İnşallah canım benim çok sağolGeçmiş olsun, kum taş vs olmamasına çok sevindim enfeksiyon geçer inşaAllah hemen
Ayaklarını yükseğe koyup uzan canım bu lekelenmeler stresten öldürecek benideYa kizlar az once wc de peceteye tirnagimin ucu kadar kan geldi daha da gelmedi napsam bugun kendimi cok yordum off
Tirnak ucu kadar geldi ins gelmez bir daha cok korktumAyaklarını yükseğe koyup uzan canım bu lekelenmeler stresten öldürecek benide
Bende de var ya 3 gündür. Halbuki hiç Çıkmazdi çok nadir çıkmıştır şimdiye kadar.Kızlar bende uçuk çıkmış neden acaba? Var mi sizde cikan
Pek bilgim yok canım ama akciger grafisi dediği röntgen mi? Röntgen cektiremezsin öyleyse ama bilemedimKızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ben bu belgeleri nasıl ve nerden alabilirim kurumdan istediler
Sık idrara çıkma uyku hali var hepimizde ama diğerleri kişiye göre değişiyor galiba canmKızlar afedersiniz ama benim sık sık idrara çıkasım var sizde öylemisiniz?
Hatta benim sorunlarım şunlar :
- sık sık idrara çıkma
- arada kasık ağrısı Bıçak gibi
- migren
- bel ağrısı
- yüzümde sivilceler doldu
- ve uykuuuu
Progestanin varsa alsaydın hemen canım. Kendini yorma lütfenYa kizlar az once wc de peceteye tirnagimin ucu kadar kan geldi daha da gelmedi napsam bugun kendimi cok yordum off
Yok cnm tirnak ucu kadar geldi acaba diyom sert mi sildim disindan mi geldiPek bilgim yok canım ama akciger grafisi dediği röntgen mi? Röntgen cektiremezsin öyleyse ama bilemedimsft dediği de nefes testi onu göğüs hastalıklarından yaptırmak lazım diye biliyorum diğerleri kan tahlili gibi geldi.
Sık idrara çıkma uyku hali var hepimizde ama diğerleri kişiye göre değişiyor galiba canm
Progestanin varsa alsaydın hemen canım. Kendini yorma lütfen
Belki de. bi aynayla baksaydın kendine çizik falan mi oldu diye. Ama şunu ben tecrübe ettim kendimi yorduğum zaman lekelenme oluyor.su 3 aya kadar dikkatli olmamız lazımYok cnm tirnak ucu kadar geldi acaba diyom sert mi sildim disindan mi geldikarin agrim vs yok
Bende de sivilce hariç aynısı özellikle bugün çok uykusuzum ve başım çatlıyorKızlar afedersiniz ama benim sık sık idrara çıkasım var sizde öylemisiniz?
Hatta benim sorunlarım şunlar :
- sık sık idrara çıkma
- arada kasık ağrısı Bıçak gibi
- migren
- bel ağrısı
- yüzümde sivilceler doldu
- ve uykuuuu
Hayır canım belirtilerin yok olup ara ara kendini göstermesi gayet normalKizlar iyi aksamlar şu an 6+5 deyim ama göğüs hassasiyeti ve mide bulantım geçti sizin de arada geçtiği oluyor mu? Bı sorun işareti falan değildir değil mi?
İçimi rahatlattin canım ya nasıl korkmustumHayır canım belirtilerin yok olup ara ara kendini göstermesi gayet normal
Aynen canim benimde öyle çok yorulunca muhakkak geliyor lekeBelki de. bi aynayla baksaydın kendine çizik falan mi oldu diye. Ama şunu ben tecrübe ettim kendimi yorduğum zaman lekelenme oluyor.su 3 aya kadar dikkatli olmamız lazım
Kendini yorma dinlen bol bol inşallah daha fazla gelmezTirnak ucu kadar geldi ins gelmez bir daha cok korktum
Benim hiç belirtim yok canım korkma normaldirİçimi rahatlattin canım ya nasıl korkmustum
Cok yordum bugün kendimi of bir daha yapmicam afedersin evi sey gotursede yormucam kendimiBelki de. bi aynayla baksaydın kendine çizik falan mi oldu diye. Ama şunu ben tecrübe ettim kendimi yorduğum zaman lekelenme oluyor.su 3 aya kadar dikkatli olmamız lazım
Saol cnm eger gelirsa giderim doktoraKendini yorma dinlen bol bol inşallah daha fazla gelmezgelirse doktunu bilgilendir lütfen
Aynen canim yorma kendini 3 ayi atlatalım hayırlısıylaCok yordum bugün kendimi of bir daha yapmicam afedersin evi sey gotursede yormucam kendimi