2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?
( her ne kadar gereksiz bir gün de olsa :-))

Cok sıkıldım sohbet edelim biraz:KK69:
Netflix e suç mahalli diye bir şey gelmiş amerikan müge anlı 😂 hediye mediye yok eşimin doğum günü ben aldım sadece 😂

sen ne yaptın ☺️

Bugün bizim evlilik yıldönümumuz:) evde beraber vakit geçiriyoruz:) aman aman bı sürprizi de yok valla ufak tefek işte:) şu pandemi olmasa güzel planlarımız vardı ama ah korona aaahh
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım .🥰🥰
Aynen su pandemi her seyi etkiledi. artık hayatimizin bir parçası.
Netflix e suç mahalli diye bir şey gelmiş amerikan müge anlı 😂 hediye mediye yok eşimin doğum günü ben aldım sadece 😂

sen ne yaptın ☺️
Bugun eşimin kursu vardi gelirken de cicekle pasta almış hic beklemiyordum ne yalan soylim cunku gereksiz bir gün gelir bana bugun ama mutlu oldum tabiki.🤭
Sonrasi da rutin seyler☺

Teşekkürler cevaplarınız için . Bebe yağı ile hindistan cevizi de deneyeyim ama çok sevdiğim bir doktor da demişti ne yaparsan yap çatlayacağı varsa engelleyemezsin diye 😏😂

Ne yapıyorsunuz kizlar nasilsiniz sevgililer gününde kocalarınız ne aldi supriz yaptılar mı?

Benim eşim bugün çalışıyo olmasına rağmen çiçek göndermiş yinede. Hiç beklemiyodum. Bende gereksiz görüyorum bu günü ama çokta mutlu oldum tabiki 😍

Kar olmasaydi sevdiğim bir pasta var onu almaya yollayacaktım son birkaç senedir böyle anlayışımız pasta yemek:)))
Neyse yarin aksam iş çıkışı alır :-)

Benimkide somon balıgı ısmarladı oda hediye sayılır pahalıydı 😅😅 kendimi öyle avutuyorum en güzel hediyelerimiz karnımızda🤭

Bu gün çalışıyordu daha eve gelmedi, muhtemelen hiçbir şey almamıştır biz zaten hiç sevgilileri günü kutlamadık şimdiye kadar 😂
Sen de var mı süpriz :KK36:

Bu sene çok boş geçti.Geçen sene pikap almıştı.Akşam yemeğe gitmiştik,canlı müzikliydi.Masada çiçek buketi vardı yine.Bu sene ikimizde de iş yok.Bi de hep şey der bir kere de sen yap bi sürpriz diye.Bu sene Sanırım evde olmak çökertti bizi 😆

Bazen İnstagrama hediye fotoğrafı atanların aslında kendi kendilerine hediye alıp fotoğraf paylaştığını düşünüyorum 😂

bir arkadaşım bugün mikser fotoğrafı koymuş. Teşekkürler kocişim yazmış. Eşime dedim ki bana bunu sevgililer günü hediyesi diye alsan kafanda kırardım. O yüzden hiçbir zaman sevgililer günü hediyen olmayacak, mutlu olmayı bilmiyorsun dedi 🤣🤣🤣

Hiçbir şey🤷‍♀️🤣

Maşallah instagram romantik çift dolu, annemle bakıp bakıp dertleniyoruz🤣🤣
Hahah sorma yalniz bende koydum instagrama eşimin aldığı çiçeği. Bende eşime boyle jest yapim dedim yoksa pek foto falan koymam ama🤣🤣
Benim eşim bugün çalışıyo olmasına rağmen çiçek göndermiş yinede. Hiç beklemiyodum. Bende gereksiz görüyorum bu günü ama çokta mutlu oldum tabiki 😍
Biz kadınlar istemem yan cebime koy diyenlerdeniz 😅😅
Kar olmasaydi sevdiğim bir pasta var onu almaya yollayacaktım son birkaç senedir böyle anlayışımız pasta yemek:)))
Neyse yarin aksam iş çıkışı alır :-)
Esim bir şey almasa ben dogum gunu ve yıldönümumu hariç pek uğraşmıyorum bu tür gunlerle ama o alınca mutlu oluyorum😅
Benimkide somon balıgı ısmarladı oda hediye sayılır pahalıydı 😅😅 kendimi öyle avutuyorum en güzel hediyelerimiz karnımızda🤭
Ooo senin hediyen en iyisiymis somon diyip geçmemek lazım 😅
Bu gün çalışıyordu daha eve gelmedi, muhtemelen hiçbir şey almamıştır biz zaten hiç sevgilileri günü kutlamadık şimdiye kadar 😂
Sen de var mı süpriz :KK36:
Bizimki de kutlama olarak değil de sevindirmek için iste cicekle pasta almış sagolsun 😊 cicek olarak da saksı çiçeği alir genelde ben cok severim çünkü cicek bakmayi evde baya cicegimiz var büyütüyoruz

.
bir arkadaşım bugün mikser fotoğrafı koymuş. Teşekkürler kocişim yazmış. Eşime dedim ki bana bunu sevgililer günü hediyesi diye alsan kafanda kırardım. O yüzden hiçbir zaman sevgililer günü hediyen olmayacak, mutlu olmayı bilmiyorsun dedi 🤣🤣🤣
Ben de o tur ev eşyalarını hediye olarak kabul etmem eve aliyor bana mi aliyor🤣 ha şöyle bi kolye yüzük falan olsa neyse:KK70:

Ahahahaha sen eşittir ben 😂 sokaktan kuru yaprak getirsin ama ev eşyasını hediye diye almasın ya 😂
Hahah sorma yalniz bende koydum instagrama eşimin aldığı çiçeği. Bende eşime boyle jest yapim dedim yoksa pek foto falan koymam ama🤣🤣

Biz kadınlar istemem yan cebime koy diyenlerdeniz 😅😅

Esim bir şey almasa ben dogum gunu ve yıldönümumu hariç pek uğraşmıyorum bu tür gunlerle ama o alınca mutlu oluyorum😅

Ooo senin hediyen en iyisiymis somon diyip geçmemek lazım 😅

Bizimki de kutlama olarak değil de sevindirmek için iste cicekle pasta almış sagolsun 😊 cicek olarak da saksı çiçeği alir genelde ben cok severim çünkü cicek bakmayi evde baya cicegimiz var büyütüyoruz
Yaaa ne güzel, hayırlı olsun o zaman 😍

Screenshot_20210214-205121_Instagram.jpg
Screenshot_20210214-205143_Instagram.jpg
kizlar pazartesiden itibaren indirimleri paylasmislar

Ocak 29 evlilik yildonumuydu ikimizde unutmusuz canim onun icin sonsuzluk isareti olan kunye birde gul almis esim 14 subati kutlamadik sevimiyoruz anlam ifade etmiyor bugun bizim icin sevginin yili olmaz geriside kemal sunal filmi izliyoruz :KK48:

X