• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba, sorduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim,iyki varsınız. Dün hastaneye gittik daha geç gelseydiniz bebeklerden birini kaybedebilirdiniz dediler. Ağrısız düşük yapabilirmişim,Gece boyu kanamam devam etti. Şu an düşük riskim var tuvalet dışında yerinden kalkma dedi, umarım herşey iyi olur😔
Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut ve bol bol dinlenn...

Bende yeningeldim aranıza inşallh bebegınz sızınle kalır . agrınz mı vardı dr onun için mi gittinz düşük riski var dedi
Çok kanamam vardı, ağrı yoktu ama küçük bir parça gibi birşey gördüm sonra hemen hastaneye gittik ağrısız düşük olabileceğini söyledi kanama ve parça en belirgin düşük belirtisiydi zaten, bebeklerden biri gidebilirdi tam zamanında gitmişim🙏

Çok kanamam vardı, ağrı yoktu ama küçük bir parça gibi birşey gördüm sonra hemen hastaneye gittik ağrısız düşük olabileceğini söyledi kanama ve parça en belirgin düşük belirtisiydi zaten, bebeklerden biri gidebilirdi tam zamanında gitmişim🙏
Çok geçmiş olsun inşallh sag salim kucagına alırsın 😊 bende dr gıtmedm hala test yaptım çıktı bakalım umarım bı sorun olmaz hepimzn ki saglıklı olur 😊

Çok geçmiş olsun inşallh sag salim kucagına alırsın 😊 bende dr gıtmedm hala test yaptım çıktı bakalım umarım bı sorun olmaz hepimzn ki saglıklı olur 😊
İnşallah canım hayırlı olsun🙏 o testte iki çizgiyi gördüğün an kadar güzel bir mutluluk daha yok💖

.

Canım benim tüp bebek olmasına ragmen yani döllenme zamanı belli ama 1 hafta geri çıktı ultrasonda perşembe kontrolüm dü ben 6+0 diye gittim 4+5 çıktı sadece kese göründü ve doktor gayet normal dedi ultrason ölçümleri ile alakalı bence ölçü boyut a göre hafta hesabı yapıyorlar direkt bazen bebiş ler geriden gelebiliyor bende sabırsızlıkla 4 Kasım ı bekliyorum kalp atışı için inşallah sende cuma günü görürsün hiç endişelenme❤️
Ben de aynı durumdayım canım yumurtlama testiyle takip ettiğim için az çok gününü biliyorum. Bugün bende 6+0 diye gittim ama 4+6 çıktı kese ölçüsü. 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışı için. İnşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin minikleri

Benimde simdi kanamam baskadi baya adet kanamasi gibi yogun acile geldim duaedin bana 😥😥😞
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bişey olmaz. Benimde altıncı haftamda aynı öyle adet kanaması gibi kanamam vardı. Şimdi şükür azaldı ama devam ediyor. Herhalde doğurana kadar kanayacağım.

Valla bence beta değerin çok iyi bebiş az geriden geliyor olabilir belki yeni 6 ya girdi ama bu değerle boş gebelik olmaz gibi sen moralini yüksek tut çünkü cuma günü kalp atışı duyacaksın
Kese var yolk var dedı doktor da, yolk nezaman kayboluyor acaba, bebek olustultan sonra mı???

Merhaba beni de eklr misnz dr gıtmedm ama, son sata gore 5 haftalık gorunuyo takvımde muhtemel dogum tarıhı 27 hazıran ama ikinci olacak daha erkende olabılır 😊
Tabıkı eklerım❤️ sonadet tarıhı, yas ve kacıncı bebek oldugunu da yazarmısınız

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bişey olmaz. Benimde altıncı haftamda aynı öyle adet kanaması gibi kanamam vardı. Şimdi şükür azaldı ama devam ediyor. Herhalde doğurana kadar kanayacağım.
Ayy sadece kanamada düşük falan olmadı mı yani ağrı falan yok bende sadece ara sıra adet kanı gibi kan geliyor

Bişey sorucam, benım mesela kalp atısı alınmadı, beta 19bın cıktı, kalp durduysa(Allah korusun) bebek kendılıgınden duser mı, kanama leke hıcbısey yok

Bişey sorucam, benım mesela kalp atısı alınmadı, beta 19bın cıktı, kalp durduysa(Allah korusun) bebek kendılıgınden duser mı, kanama leke hıcbısey yok
Yok canım Allah korusun öyle birşey olduysa onu anlıyorlar ve kürtaj yapıyorlar

Back