- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
He tmm ablaİzmir cnm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tmm ablaİzmir cnm:))
Bendekilerde ama ilkinde de kızı işaret ediyordu erkek çıktı en iyisi 16-20. Haftaları beklemekbendeki belirtiler erkek bebeğe isaret ediyor hep :) ama ben normalde de çokk üşürüm
Aynen, ama sosyal mesafe dısında her türlü yöntemle korunuyorlarAy canlarım yaa onlarda virüsten korunmaya çalışıyorlar işte napsınlar
O zaman mı bellı oluyor cınsıyetBendekilerde ama ilkinde de kızı işaret ediyordu erkek çıktı en iyisi 16-20. Haftaları beklemek
Evet:)) ama erkek bebekler daha önce belli oluyor geneldeO zaman mı bellı oluyor cınsıyet
pipiden ötürü :))Evet:)) ama erkek bebekler daha önce belli oluyor genelde
Arkadaşlarını ozlemisler herhalde kaç aydır okula gitmiyorlar malum:))Aynen, ama sosyal mesafe dısında her türlü yöntemle korunuyorlar
Aynenpipiden ötürü :))
bakalım 10 güne kadar belli olur vaka sayıları ,ama mesafe hıc yok ne desek de yokArkadaşlarını ozlemisler herhalde kaç aydır okula gitmiyorlar malum:))
Yarin bende doktora gidicem heyecan var degilmi siz tahminen kac haftaliksinizHerkese hayirli sihhatli aksamlar Yarin ben kese icin doktora gitcem cook heycanliyim bana dua edermsiniz insallah bebegim gozukur❤
Bence birkaç haftaya kapatacaklar vaka sayıları arttığı için bugün bile vaka sayısı artmıştı baya(bakalım 10 güne kadar belli olur vaka sayıları ,ama mesafe hıc yok ne desek de yok
inşAllah isteyen herkese nasip etsin..Rabbim hepinizin bebişlerini sağlıklıca kucağınıza sıkıntısız almanızı nasip etsin..inşAllah en kısa zamanda tekrardan banada nasip olur.
Amin inşAllah canminşAllah isteyen herkese nasip etsin..
Benimde canım istedi yarin yetim :) bu aralar bulantim azaldi nedense bi gelip gidiyor bi ara çok kötü oluyorum akşam balık yedim yedikten sonra kötü oldum Anca :)Evet patates haşlama mide bulantısına da iyi geliyor küçüklüğümden beri her midem bulandiğında patates haşlarım babaannem söylemişti bana yıllar önce:))
Bi açiklama bekledim görünce yine her sefer ki gibi boşa gözden çikmişlar artikbakalım 10 güne kadar belli olur vaka sayıları ,ama mesafe hıc yok ne desek de yok
online eğitim ilk zamanlardaki gibi deil,baya oturuttuk..tabi yüzyüze eğitimin yerini asla tutmaz ama , sağlık da çok önemliBence birkaç haftaya kapatacaklar vaka sayıları arttığı için bugün bile vaka sayısı artmıştı baya(
Amin sağolasın inşallahBebegin sana şefaatçi olacak annesi zor seyler yasamissin kolay degil. Rabbim saglikla hayirla bir gebelik nasip etsin senle beraber hepimizeinsallah
hamilelik durumu olmadan kafaya cok takmıyordum giderim korona bulasır atlatırım ınsallah dıyordum,ama şimdi cok korkuyorum bebeğe bişey olur diye ,kolay bulmadım ben cok sabır etttım 2bucuk yılBi açiklama bekledim görünce yine her sefer ki gibi boşa gözden çikmişlar artik
Aynen canim benim Elinden gelen tedbirleri almaya çaliş çocuk var evde ben de korkuyodum en fazla evde ayri dururum diyodum onlardan ama şimdi daha sıkıntı tüm gün önlük maske altında hiç çalişamayacaktim ücretsize ayrildim senin öyle yapma durumun olur mu bundan önemli olan sağllikla devam etmesi hiç bişey olmaz inşallah olmasin rabbim esirgesinhamilelik durumu olmadan kafaya cok takmıyordum giderim korona bulasır atlatırım ınsallah dıyordum,ama şimdi cok korkuyorum bebeğe bişey olur diye ,kolay bulmadım ben cok sabır etttım 2bucuk yıl