım iyiki erkenden gittin yat dinlen bol bol dua ediyorum hepimiz için inşaallah bu günleri atlatırız bebeklerimize kavuşuruz sağ salim

Arkadaşlar cok özür dileyerek söylüyorum tuvalette tahrik alırken afedersiniz vajına bolgesınde acıklık var gibi elinizle hissediyormusunuz cok özür dilerim

Hepimizin şu sıralar pozitif düşünmeye ihtiyacı var, bu iki gün bize cok agır geldi yaa.. Bi anda ne olduk boyle
Evet ben daha yeni gelmiştim hastaneden yani perşembe gittim her sey normaldi bir anda sırtım ağrımaya başladı Sonra bir üşümeye başladım titremeye başladım adet olacakmış gibi dün gece oldu bunlar ve çok yoğun bir bel ağrısı hissettim Sabah kalktığımda ise çok aşırı derecede kanamam vardı zaten hemen gittim doktor bana kalp atışı yok dediğinde canımın ayaklarından çekildiğini hissettim tarifi olmayacak bir acı çaresizce beklemek sonra alttan baktı gene yok tam otursun çekeceği anda son anda Kalp atışını aldım ama çok zayıftı şu an bile Benimle olup olmadığını bilmiyorum bebeğim Çaresizce Bekliyorum Rabb'ime emanet ettim onu �nşallah benimle kalir

Back