- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.102
- 36
Yani mali müşavirimiz. Ama ne diliym tedirgin oldum biraz .. birde birinci gebeliğimde karnım yoktu bebek çok küçüktü . Zaten tedirgin olmaya yer arıyorum böyle oluncada tırstım
Yok canım. 24 haftadan sonra göbek deliğinin üstüne çıkacak. Doğuma doğru tekrar inecekKızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Gerçekten mi .. bende korktum hareketlerini hissediyorum zaten karnımın ğstünden görüyürum kımıldadığını , ama aşağıdamı bilemedim göbek etrafında hissediyorum bebeğimiYok canım. 24 haftadan sonra göbek deliğinin üstüne çıkacak. Doğuma doğru tekrar inecek
Gogsune cikacak degil ya canim daha nerde olsunKızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Canım bu elde taşınıyor sadece. O açıdan kullanışsız. Sırt çantası daha kullanışlı olabilir. Örneğin tek kolunda bebek, tek kolunda çanta olursa diğer işleri nasıl yapacaksın. Tabii sen bilirsinGunaydin guzel anneler. Tecrübeli ya da bilgisi olanlara soruyorum Mommy Bag hakkinda fikirleriniz ne acaba bilginiz varmi kullanislimi? Kararsizim çok.
Maşallah gobusune bende cok anlamam ama normal görünüyorKızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Canim, bebisin erkekse normal. Benim ilk oglumda da bu hamileligimde de aynen böyle.Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Bence gayrette normal görünüyor hem evet hepimiz anatomik farklılıklara sahibiz kaldı ki aşağıda durmuyor.Rahat olYani mali müşavirimiz. Ama ne diliym tedirgin oldum biraz .. birde birinci gebeliğimde karnım yoktu bebek çok küçüktü . Zaten tedirgin olmaya yer arıyorum böyle oluncada tırstım
Ben de sırt çantası alacağım kullanışlı olması bakımındanGunaydin guzel anneler. Tecrübeli ya da bilgisi olanlara soruyorum Mommy Bag hakkinda fikirleriniz ne acaba bilginiz varmi kullanislimi? Kararsizim çok.
Çok aşağıda değil demi .. doktora sormaktanda korkuyom onun işine karışmış gibiCanim, bebisin erkekse normal. Benim ilk oglumda da bu hamileligimde de aynen böyle.
Hic merak etme.
Bende orda hissediyorum canım ayakları assagıda benimkinin ondan sanırımKızlar Bi haftadır bebeğin hareketlerini daha kasıklarımda aşağıda hissediyorum önceden göbek deliği in oralarda hissederdim çocuk aşağı mı düştü diye endişeleniyorum
Bence degil benimde öyle cünkü ama git gide üst tarafta şişiyor top gibi olacak ama büyük plates topu olacak benimkiÇok aşağıda değil demi .. doktora sormaktanda korkuyom onun işine karışmış gibi
Biliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum yaCanım bu elde taşınıyor sadece. O açıdan kullanışsız. Sırt çantası daha kullanışlı olabilir. Örneğin tek kolunda bebek, tek kolunda çanta olursa diğer işleri nasıl yapacaksın. Tabii sen bilirsin
Biliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum ya. Bunu çaprazda takabiliyorsun.
Çapraz takılıyorsa kullanışlı olurBiliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum ya. Bunu çaprazda takabiliyorsun.
Bende hic sirt cantasi kullanmadm hep bu modellerle kullandim zaten gezerken ya arabaya takardim yada yakin biyere giderken fazla doldurmaz yan takardim rahatti bide kucuk bi sirt cantam var ama arada kullandim cok nadirBiliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum ya. Bunu çaprazda takabiliyorsun.
Yok yok kuzum, sakin canını sıkma.Çok aşağıda değil demi .. doktora sormaktanda korkuyom onun işine karışmış gibi
Doktor mu dedi ayakları aşağıda diye yarın kontrolüm var allahtan sorucam ya endişeliyim hareket ediyor da olabilir sürekliBende orda hissediyorum canım ayakları assagıda benimkinin ondan sanırım