2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayni sey benimde basima geldi canim dpeend almisdim utanilacak birsey aslinda baskasi almis ama urunu bulamamislar para iade yaptilar malesef bu yapan mng kargo idi

Doktorun kendi sitesi de bilimsel makaledir değil mi? Kk daki bayanların yazılarini okumadim bende. Hayir okumadiysaniz iddialaşmayın bari yok diye te Allahım ya..
Boşverin arkadaşım ben yazdım kaç defa anlamadılar:) İnsanlara iyilik adına paylaşım yapıyorsun ama resmen saldırıya geçiyorlar komedi. Teşekkür ederim arkadaşım demek bu kadar zor olmamalı. Kaldı ki onca işim arasında yazıyorum ben bu süreçten geçtim bu stresi yaşamasın başkaları diye uyarı anlamında yazıyorum ama linç yedim resmen. Böyle insanlara maalesef ‘ne haliniz varsa görün’ layık.

Benimde çok ağrım oluyordu canım bazen böbrek büyümesi olabiliyormuş hamilelikte ama geçti artık ağrımıyor bi hafta kadar cektim o ağrıyı

Kızlar 2-3 gündür bebeğimin hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı tedirgin oldum öncesinde çok net hissedebiliyordum

Kızlar 2-3 gündür bebeğimin hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı tedirgin oldum öncesinde çok net hissedebiliyordum
Mrb cnm .Ben de aynı durumdayım.basima ağrı girdi artık stresten.
Tecrübeli arkadaşlar yazar inşallah.haftamiza göre normal mi değil mi diye .

Mrb cnm .Ben de aynı durumdayım.basima ağrı girdi artık stresten.
Tecrübeli arkadaşlar yazar inşallah.haftamiza göre normal mi değil mi diye .
Benimde canım devamlı uzanıp beklıyorum ya muayene gününe de daha 10 gün var sabırsızlanıyorum inşallah normaldir

Canjm ben bir iki haftadir öyleyim bı iki gün nerdeyse hissetmiyorum çok az yani. Sonraki gün coşuyor oğlan:)) bende tedirgin oluyordum ama alıştım artık, sende rahat ol inşallah iyilerdir:)

Sirt ustu yatıp bekleyin o zaman daha çok oynuyor bebek.
Degilse ve uzun sürerse doktora gidip bi durumu öğrenmeniz iyi olur

Canjm ben bir iki haftadir öyleyim bı iki gün nerdeyse hissetmiyorum çok az yani. Sonraki gün coşuyor oğlan:)) bende tedirgin oluyordum ama alıştım artık, sende rahat ol inşallah iyilerdir:)
İnşallah benimki de Coşar canım sabırsızlıkla bekliyorum 3 gün olacak hala kıpırdamadı inşallah coşsun yavrum

Beşik aldım o ayrı geldi ama geri kalan tekstil ve banyo ürünleri beraber geldi. Bi önceki alışverişimde de beraber gelmişti

Benimde canım devamlı uzanıp beklıyorum ya muayene gününe de daha 10 gün var sabırsızlanıyorum inşallah normaldir
2/3 gun uzun bir sure canim biraz tatli yiyip uzan belki gun ici hareket etmistir sen hissetmemissindir ama eger bir saat icinden hareket etmezse tatli yedikten sonra git bir dr xcunku 3 gun uzun sure korkutmak istemem ama haftan kacti

2/3 gun uzun bir sure canim biraz tatli yiyip uzan belki gun ici hareket etmistir sen hissetmemissindir ama eger bir saat icinden hareket etmezse tatli yedikten sonra git bir dr xcunku 3 gun uzun sure korkutmak istemem ama haftan kacti
20+1 canım suan programa göre ama doktorum 5-6 gün önde demişti oda günümü etkiliyorsa 21 hafta diyebilirim.

Aynen öyle canım ,o kadar güzel anlattın ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…