2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ben bu belgeleri nasıl ve nerden alabilirim kurumdan istediler

Eklentiler

• F775CA45-5CF8-4577-B120-AB010F5A8BDE.jpeg
    F775CA45-5CF8-4577-B120-AB010F5A8BDE.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar afedersiniz ama benim sık sık idrara çıkasım var sizde öylemisiniz?
Hatta benim sorunlarım şunlar :
- sık sık idrara çıkma
- arada kasık ağrısı Bıçak gibi
- migren
- bel ağrısı
- yüzümde sivilceler doldu
- ve uykuuuu

Kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ben bu belgeleri nasıl ve nerden alabilirim kurumdan istediler
Pek bilgim yok canım ama akciger grafisi dediği röntgen mi? Röntgen cektiremezsin öyleyse ama bilemedim 🤔 sft dediği de nefes testi onu göğüs hastalıklarından yaptırmak lazım diye biliyorum diğerleri kan tahlili gibi geldi.
- sık sık idrara çıkma
- migren
- bel ağrısı
- ve uykuuuu
Sık idrara çıkma uyku hali var hepimizde ama diğerleri kişiye göre değişiyor galiba canm
Ya kizlar az once wc de peceteye tirnagimin ucu kadar kan geldi daha da gelmedi napsam bugun kendimi cok yordum off :KK43:
Progestanin varsa alsaydın hemen canım. Kendini yorma lütfen

Pek bilgim yok canım ama akciger grafisi dediği röntgen mi? Röntgen cektiremezsin öyleyse ama bilemedim 🤔 sft dediği de nefes testi onu göğüs hastalıklarından yaptırmak lazım diye biliyorum diğerleri kan tahlili gibi geldi.

Sık idrara çıkma uyku hali var hepimizde ama diğerleri kişiye göre değişiyor galiba canm

Progestanin varsa alsaydın hemen canım. Kendini yorma lütfen
Yok cnm tirnak ucu kadar geldi acaba diyom sert mi sildim disindan mi geldi :KK43: karin agrim vs yok

Kizlar iyi aksamlar şu an 6+5 deyim ama göğüs hassasiyeti ve mide bulantım geçti sizin de arada geçtiği oluyor mu? Bı sorun işareti falan değildir değil mi?

Yok cnm tirnak ucu kadar geldi acaba diyom sert mi sildim disindan mi geldi :KK43: karin agrim vs yok
Belki de. bi aynayla baksaydın kendine çizik falan mi oldu diye. Ama şunu ben tecrübe ettim kendimi yorduğum zaman lekelenme oluyor.su 3 aya kadar dikkatli olmamız lazım🙁

- sık sık idrara çıkma
- migren
- bel ağrısı
- ve uykuuuu
Bende de sivilce hariç aynısı özellikle bugün çok uykusuzum ve başım çatlıyor 😒

X