2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayni sayiliriz canim benimde 21+3 bugun ama uzun sure hissetmedigim olmadi 2/3 gun gibi belki dedigim gibi gun ici hareket ediyordur sen ayakta olunca hissetmiyorsundur
20+1 canım suan programa göre ama doktorum 5-6 gün önde demişti oda günümü etkiliyorsa 21 hafta diyebilirim.

Heralde öyle oldu canım ayaktayken hissedemedim
Arada olur oyle canim henuz cok kucukler ileri haftalarda olsa panik olda simdi fazla hissetmemek normalmis cogu daha bu haftalarda ilk kipirtilari hissetmiyor biz sansliyizki haftalardir hissediyoruz

Kızlar e bebek indirimi sadece 12-13-14 mü yaa anlamadım zaten yasak var evlerdeyiz H.sonu ne anladık bu işten

Kızlar günaydınn . 22. Haftayı geçiriyorum . Karnım kaşınmaya ara ara acımaya başladı . Tatlı badem yağı bir şişe bitirmiştim biooil kullandım azıcık ama dokundu gibi geldi . Çatlamaya önerisi olan var mı ? Sizce daha erken değil mi çatlamak için

Mustela kullaniyorum.
Onceki hamileligimde de kullandim, cok şükür hic catlagim olmadi

Yok benim de kaşınıyor akşamları. İlk gebelikte hic çatlamadı ama bunda karnim büyük olduğu için çatlıyor sanirim.bir şey de kullanmadim henüz

Önceki hamileligimde bebe yagi kullanmistim bunda da arasıra sürüyorum

Badem yagi killanma yapiyor bebek yagi da kullanabilirsin doktorum genetik dedi catliyorsada ne yaparsan yap önüne gecemezsin demisti

Ben şöyle düşünüyorum kötü bir şey olsa söylerdi zaten demek ki her şey yolunda. Sorularımı da girer girmez soruyorum varsa şikayetlerimi söylüyorum ona göre reçete yazıyor. Bir daha ne zaman gitmem gerektiğinide soruyorum yoksa kolay kolay aklına gelmiyor. Eğer o gün çok yoğun değilse detaylı açıklama yapıyor yoğunsa hiçbir şey söylemiyor hemen bakıp ölçümleri içeri söyleyip bitiriyor, zaten ultrasonla uzun uzun bakılması beni rahatsız ediyor açıkçası. Genelde devlet hastaneleri bu şekilde zaten. Özelde kovulma korkusundan çok ilgi gösterdiklerini düşünüyorum
Beyaz çatlaklar başlayalı çok oldu bende
Şu sitedeki tarifi kullanıyorum ama aromatik yağları eklemedim ben, iyi geliyor sanki

Badem yagi killanma yapiyor bebek yagi da kullanabilirsin doktorum genetik dedi catliyorsada ne yaparsan yap önüne gecemezsin demisti
Aynen katılıyorum. Göbek yağlı deilse ne yaparsan yap çatlıo. Hatta yağlı olsa bile çatlıo

Kızlar demeyin öyle moralleri bozmayın biz elimizden geleni yapalım minimum çatlakla bitirelim bari süreci. Bol bol nemli tutmak, bol su içmek önemli benim doktorun dediğine göre.
Yani, tabiki sen yine de elinden geleni yap. Çatlamayanlarda vardır illaki, şimdi öyle dedik ama. Biz ne yaparsak yapalım çatlayan gruptayız

Yani, tabiki sen yine de elinden geleni yap. Çatlamayanlarda vardır illaki, şimdi öyle dedik ama. Biz ne yaparsak yapalım çatlayan gruptayız

benim annem de çok çatlamış. Biz göçmeniz derimiz ince zaten hemen çatlarız. normal zamandan bile çatlaklarm var
O yüzden her gün yağlanıyorum ben. Bırakırsam daha beter

Ne yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
( her ne kadar gereksiz bir gün de olsa )

Cok sıkıldım sohbet edelim biraz
Bugün bizim evlilik yıldönümumuz:) evde beraber vakit geçiriyoruz:) aman aman bı sürprizi de yok valla ufak tefek işte:) şu pandemi olmasa güzel planlarımız vardı ama ah korona aaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…