2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba hanımlar bana dua edin yarın perinatolojide randevum var suyu azalmış sonra artmıştı ama bir risk var mi diye bakılacak yine inşAllah duzelmistir artık sorun falan olmaz dualariniza talibim kimin duası kabul olur bilinmez Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarımızdasın 🙏🏻

Yok canım yaptırmadı drum detaylı inceledim herşeyine baktım gayet sağlıklı istersen 40 50 dakika ugrasma bence gerek yok ama sen bilirsin dedi eşimde dr gerek duymadıysa yaptırmayalım dedi zaten drum her ay yarım saat inceliyor herşeyini
Merhaba. Bende bugün ayrıntılı ultrason diye gittim ama daha küçük dedi 2 hafta sonraya gün verdi. Normal usg de yarım saat inceledi herşeyi normal sağlıklı görünüyo dedi. Detayliya gelip gelmemek sana kalmış dedi. Bilmiyorum tekrar gitmeye gerek var mı detaylı için.

Ay ne güzel çok şanslısınız ya benim patronum utanmasa hakkım olan zorunlu doğum iznimi bile kullandırtmayacak kaldı ki ücretsiz izin versin bana 😑 allahtan annem üst sokakta oturuyor da artık anneme bırakacağım mecburen 😓
Evet maalesef biraz önce de başka biri söyledi. Süt izni kullanamayacakmış 😔 Keşke özel sektördekilerin de haklarını korkusuzca araması mümkün olsa.

Ben öğretmenim ve okulda benim branşımdan üç öğretmen daha var. Yani devlette yer boş kalmıyor, derse girecek başka öğretmen oluyor. O yüzden 26 ay aralıksız izin alabiliyoruz.

benim o kadar sıkı değil iş yerim devlet iştirakli özel bir kurum. Genel müdürle görüşsem istediğim kadar izin verir. Ama her şey bu kadar basit olmuyor. Döndüğümde benim pozisyonum dolmuş olabilir. Ki şu an geçici olarak yerime yeni mezun biri bakıyor. Ve erkek. Erkeklerin daha çok tutulduğu bir sektör. Döndüğümde çocuk işi iyi kapmış olursa ya biz aslında iyidik böyle. Sen de artık çocuğun mocuğun var sana daha az iş verelim sen şu pozisyona geç derlerse mesela. Olmaz da işte. Özel sektör sürekli savaş ortamı kurtlar sofrası. Korkuyorum. Doğum iznine giden kadınların arkasından her türlü şey dönüyor. Bir direktörümüz doğum iznine gitmişti. Döndüğünde masasında başka direktör vardı artık :KK43: kadını onun altında müdür yaptılar.

Gittinizmi doktora cnm insalalh guzel haberlerle dönersin
Gittim geldim cnm yatiyorum şu anda ağrım var biraz gece 4 gibi tekrar kanamam oldu Çok şükür Bebek iyi hareketleri iyi Evet plasentadan oluyor kanama dedi doktor ilaç verdi progesteron verdi başka bir tane fitil verdi Bol bol dinleneceksin dedi 23 hafta 1 günlük olduk Maşallah bebeğim iyi çok tatlıydı Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah Küçük oğlum çok yoruyor Beni kucak istiyor onunla ilgilenmem istiyor ama ben ilaçlardan başımı kaldıramıyorum Çok halsizim şu an uzanıyorum sıkıntı yok elhamdülillah ben Muhtemelen dedim açılmam oldu Ondan çok korktum geceki kanamadan böyle gidecekmiş doğuma kadar

Gittim geldim cnm yatiyorum şu anda ağrım var biraz gece 4 gibi tekrar kanamam oldu Çok şükür Bebek iyi hareketleri iyi Evet plasentadan oluyor kanama dedi doktor ilaç verdi progesteron verdi başka bir tane fitil verdi Bol bol dinleneceksin dedi 23 hafta 1 günlük olduk Maşallah bebeğim iyi çok tatlıydı Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah Küçük oğlum çok yoruyor Beni kucak istiyor onunla ilgilenmem istiyor ama ben ilaçlardan başımı kaldıramıyorum Çok halsizim şu an uzanıyorum sıkıntı yok elhamdülillah ben Muhtemelen dedim açılmam oldu Ondan çok korktum geceki kanamadan böyle gidecekmiş doğuma kadar
Geçmiş olsun insallah sağa saglim zamaninda dogumun olur

Cnm insqn cok tedirgin oluyor benimde bu sabah hafif kanamam oldu cok korktum😔 benimde dinlenmem gerekiyor cok korkuyorum insallah saglikla dogarlar gozume uyku girmiyor
Teşekkür ederim canım benim ben hiç uyumadan sabah ettim �nan her türlü şeye kendimi hazırlayarak gittim çok şükür oğlum iyiydi 660 gram olmuş maşallah Rabbim yokluğunu göstermesin herkes sağ salim kucağına evlatlarını alır inşallah düşünmesi bile kötü insanı korkutuyor

Çok geçmiş olsun. İnşallah plasenta yukarı çıkar da bir şeyiniz kalmaz 🤲
Bu sayfada doğuma kadar kanaması olan okudum. Ama sağlıkla kucağına aldı. Siz de içinizi ferah tutun, doğduğu anı düşünün
İnşallah canım benim Teşekkür ederim ğlum da 27 haftada yukarı çıkmıştı İnşallah bunda o kadar beklemeden çıkar onu da kanamam olmamıştı bunda çok kanamam oluyor Rabbim esirgesin Allah'ım korusun hepsini

Kizlar besigimiz geldi cok beğendik gayet sağlam ve güzel.
20210210_164449.jpg

Benim fikrim yerin varsa bonya büyükse yada bolkonun bu güzel bir hortum ile yıka doğum yakın güneşli bir gün de
Çok güzelmiş bende bakıyorum inşallah denk gelir
Çıkabilecek parcalari makineye attım zaten cogu cikti sadece iskeleti kaldı onu çıkaramadım. Banyoma sığmaz ama iskeleti de silip durulayacagim.

Hayırlı olsun gule güle kullansin insallah.
Dolaptan almistin degil mi. Benim de büyük oglumdan kalan mobilya besigim var, ama oturma odasina bir tane boyle birsey almak istiyorum. Kullanışlidir degil mi cnm
Evet canım dolaptan aldim bence çok kullanışlı ve sağlam. Icinde hamak var üst katı yani o sallanıyor. Kizimda icine girdi hemen onu bile taşıdı ki 3 yasinda hatta fotoda ayaklarını görmüşsünüzdür icinde😁
Mobilya besik bizim de var ama suan kurmak zor geliyor 2 yasina kadar çok rahat yatar bunda

Merhaba. Bende bugün ayrıntılı ultrason diye gittim ama daha küçük dedi 2 hafta sonraya gün verdi. Normal usg de yarım saat inceledi herşeyi normal sağlıklı görünüyo dedi. Detayliya gelip gelmemek sana kalmış dedi. Bilmiyorum tekrar gitmeye gerek var mı detaylı için.
Sen bilirsin canım sana kalmış ben zaten haftam gecti burda devletde sıra yok özellerdede dr lar 2 gün var ayrıntılı icin yerde bulamadım zaten dr da gerek yok deyince üstüne düşmedim 600 700 lira istiyorlar

Geçmiş olsun canım inşallah yukarı cıkar biran önce sag saglim kavuşuruz bebeklerimize

X