2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani mali müşavirimiz. Ama ne diliym tedirgin oldum biraz .. birde birinci gebeliğimde karnım yoktu bebek çok küçüktü . Zaten tedirgin olmaya yer arıyorum böyle oluncada tırstım

ilkte öyle oluyor sanırım benim de seninkine göre bayağı küçük şu an. Herkes 2.de karnın çok büyüdüğünü söylüyor. Ama aşağıda görünmedi. Belki bilen arkadaşlar vardır yorum yapar

Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Yok canım. 24 haftadan sonra göbek deliğinin üstüne çıkacak. Doğuma doğru tekrar inecek

Yok canım. 24 haftadan sonra göbek deliğinin üstüne çıkacak. Doğuma doğru tekrar inecek
Gerçekten mi .. bende korktum hareketlerini hissediyorum zaten karnımın ğstünden görüyürum kımıldadığını , ama aşağıdamı bilemedim göbek etrafında hissediyorum bebeğimi

Gunaydin guzel anneler. Tecrübeli ya da bilgisi olanlara soruyorum Mommy Bag hakkinda fikirleriniz ne acaba bilginiz varmi kullanislimi? Kararsizim çok.

Eklentiler

• B5C47104-5257-4987-B315-C214C191D9D7.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi
Gogsune cikacak degil ya canim daha nerde olsun benim de aynı böyle duruyor ve bebegimi her yerde hissediyorum gobek ustu alti kasıklar her yerden oynuyor. Dun kontrolde doğumu yaklaşmış biri gordum karni baya aşağıdaydi sarkmış gibi duruyordu asagida demek öyle oluyor bence.

Gunaydin guzel anneler. Tecrübeli ya da bilgisi olanlara soruyorum Mommy Bag hakkinda fikirleriniz ne acaba bilginiz varmi kullanislimi? Kararsizim çok.
Canım bu elde taşınıyor sadece. O açıdan kullanışsız. Sırt çantası daha kullanışlı olabilir. Örneğin tek kolunda bebek, tek kolunda çanta olursa diğer işleri nasıl yapacaksın. Tabii sen bilirsin

Canim, bebisin erkekse normal. Benim ilk oglumda da bu hamileligimde de aynen böyle.
Hic merak etme.

Kızlar ebebekte sebamed şampuanın fiyatı çok iyi. En son 76 liraya almıştım eczaneden

Yani mali müşavirimiz. Ama ne diliym tedirgin oldum biraz .. birde birinci gebeliğimde karnım yoktu bebek çok küçüktü . Zaten tedirgin olmaya yer arıyorum böyle oluncada tırstım
Bence gayrette normal görünüyor hem evet hepimiz anatomik farklılıklara sahibiz kaldı ki aşağıda durmuyor.Rahat ol
Ben de sırt çantası alacağım kullanışlı olması bakımından

Biliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum ya . Bunu çaprazda takabiliyorsun.

Biliyorum cancan ama sirt çantasindan nefret ediyorum ya . Bunu çaprazda takabiliyorsun.

aaa neden ki ? Çok kullanışlı olur çocukla uğraşırken halbuki. Çarpraz kullanım için de rahat bir model gibi gelmedi bana bu ama siz bilirsiniz. Daha rahat bir şeyler bulunabilir belki.

Bende hic sirt cantasi kullanmadm hep bu modellerle kullandim zaten gezerken ya arabaya takardim yada yakin biyere giderken fazla doldurmaz yan takardim rahatti bide kucuk bi sirt cantam var ama arada kullandim cok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…