Canım neden illa bey ile bitecek?Kızlar bişey sorcam erkek ismi hala bulamadık , “bey” ile biten ekrek isimleri sayabilirmisiniz :)
Kızlar bişey sorcam erkek ismi hala bulamadık , “bey” ile biten ekrek isimleri sayabilirmisiniz :)
Ya çok komik gelecekte bir bebeğin doğum gününe denk gelmiştin üç beş yıl önce ve çocuğun ismi beyle bitiyordu ama çok güzel bi isimdi . Hatırlayamadım. Hatırlarsam belki o ismi koyarım dedimde büyük ihtimal isim bulamicam yaCanım neden illa bey ile bitecek?
Yokki hiç secenek
Zorbey de iyiymiş yani resmen al başına belayı diyorsunatabey
Zorbey
bu ikisini duydum çevremde başka aklıma gelmedi
Hercai dizisinde aslanbeyler varya aklima o geldiKızlar bişey sorcam erkek ismi hala bulamadık , “bey” ile biten ekrek isimleri sayabilirmisiniz :)
Supriz mi bilmem ama bana hitaben olmadi sanirim kızımıza beşik almış sagolsun ben birsey almadimNe yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
( her ne kadar gereksiz bir gün de olsa)
Cok sıkıldım sohbet edelim biraz
Zorbey de iyiymiş yani resmen al başına belayı diyorsun
Güle güle kullanmak nasip olsun canımSupriz mi bilmem ama bana hitaben olmadi sanirim kızımıza beşik almış sagolsun ben birsey almadim
Teşekkür ederim biraz erken davrandi sanirim ama olsun insallah saglicakla kullanmak nasip olur hepimiz icinGüle güle kullanmak nasip olsun canım
hiç fikrim yok ama bende merak ettim nasıl isimler çıkacak.Kızlar bişey sorcam erkek ismi hala bulamadık , “bey” ile biten ekrek isimleri sayabilirmisiniz :)
Bende aldim besigi hatta birçok seyi. Kullanmak nasipte varsa kullanırız inşallah.Teşekkür ederim biraz erken davrandi sanirim ama olsun insallah saglicakla kullanmak nasip olur hepimiz icin
Insallah bende cok seyi aldim yorgan reflu yatagi biraz üst başBende aldim besigi hatta birçok seyi. Kullanmak nasipte varsa kullanırız inşallah.
Genelde doğumdan 1 ay önce hazırlıyorlar ama bazen erken doğum riski oluyor Allah korusun tabi. O yuzden 30.haftadan sonra bir zaman hazırlamak iyi olur.Insallah bende cok seyi aldim yorgan reflu yatagi biraz üst baş
Hastahane icin alacaklarim var hem kendim icin hemde bebek icin acaba ne zaman hazirlamamiz gerekiyor cantayi
Nisanda basliyoruz o zaman insallhGenelde doğumdan 1 ay önce hazırlıyorlar ama bazen erken doğum riski oluyor Allah korusun tabi. O yuzden 30.haftadan sonra bir zaman hazırlamak iyi olur.
MaşallahKizlar karnim top gibi sizinkiler nasil her gecen gun sanki ileri dogru gidiyor yakinda ayaklarimi goremeyecegim egilsemde
Benimki sivri baya öne doğru emin adımlarla ilerliyorKizlar karnim top gibi sizinkiler nasil her gecen gun sanki ileri dogru gidiyor yakinda ayaklarimi goremeyecegim egilsemde
Simdi ileride önemli bir mevki sahibi olursa ...bey Bey mi diyecekler. O da varYa çok komik gelecekte bir bebeğin doğum gününe denk gelmiştin üç beş yıl önce ve çocuğun ismi beyle bitiyordu ama çok güzel bi isimdi . Hatırlayamadım. Hatırlarsam belki o ismi koyarım dedimde büyük ihtimal isim bulamicam ya
Aklıma ziverbey geldi yahşi cazibe dizisinde oynuyordu:)Ya çok komik gelecekte bir bebeğin doğum gününe denk gelmiştin üç beş yıl önce ve çocuğun ismi beyle bitiyordu ama çok güzel bi isimdi . Hatırlayamadım. Hatırlarsam belki o ismi koyarım dedimde büyük ihtimal isim bulamicam ya
Benim de kocaman oldu maşallah sanaKizlar karnim top gibi sizinkiler nasil her gecen gun sanki ileri dogru gidiyor yakinda ayaklarimi goremeyecegim egilsemde