- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.116
- 36
Netflix e suç mahalli diye bir şey gelmiş amerikan müge anlıNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
( her ne kadar gereksiz bir gün de olsa)
Cok sıkıldım sohbet edelim biraz
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım .Bugün bizim evlilik yıldönümumuz:) evde beraber vakit geçiriyoruz:) aman aman bı sürprizi de yok valla ufak tefek işte:) şu pandemi olmasa güzel planlarımız vardı ama ah korona aaahh
Bugun eşimin kursu vardi gelirken de cicekle pasta almış hic beklemiyordum ne yalan soylim cunku gereksiz bir gün gelir bana bugun ama mutlu oldum tabiki.Netflix e suç mahalli diye bir şey gelmiş amerikan müge anlıhediye mediye yok eşimin doğum günü ben aldım sadece
sen ne yaptın
Ne yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
Benim eşim bugün çalışıyo olmasına rağmen çiçek göndermiş yinede. Hiç beklemiyodum. Bende gereksiz görüyorum bu günü ama çokta mutlu oldum tabikiNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
Kız instegramdaki hediyeleşmeler mutlu sevinçli her paylaşıma inanmak bukadar aldatma boşanma olmazdı cogu şey bana gösteriş geliyor İnternete atılan herşeyHiçbir şey
Maşallah instagram romantik çift dolu, annemle bakıp bakıp dertleniyoruz
Kar olmasaydi sevdiğim bir pasta var onu almaya yollayacaktım son birkaç senedir böyle anlayışımız pasta yemek:)))Ne yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
Benimkide somon balıgı ısmarladı oda hediye sayılır pahalıydıNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
Benimkide somon balıgı ısmarladı oda hediye sayılır pahalıydıkendimi öyle avutuyorum en güzel hediyelerimiz karnımızda
Bu gün çalışıyordu daha eve gelmedi, muhtemelen hiçbir şey almamıştır biz zaten hiç sevgilileri günü kutlamadık şimdiye kadarNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
Bazen İnstagrama hediye fotoğrafı atanların aslında kendi kendilerine hediye alıp fotoğraf paylaştığını düşünüyorumE burda da kimse kutlamamış kim kutluyor sevgililer gününü
Bazen İnstagrama hediye fotoğrafı atanların aslında kendi kendilerine hediye alıp fotoğraf paylaştığını düşünüyorum
Hahah sorma yalniz bende koydum instagrama eşimin aldığı çiçeği. Bende eşime boyle jest yapim dedim yoksa pek foto falan koymam amaHiçbir şey
Maşallah instagram romantik çift dolu, annemle bakıp bakıp dertleniyoruz
Biz kadınlar istemem yan cebime koy diyenlerdenizBenim eşim bugün çalışıyo olmasına rağmen çiçek göndermiş yinede. Hiç beklemiyodum. Bende gereksiz görüyorum bu günü ama çokta mutlu oldum tabiki
Esim bir şey almasa ben dogum gunu ve yıldönümumu hariç pek uğraşmıyorum bu tür gunlerle ama o alınca mutlu oluyorumKar olmasaydi sevdiğim bir pasta var onu almaya yollayacaktım son birkaç senedir böyle anlayışımız pasta yemek:)))
Neyse yarin aksam iş çıkışı alır
Ooo senin hediyen en iyisiymis somon diyip geçmemek lazımBenimkide somon balıgı ısmarladı oda hediye sayılır pahalıydıkendimi öyle avutuyorum en güzel hediyelerimiz karnımızda
Bizimki de kutlama olarak değil de sevindirmek için iste cicekle pasta almış sagolsunBu gün çalışıyordu daha eve gelmedi, muhtemelen hiçbir şey almamıştır biz zaten hiç sevgilileri günü kutlamadık şimdiye kadar
Sen de var mı süpriz
Ben de o tur ev eşyalarını hediye olarak kabul etmem eve aliyor bana mi aliyorbir arkadaşım bugün mikser fotoğrafı koymuş. Teşekkürler kocişim yazmış. Eşime dedim ki bana bunu sevgililer günü hediyesi diye alsan kafanda kırardım. O yüzden hiçbir zaman sevgililer günü hediyen olmayacak, mutlu olmayı bilmiyorsun dedi
Ahahahaha sen eşittir benbir arkadaşım bugün mikser fotoğrafı koymuş. Teşekkürler kocişim yazmış. Eşime dedim ki bana bunu sevgililer günü hediyesi diye alsan kafanda kırardım. O yüzden hiçbir zaman sevgililer günü hediyen olmayacak, mutlu olmayı bilmiyorsun dedi
Yaaa ne güzel, hayırlı olsun o zamanHahah sorma yalniz bende koydum instagrama eşimin aldığı çiçeği. Bende eşime boyle jest yapim dedim yoksa pek foto falan koymam ama
Biz kadınlar istemem yan cebime koy diyenlerdeniz
Esim bir şey almasa ben dogum gunu ve yıldönümumu hariç pek uğraşmıyorum bu tür gunlerle ama o alınca mutlu oluyorum
Ooo senin hediyen en iyisiymis somon diyip geçmemek lazım
Bizimki de kutlama olarak değil de sevindirmek için iste cicekle pasta almış sagolsuncicek olarak da saksı çiçeği alir genelde ben cok severim çünkü cicek bakmayi evde baya cicegimiz var büyütüyoruz
Canım ben mağazaya gittiğimde sordum cuma ya denk gelen günlerde, cumartesi pazarı da dahil ediyorlarmış internet alışverişi olaral. Hafta içine denk geliyorsa 1 günmüş...Kızlar e bebek indirimi sadece 12-13-14 mü yaa anlamadım zaten yasak var evlerdeyiz H.sonu ne anladık bu işten
Ocak 29 evlilik yildonumuydu ikimizde unutmusuz canim onun icin sonsuzluk isareti olan kunye birde gul almis esim 14 subati kutlamadik sevimiyoruz anlam ifade etmiyor bugun bizim icin sevginin yili olmaz geriside kemal sunal filmi izliyoruzNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?