2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bişey sorcam erkek ismi hala bulamadık , “bey” ile biten ekrek isimleri sayabilirmisiniz :)

Canım neden illa bey ile bitecek?
Yokki hiç secenek
Ya çok komik gelecekte bir bebeğin doğum gününe denk gelmiştin üç beş yıl önce ve çocuğun ismi beyle bitiyordu ama çok güzel bi isimdi . Hatırlayamadım. Hatırlarsam belki o ismi koyarım dedimde büyük ihtimal isim bulamicam ya 😂😂

Bende aldim besigi hatta birçok seyi. Kullanmak nasipte varsa kullanırız inşallah.
Insallah bende cok seyi aldim yorgan reflu yatagi biraz üst baş
Hastahane icin alacaklarim var hem kendim icin hemde bebek icin acaba ne zaman hazirlamamiz gerekiyor cantayi

Insallah bende cok seyi aldim yorgan reflu yatagi biraz üst baş
Hastahane icin alacaklarim var hem kendim icin hemde bebek icin acaba ne zaman hazirlamamiz gerekiyor cantayi
Genelde doğumdan 1 ay önce hazırlıyorlar ama bazen erken doğum riski oluyor Allah korusun tabi. O yuzden 30.haftadan sonra bir zaman hazırlamak iyi olur.

Kizlar karnim top gibi sizinkiler nasil her gecen gun sanki ileri dogru gidiyor yakinda ayaklarimi goremeyecegim egilsemde

Eklentiler

• IMG_20210211_224441.jpg
    IMG_20210211_224441.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar karnim top gibi sizinkiler nasil her gecen gun sanki ileri dogru gidiyor yakinda ayaklarimi goremeyecegim egilsemde
Maşallah😄 benimki de belli de dar badi falan giyersem yoksa dışardan bakınca anlaşılmıyor ,ben kendim farkediyorum açıp bakınca ,iç karnım geniş galiba 😄😄

Ya çok komik gelecekte bir bebeğin doğum gününe denk gelmiştin üç beş yıl önce ve çocuğun ismi beyle bitiyordu ama çok güzel bi isimdi . Hatırlayamadım. Hatırlarsam belki o ismi koyarım dedimde büyük ihtimal isim bulamicam ya 😂😂
Simdi ileride önemli bir mevki sahibi olursa ...bey Bey mi diyecekler. O da var 😅😅

Aklıma ziverbey geldi yahşi cazibe dizisinde oynuyordu:)
Benim de kocaman oldu maşallah sana

X