Indirimden bunlari almistim bugun geldi. Cok begendim. Gayet genis ve kullanislilar.Gunaydin guzel anneler. Tecrübeli ya da bilgisi olanlara soruyorum Mommy Bag hakkinda fikirleriniz ne acaba bilginiz varmi kullanislimi? Kararsizim çok.
bana doktorumun dediği, yanma yemek borusundaysa gaviscon double action. Midedeyse rennie duo şurup. Ben gaviscon aldım. Akşam yatmadan bir kaşık içiyorum bazen rahatlattı.Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
Hepsi çok güzel, çok kullanışlıIndirimden bunlari almistim bugun geldi. Cok begendim. Gayet genis ve kullanislilar.
Maden suyu iyi gelmez ki zaten yanmaya. Gaviscon içiyorum hatta onunla yaşıyorum resmen. Baska bişey geçirmiyor.Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
bana doktorumun dediği, yanma yemek borusundaysa gaviscon double action. Midedeyse rennie duo şurup. Ben gaviscon aldım. Akşam yatmadan bir kaşık içiyorum bazen rahatlattı.
asitli şeyler tüketmemek lazım. Meyve falan da kötü yapıyor.
Maden suyu daha kötü yapmaz mı yanmayı acaba?
Bilmem ki eskiden beri midem yandığında soda/maden suyu uzattılar hepMaden suyu iyi gelmez ki zaten yanmaya. Gaviscon içiyorum hatta onunla yaşıyorum resmen. Baska bişey geçirmiyor.
Ben anladım kafa ölcümünü göbegimden ölçtü akaylarına bakarken kasıklarımdan baktı ordan anladımDoktor mu dedi ayakları aşağıda diye yarın kontrolüm var allahtan sorucam ya endişeliyim hareket ediyor da olabilir sürekli
Soguk sut iki üç yudum bana oyi geliyor ama tuttum mu da gitmiyor yediklerinize dikkat edin patates kizartmasi menemen cok kotu yapiyor beniKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
Herrr şeyi denedim çorba içiyorum yanıyor, portakal sıktım evde geberdim resmen, tatlı yiyorum tuzlu yiyorum sebze yemeği et balık ızgara salata hepsi yarım saat sonra kıvranmaya başlıyorum. Gece de uyutmuyor hayattan soğudum artıkSoguk sut iki üç yudum bana oyi geliyor ama tuttum mu da gitmiyor yediklerinize dikkat edin patates kizartmasi menemen cok kotu yapiyor beni
Cok kötü oldugunuzu doktorunuza söyleyin sizi rahatlatacak bir ilac verecektir cok zor beni tuttumu sanki bogazima kadar visk sürmüşüm gibi yanarHerrr şeyi denedim çorba içiyorum yanıyor, portakal sıktım evde geberdim resmen, tatlı yiyorum tuzlu yiyorum sebze yemeği et balık ızgara salata hepsi yarım saat sonra kıvranmaya başlıyorum. Gece de uyutmuyor hayattan soğudum artık
Bu bende de oldu ama ayakları aşağıda anlamına gelmiyo sanırım çünkü yukardan baktığında full vücudu yan yatıyordu oğlumun başı sağ taraftaydı ayakları soldaydı sonra kasıklarımdan cinsiyetine baktı tekrardan alttan görmek için garip bi durum özellikle sormadım amaBen anladım kafa ölcümünü göbegimden ölçtü akaylarına bakarken kasıklarımdan baktı ordan anladım
Yemek borusunda oluyor genelde benim,soğuk sütü yudum yudum içmek rahatlatıyor şükür..sabah kahvaltıda yediğim zeytin dokundu mesela birkaç gündür deniyorum yakıyorKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
Bilmem ki eskiden beri midem yandığında soda/maden suyu uzattılar hepikiniz de gaviscon demişsiniz bugün alayım iş çıkışında çok sağolun inşallah rahatlatır biraz
Maalesef benim de öyle hala mide yanmam devam ediyorKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
Yoğurdun suyu da iyi gelebilir. Bende normaldede reflü olduğu için alıştı midem. Baharat ve asitten kaçın. Izgarada olsa yağlıysa o da mahvediyorHerrr şeyi denedim çorba içiyorum yanıyor, portakal sıktım evde geberdim resmen, tatlı yiyorum tuzlu yiyorum sebze yemeği et balık ızgara salata hepsi yarım saat sonra kıvranmaya başlıyorum. Gece de uyutmuyor hayattan soğudum artık
Geçmiş olsun.Ben mide yanması yaşamıyorum ama mide bulantısı çekiyorum aç oluyorum ayrı tok oluyorum ayrı,hele pekmez yada meyve türü şeyler yersem çok bulanıyor nedendir anlamadım hala tadını çıkaramadım hamileliğin iştahımı da etkiliyor düşünmeden yiyemiyorumHerrr şeyi denedim çorba içiyorum yanıyor, portakal sıktım evde geberdim resmen, tatlı yiyorum tuzlu yiyorum sebze yemeği et balık ızgara salata hepsi yarım saat sonra kıvranmaya başlıyorum. Gece de uyutmuyor hayattan soğudum artık
Az az ye ve sık sık ye . Bende de reflü var gece 8 den sonra bişey yeme yani elimden gelse su bile içmem o saatten sonra. Çok kötüüü olursan gaviscon önermişti doktorum sor önerirse kullan :)Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz maden suyu hiç bir işe yaramıyor mahvoldum artık ne yersem yiyeyim midem yanıyor yemek yiyesim gelmiyor artık
Bendede yan yatıyor gözüküyordu ama bence yan yapmıyordu ultrasonda hep yan yatıyor gözüküyor dikte dursa sanırım cünkü ilk zamanlar hep yan duruyordu karnımdanda sag soldan bakıyordu ama bu sefer göbek üstüme falan cıkınca fark ettim yan yatsada ultrasonda ama karında yan yatmıyor cünkü arkadaşımın da ters duruyormuş dr ters demiş ama ultrasonda yan duruyor dedi arkadaşBu bende de oldu ama ayakları aşağıda anlamına gelmiyo sanırım çünkü yukardan baktığında full vücudu yan yatıyordu oğlumun başı sağ taraftaydı ayakları soldaydı sonra kasıklarımdan cinsiyetine baktı tekrardan alttan görmek için garip bi durum özellikle sormadım ama
Portakal suyu, salçalı baharatlı şeyler, kızartmalar, şerbetli tatlılar ve turşu mahveder zaten:))Herrr şeyi denedim çorba içiyorum yanıyor, portakal sıktım evde geberdim resmen, tatlı yiyorum tuzlu yiyorum sebze yemeği et balık ızgara salata hepsi yarım saat sonra kıvranmaya başlıyorum. Gece de uyutmuyor hayattan soğudum artık