2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kafana göre nasi iciyorsun canım mesela bende 25mg olan var ondan 4tane mi iciyorsun ayarlamak icin?
Çok merak ediyorum bende benim tiroitler ne durumda
Kafama göre değil canım :) ben sekiz yıldır kullaniyorum bu ilaci hamilelikten önce yüz kullaniyodum anca yetiyordu. yeni 75 düşmüşlerdi şöyle ayarliyorum 100 başladim bazen kirip 25 mg ek aliyorum iki haftada tahlil verdiğim için anlarim oradan diye düşündüm. dr ile sonra ki dozu beraber ayarlariz dedim 1.5 lara düşse sen daha önce kullanmadiysan öyle alma sakın dediğini uygula düşer bi de onun öyle 100,75 dozda satılan formlari var direk aliyorum

Aynen canim yedikce yiyorm bakalim 9 ay tamamlaninca kac kiloya varacak bebis mide bulantim baslarsa yemem ama baslamaz da boyle giderse vallahi bende durumlar fena. Kesin sezaryen hayirlisi
Yapacak birşey yok hamileyken de diyet yapacak halimiz yok homi gırtlak bir de aşerme olursa vay geldi midenin haline

Zayıf olunca da kilo alıcada takıntı yapıyor insan aslında takılmasak belki istediğimiz kiloda olacağız ama işte görsellik de hayatımızı ister istemez etkiliyor şuan kilonuz gayet iyi bence hiç takılmayın

Hayir canim karindan bakildi 10 gun sonra ramdevum var ayin 26sina
Daha erken karından görünmesi için o günlerde, sonradan yazışma oldu mu bilemedim ama nedir şimdiki durumunuz var mı gelişme? Vajinal ultrasonda görünüo 5.-6. Haftalarda kese ve bebek

Merhaba canım ben de sadece beta yaptırdım henüz. Yarın sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama bu kez sadece beta değil başka bakılması gereken ne varsa ona da bakılsın istiyorum. Sen o listeyi kendi kadın doğumcundan mi aldın? Acaba sağlık ocağında hazır bir liste var mıdır gebeler için? Ben kadın doğumcuya bir sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum da karından görünmesi için

Canım taktiklerini bizimle de paylaş zamanı gelince pilates ve yürüyüşlere ne zaman başladın?

Reactions: H E
Valla ne bileyim canim herkes diyor cevrede "ayy miden de bulaniyordur,ayy canin bir seyler cekiyordur senin simdi" bla bla bla onlara heee diyorm ama eve gelnce dusunuyorm bende bir sorun mu var diye insani zorla tribe sokuyorlar vallahi
Aynen benim durumundasin abla bendede mide bulantisi koku hassasiyeti yok hatta istahim artti tersine sadece ara ara kasik agrisi ve sık lavaboya cikma var

Kızlar günaydın.
7. Haftama inanılmaz bir mide bulantısı ile başladım. Bu hafta gündüz vardiyasındayım diye seviniyordum ama sabah bulantısı beni mahvetti. Serviste kapı açtırdım bu soğukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…