2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Rabbim hepinizin bebişlerini sağlıklıca kucağınıza sıkıntısız almanızı nasip etsin.. yeni hamişlere bi tavsiyem var yaşamış olarak söylemek istedim biliyorum kolay değil ama çok uğraşıp düşünüp stres yapmayın lütfen nasibi varsa hertürlü durur yoksada Rabbim'n vardır bi bildiği Umarım Rabbim kimseye yaşatmaz evlat acısını çok dr. Gitmek bile zarar haftasında gitmek kafii bunu anladım...inşAllah en kısa zamanda tekrardan banada nasip olur. 😔💕

Evet patates haşlama mide bulantısına da iyi geliyor küçüklüğümden beri her midem bulandiğında patates haşlarım babaannem söylemişti bana yıllar önce:))
Benimde canım istedi yarin yetim :) bu aralar bulantim azaldi nedense bi gelip gidiyor bi ara çok kötü oluyorum akşam balık yedim yedikten sonra kötü oldum Anca :)

Bence birkaç haftaya kapatacaklar vaka sayıları arttığı için bugün bile vaka sayısı artmıştı baya:KK43:(
online eğitim ilk zamanlardaki gibi deil,baya oturuttuk..tabi yüzyüze eğitimin yerini asla tutmaz ama , sağlık da çok önemli

• Beğen
Reactions: H E
Bi açiklama bekledim görünce yine her sefer ki gibi boşa gözden çikmişlar artik
hamilelik durumu olmadan kafaya cok takmıyordum giderim korona bulasır atlatırım ınsallah dıyordum,ama şimdi cok korkuyorum bebeğe bişey olur diye ,kolay bulmadım ben cok sabır etttım 2bucuk yıl :KK43:

hamilelik durumu olmadan kafaya cok takmıyordum giderim korona bulasır atlatırım ınsallah dıyordum,ama şimdi cok korkuyorum bebeğe bişey olur diye ,kolay bulmadım ben cok sabır etttım 2bucuk yıl :KK43:
Aynen canim benim Elinden gelen tedbirleri almaya çaliş çocuk var evde ben de korkuyodum en fazla evde ayri dururum diyodum onlardan ama şimdi daha sıkıntı tüm gün önlük maske altında hiç çalişamayacaktim ücretsize ayrildim senin öyle yapma durumun olur mu bundan önemli olan sağllikla devam etmesi hiç bişey olmaz inşallah olmasin rabbim esirgesin 🙏

X