2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben awent almıştım kızıma ama hiç memnun kalmamıştım. Belki bana iyisi denk gelmemişti sonra lansinoh kullandık cok iyiydi. Orda bulamadım ama civilde görmüştüm onu alırım artık

park yatağa ne kadar vermiştin sen?
Ben de nuna sena diye bir marka buldum dolapta yine böyle çok temiz bir ürün gibi duruyor resimlerde. Kolay kapanıyormuş benimki daha çok annane babane evi için olacak pratik arıyordum da hoşuma gitti bu marka. 500e anlaştık en son çok mu bilemedim ya. Sıfırı 1200.

.
park yatağa ne kadar vermiştin sen?
Ben de nuna sena diye bir marka buldum dolapta yine böyle çok temiz bir ürün gibi duruyor resimlerde. Kolay kapanıyormuş benimki daha çok annane babane evi için olacak pratik arıyordum da hoşuma gitti bu marka. 500e anlaştık en son çok mu bilemedim ya. Sıfırı 1200.
Ben 225e aldim. Cok sanki ya senin. Cunku 500e sıfır yataklar da var e bebekte joienin falan o fiyatlara düşüyordu indirimle. Civilde mallerin 500kusurdu mesela hoşuma da gitmisti durusu kumaşı falan bi oraya da baksana madem o parayı gözden cikardin.
Ona göre karar verirsin.

İyi geceler kızlar🥰
Bugün temizlik yaptım şu an pert durumdayım belim çok fena
Normalde de belim tutulur temizlikten sonra hamilelikte iyice beter oldu
15 şubattan sonrası için indirimler henüz yok açıklasalar bir an öncede eksik bir şeyler var mı diye baksak😃

.

Ben 225e aldim. Cok sanki ya senin. Cunku 500e sıfır yataklar da var e bebekte joienin falan o fiyatlara düşüyordu indirimle. Civilde mallerin 500kusurdu mesela hoşuma da gitmisti durusu kumaşı falan bi oraya da baksana madem o parayı gözden cikardin.
Ona göre karar verirsin.

çok büyük duruyor diğerleri bu bagaja sığacak yer kaplamayacak boyuttaydı ondan tav oldum aslında. Ebebekin kendi şeysi de minik onun da ara katlı olanı 500 civarıydı. Ama bu daha kaliteli geldi. Baktım maller e evet çok güzelmiş o da.
Acele etmeyeyim madem düşüneyim birkaç gün.

Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi

Eklentiler

• C1D995D4-FC28-4BE4-97B6-E90D92C8A0AE.jpeg
    C1D995D4-FC28-4BE4-97B6-E90D92C8A0AE.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar benim bir sorum olacaktı , şirkette bir arkadaş karnın çok aşağıda bir doktora sor normalmi diğe beni tedirgin etti sizcede bir sorun mu var ? Doktor bana bişey demedi ki olsa söylerdi

ben tecrübeli değilim o kadar belki haklıdır ama insanlar çok garip geliyor.
Bir sorun olsa zaten doktorun o arkadaşından önce farkederdi diye düşünüyorum dediğin gibi. Her ay kontrole gidiyoruz. Bizim sormamıza gerek var mı böyle şeyleri?
herkesin vücut yapısı karın şekli birbirinden farklı. Bu tarz yorumları bence çok takmayın.

arkadaşına bir şey demiyorum aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama gebelere olumsuz yorum yapan bilmişlerden nefret ediyorum 😂

ben tecrübeli değilim o kadar belki haklıdır ama insanlar çok garip geliyor.
Bir sorun olsa zaten doktorun o arkadaşından önce farkederdi diye düşünüyorum dediğin gibi. Her ay kontrole gidiyoruz. Bizim sormamıza gerek var mı böyle şeyleri?
herkesin vücut yapısı karın şekli birbirinden farklı. Bu tarz yorumları bence çok takmayın.

arkadaşına bir şey demiyorum aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama gebelere olumsuz yorum yapan bilmişlerden nefret ediyorum 😂
Yani mali müşavirimiz. Ama ne diliym tedirgin oldum biraz .. birde birinci gebeliğimde karnım yoktu bebek çok küçüktü . Zaten tedirgin olmaya yer arıyorum böyle oluncada tırstım

X